What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

outdoor 2014

G

ganja_ss

hai ca pun si eu 2 poze cu ceva bagseed la outdoor-ul de anu asta:)
 
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
lemnele alea din jurul plantelor nu cred ca au vre-un rol de aparare, in schimb indica foarte clar ca acele plante sunt ingrijite de cineva. in natura nu apar patratele din lemne in jurul plantelor..
 
G

ganja_ss

nu intra acolo nimeni,si oricum daca ar intra nu cred ca lemnele ar fi problema....
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nu recunoaste oricine o planta de canabis, chiar daca forma frunzei este destul de populara, facand imediat legatura cu marijuana pentru populatia din mediul urban. In mediul rural insa canepa trece cu vederea, pentru ca de multe ori creste pe langa gardurile curtilor precum buruienile. Daca locul respectiv este parasit sau necultivat sunt sanse mai mari sa treaca neobservate, insa patratul ala, asa cum iti spuneam acum cateva saptamani, parca striga 'SUNT PLANTATA DE MANA OMULUI !'
 
G

ganja_ss

stiu dar sunt mai multe lucruri care nu leam facut bine,in primu rand sunt plantate aproape in linie dreapta,patratu din bete si cercuriile de granule albastre f vizivbile de altfel,oricum o sa plantez niste buruieni prin zona sa camuflez cat de cat,dar e safe f greu accesibila ,buruieni f inalte dese,capuse peste tot,ma mir ca numai pe haine am gasit,urasc ganganiile alea
 
G

ganja_ss

nu ,am o singura sansa,initial am vrut dar circumstantele au fost in asa fel incat sa nu pot face asta
 

sensimiliu

New member
2014-06-12-0027.jpg

blueberry auto
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In comparatie cu ale voastre, clonele mele scoase tarziu, plantate in sol nesapat, arata de parca abia au germinat (sa fie de vina oare si cele 4-5 luni cat au stat in paharele de 200ml :tumbleweed:)

Spot 1, 9 Iunie


Spot 2, 9 Iunie


Spot 3, 9 Iunie
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
inca nu si-au dat drumul la crescut, dar au toate sansele sa se faca monstrii pana la toamna, am scos plante de marimea asta cam in perioada asta acum ceva ani, si m-au minunat in toamna, pe la 200+ uscat doar cu apa si cateva udari mai concentrate cu nutrienti.
 
G

ganja_ss

:plant grow::plant grow::plant grow::plant grow::plant grow:dragute fetele hemp,spor si vreme buna tuturor care au ceva out anu asta
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Apa cred ca e deja prea multa (se vede si dupa culoarea lor palida). In ultimile doua saptamani cred ca nu a fost zi sa nu fie udate din plin de ploaie. O sa le mai fac o vizita cand se mai usuca pamantul sa vedem in ce stare se afla.

Au soare direct de la rasarit pana la apus (si turme de mioare care le dau tarcoale :moon:).
 
Top