What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Bagseed outdoor 2014

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu prea e smecherie sa pun ingrasamant slow release cu mult N, el se dizolva in timp, de unde rezulta ca vei avea prea mult N in flower, si rezultatul final egal buzi micuti si frunzosi.
 
G

ganja_ss

huh ,ms ca mi-ai raspuns explo ca am vrut sa dau o tura sa cumpar dar mai bn ca am astept un raspuns,atunci ceva ingrasamant lichid universal ar fi ok? si in flower ceva pt ptlante cu inflorire conntinua?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai vezi si tu ce npk au. si chiar daca e npk-ul ok, da doze mai mici decat scrie pe ambalaj, pana vezi cum se comporta plantele, si ajustezi de acolo. ce e in comert pentru plante de apartament si gradina, mai mereu are N mai mult decat P si K, adica no-no in flower.
 
G

ganja_ss

da am observat ca in veg trebuie sa ca N-ul sa fie cat de cat egal cu K-ul si am gasit ceva de la Compo ,ingrasamant lichid pt plante verzi npk 7-3-6 pare ok?,zicea cineva ca seamana cu bio bizz grow la npk. si in flower K mare,e corect sau am citit eu gresit pe aici pe undeva? scuze dar chiar nu ma pricep deloc la fertilizatori si vreau sa inteleg bine acum sa bag la cap sa nu va mai intreb si in flower ce sa iau:) ms anticipat
 
G

ganja_ss

sau ceva fertilizator home made ,dar sa nu dureze ,sa stea la macerat sau balegar invechit ca nu am de unde sa fac rost,citisem ceva de urina ,a incercat cineva?
niste retete pt ingrasamant home made mi-ar fi de ajutor:)
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
sau ceva fertilizator home made ,dar sa nu dureze ,sa stea la macerat sau balegar invechit ca nu am de unde sa fac rost,citisem ceva de urina ,a incercat cineva?
niste retete pt ingrasamant home made mi-ar fi de ajutor:)


Ceai de wormcastings si melasa - e cel mai bun pentru plantutele tale si nu iti ia decat 24H sa il faci.

Materiale necesare pentru constructia fermentatorului :

- 1 galeata sau bidon de 15-20L ;
- o pompa de aer pentru acvarii (de preferinta cu doua sau mai multe iesiri - se gasesc unele ieftine la 20-30lei pe la tarabele cu pesti exotici, dar sunt un pic mai zgomotoase) ;
- 1-2m furtun de 3-4mm ;
- o piatra mare de acvariu ;


Pentru o runda de 10L ai nevoie de :
- 200ml wormcastings ( adica rahat de rama, sau vermicompost ) ;
- 50ml melasa ;
- 10L apa fara clor ;

Melasa gasesti pe la magazinele 'BIO' (de trestie de zahar - o gasesti sub numele de 'Blackstrap Molasses') sau la magazinele de momeli pentru pescuit, din sfecla. Majoritatea growerilor spun ca cea din trestie de zahar este mai buna, insa mie nu imi place cum miroase si am observat ca plantelor le place foarte mult si ceaiul facut cu melasa de sfecla (cu sau fara sulf, habar n-am).

Daca nu ai wormcastings merge orice 'compost' in care gasesti rame. Ai nevoie cam de un pahar de plastic de bere de compost afanat.

Tot ce ai de facut e sa pui apa, melasa si si compostul in bidon, dai drumul la pompa de aer si dupa 24H ceaiul este gata si il poti folosi asa cum este. Ai grija ca la cateva ore de la inceputul procesului de fermentatie se va crea spuma ce poate da pe afara. Pentru siguranta cel mai bine pui galeata/bidonul intr-un lighean de plastic.

Daca uzi cu ceai din asta o data pe saptamana nu mai ai nevoie de alti nutrienti pe toata durata growului. Sa nu te astepti insa la cresteri explozive, ca in cazul nutrientilor minerali, fiind vorba de nutrienti organici. Simplitatea solutiei insa o face accesibila oricui, iar aroma si calitatea materialului final iti vor rasplati efortul.

Pentru mai multe informatii citeste aici : http://www.microbeorganics.com/
 
G

ganja_ss

ms hemp o sa incerc sa caut ingredientele.au inceput sa se ingalbeneasca frunzele de la baza plantei,cate 1-2 pe planta e normal nu? in rest arata extraordinar si miroasa deja in locul cu pricina:D am facut rost de o lupa super mica si m-am uitat la preflowers se vad ficicelele si cristalele de pe ele ,3 fete pana acuma celelalte 3 nu prezinta nici urma de sex ,desi tind sa cred ca cea mai mare dintre ele e baiat e f mare si frunzele f mari dar deloc ramaificata ,este asta un semn ca ar putea fi baiat?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
masculii se inalta mai mult, si de cele mai multe ori arata sexul inaintea femelelor.
 
G

ganja_ss

la mine se pare ca e invers ,fete primele si celelalte nici urma,si da cele mai intalte le suspectez ca o sa fie baieti
 
G

ganja_ss

preflowers-uriile s-au marit de la ultima vizita au floci uriasi daca data trecuta i-am vazut cu lupa acuma ii vedeam cu ochiu liber,iar la unu dintre ele au disparut,celelalte tot nu prezinta semne de sex, care e faza ,poate sa dispara asa?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ori te-ai inselat tu prima oara, ori a mai crescut calaxy-ul putin si a ascuns pistilii.
 
G

ganja_ss

sau ultima nici n-a avut si mi s-a parut mie,in ce luna incep sa intre in flower in general?
 
Top