What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2014

afgan11

Active member
Looking good Punk Steady, Suomalainen.

Lemme Guess Afgan, The one with the broad leaves on the utter most left is the DR/Peruvian?

The original Peruvian has actually very narrow leaves, but that one has been crossed back twice to DR which has very broad leaves.

Yeah buddy u guess right and its female! Have to go check and film anothers DR & DRxPeru spots . :tiphat:

Those narrow leaves plants are Pehkuruder & Ovela Ratsastaja, couple of those are female.

The weather will be better soon here,yesterday i put some substral kukitusravinne sticks on the soil.
http://lato.poutapilvi.fi/p4_substral/files/13/textsize/Kasviravinnepuikko_kukkiville_kasveille.jpg

Edelliseen viestiin korjaten auto afghan on siis oikealla nimellä Dr.Feelgood.
 

Suomalainen

New member
On kyllä hienoja kasveja porukalla täällä, vaikka ollut kylmää.
Just menasin kysellä noista Substralin tikuista miten ne toimisivat tuossa kukituksessa, mutta ilmeisesti ihan käypää kamaa? Missä vaiheessa kukitusta noita tikkuja olisi hyvä laittaa AF kukille?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
No eipä nuo tikut mitään ideaalilannoitetta oo pudille, mut jos muutakaan ei o niin miksipä ei. Eiköhän ne kannata sinne laittaa mahd. pian, kun leideillä on vähän juurta tullut. Käsittääkseni nuo tikut ovat aika pitkäkestoisia ja hitaasti hajoavia? Tai toimivia.. Ja katto että laitat sitä gugutikkua, kasvutikku taitaa olla pelkkää typpeä.
 

offthehook

Well-known member
Veteran
Some Pehku/THyphoon/Diesels. Here besides some Speed Devil/Aak47/Diesels that I plan on crossing together.

picture.php


To those who wanna dig shitloads of pictures, many of the same plots but token from different angles, here's the quick link: https://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=54672

Them are the non commercial breeders plots which are meant for making seeds exclusively.
 

offthehook

Well-known member
Veteran
Thanks PunkSteady :)

Your plants are looking more than very fine and healthy Rob. Job well done mate :)
_______________________________________________________________________________________________

On Pics down below:

On the front row with bigger ones = East-German All Star. (By BadTicket)

The latter rows with smaller ones are PPK & PPC (Pertti's Pink Kush & Pertti's Pink Cadilllac.)

Sown directly to soil on June 10th. All popped at aprox the same time.

They got 165 liter prime quality soil at their feet that was buried in very course beach sand I found in the middle of a forest felling.

picture.php


picture.php


___________________________________________________________________________________________

The ones nearest to the fire lighter are a bunch of Pertti's Pink Caddilac, A cross between Pertti's Pink Kush and my/his Diesels.

All the ones on the front row arc with narrow leaves are East-German All Star.
picture.php
 

offthehook

Well-known member
Veteran
Some very healthy looking plants on a very promising looking plot Dimzey.

Could you maybe tell what strain they are?
 

afgan11

Active member
No eipä nuo tikut mitään ideaalilannoitetta oo pudille, mut jos muutakaan ei o niin miksipä ei. Eiköhän ne kannata sinne laittaa mahd. pian, kun leideillä on vähän juurta tullut. Käsittääkseni nuo tikut ovat aika pitkäkestoisia ja hitaasti hajoavia? Tai toimivia.. Ja katto että laitat sitä gugutikkua, kasvutikku taitaa olla pelkkää typpeä.

"Lannoittaa kahden kuukauden ajan" ja tosiaan tuota kukitukseen tarkoitettuja puikkoja.
Tuli nuita laitettua kaapista pölyttymästä happamille spoteille af x earlyille ja autoflowskeille. Juhannuksen tienoilla ollut tapana käydä lisäämässä lannoitteita, hyvin on syksyksi kerennyt yleensä vaikuttamaan.

Ei oo kaikkia spotteja päässy kuvailemaan, ilmat näyttäis nyt paranevan heinäkuuhun päin mennessä. Jos olisi ensi viikolla jotain kuvattavaa näytettävä. Siemeniä pääasiassa tämä kesä tehdään, erinlaisia crosseja. Offthehookilla esimerkillistä toimintaa taas, sea of the green! :ying:
 

Suomalainen

New member
Tuli noita tikkuja sitten laitettua pari päivää sitten kukille kun kävin kääntymässä spoteilla. Muutamat vilautteli jo häpykarvoja :jump:

QL2CaEy.jpg


oQXMhRM.jpg


Kyllä on porukalla upeita spotteja :)
 

vesilähde

New member
Ei tosiaan oo tarvinnu kastella kasveja tänä kesänä, hyvin on selvinnyt kylmistä keleistä huolimatta. Ekat pallit ja karvat on spotattu. Tähän mennessä lannoitettu nokkosuutteella ja kananpaska-merileväsekotuksella. Kaikkien sukupuolien selvittyä alan antamaan kekkilän syyslannoitetta. Toivotaan lämmintä ja aurinkoista keliä :rasta:
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    113.6 KB · Views: 11
  • 2.jpg
    2.jpg
    139.5 KB · Views: 12
  • 3.jpg
    3.jpg
    111.2 KB · Views: 13
  • 4.jpg
    4.jpg
    137.4 KB · Views: 12
  • 5.jpg
    5.jpg
    135.9 KB · Views: 12

PunkSteady

Member
Nuista tikkulannoitteista katoin tänään kaupassa arvoja kun aattelin laittaa itsekkin,niin melkein samaa kamaa on molemmat vege ja gugu. Gugussa npk arvot oli 10,5-4,7-8,4 ja vege tikussa 10-3-7,4 + (1,2). Ei siis suurempia eroja ja typpi voittoisia molemmat. Toimii varmaan kuitenkin lannoitteena jotenkin. Itse jätin kuitenkin ostamatta kun ei ollut järkee nuissa npk arvoissa kukinnan tehostamiseen tähdäten. Jostain puutarha kaupasta /pihasta löytyy varmaan parempaakin lannoitetta kukkiville kasveilla kun nuo tikut jos haluutte tulla toimeen ilman mitään kasvatustarvike liikkeiden lantoja. Esim 0,5l tai 1l bloom purkki ei paljoo kustanna ja se luulis olevan ok kuitenkin. Esim. Vaikka biobissiä.
 

Robertson228

Active member
Joo onko joku täälä käyttänyt BIOBIZZ bio bloomia tai topmax kukitusvaiheessa? Mä tilasin head-naturesta sellasta ja ajattelin käyttää sitä kukitusvaiheessa. Onko se hyvää vai huonoo? :D
 

PunkSteady

Member
Hyvää tavaraa ne on molemmat ulkokasveille. Tuolta tanskan ja ruotsin vanhemmista ulkokasvatuksista luin joskus uskomattomia kasvatus tarinoita jossa oli kaikissa käytetty juurikin tuota bloomia hyvin tuloksin. Ja toi top max toimii myös hyvin ,mutta ei mitenkään välttämätön tai edes tärkee verrattuna tuohon bloomiin. Itse vedin viime vuonna tuolla bloomilla ja olin tyytyväinen niin pitkään ,kun rosvo vieraili spotilla. Varmaan sekin oli tyytyväinen lopputulokseen. Tänä vuonna ei tuota bloomia ole varastossa vaan mennään hieman sopimattomimmilla lannoilla multaan nimittäin advanced nutrientsin 3 päkillä. Tulen kyllä varmaan käyttämään enimmäkseen vaan bloomia siitäkin. Alkulannoitus meni mullan mukaan kananpaska+merilevä rakeena ja substraali kasteluvedellä. En tiedä oliko hyvä veto ,mutta sen näkee sitten myöhemmin kesällä. Lueskelin tuossa just autoflowerien lannoituksen tarpeesta ja huomasin että ei mitään kovaa lannoitusta edes suosita. Ilmava kasvualusta on varmaan tärkeämpi tekiä kun raaka lannoitus. No selvähän se tietenkin on että happea juuret tarvii oli auto tai ei. Minä en kyllä missään nimessä ole mikään ulkokasvattaja guru ja minun mielipiteet ja havainnot kasvatus tapojen toimivuudesta ulkona ovat vasta jatko opintojen tasolla ,mutta perusteet kyllä hallussa. Oppia ikä kaikki!
 

KiefRichards

Active member
Joo onko joku täälä käyttänyt BIOBIZZ bio bloomia tai topmax kukitusvaiheessa? Mä tilasin head-naturesta sellasta ja ajattelin käyttää sitä kukitusvaiheessa. Onko se hyvää vai huonoo? :D

Tosi hyvää tavaraa noi BIOBIZZIT. En nyt antanu viel kertaakaan bloomia ja huomaa et on kukkiminen myöhässä viime vuoteen... Top max viime vuonna ekaa kertaa ja huomas eron budien tiiviydessä. Huomen ajattelin antaa ekan kerran ku BIZZIT on vihdoin hallussa:tiphat:
Kelit alkaa lämpenee ja sehän sopii kaikille:dance013:
 

Mac-E

Member
Vihdoin pitäis kelit onneks alkaa paranemaan. Saa nähdä kuinka noi omat earlyt kesti noi pari viikkoo noita paskoi kelei. Oli ne ny ainaki 7viikkoo sisäl ennen ulos vientii et pieni toivon kipinä on et sais jotain viel kesän lopul piipun täytteeks. reilu 150kilsaa vaan puskien luo et meen varmaan joskus 3viikon päästä kattoo mitä tyttösille kuuluu vai kuuluuko mitään....
 
Top