What's new

Bagseed outdoor 2014

G

ganja_ss

am ajuns si eu ieri pe la fete,arata excelent toate una are niste frunze imense cat palma si inca ceva:) melci nu mai am adica era dar morti nu au mai ciupit din nici una dintre ele,au crescut considerabil de la ultima vizita in urma cu 5 zile,le prieste maxim tot la noul spot desi mi-a luat ceva sa il gasesc dar s-a meritat din plin
 
G

ganja_ss

azi an fost din nou ,toate arata ff bn,tot o frunza ciupita la fiecare dar pagube minime,se ramifica intens 3 dintre ele ,mi se pare sau am eu filme ca am vazut preflowers la una, ca o coaja de samante cu 2 firicele albe iesind din ea,prea mica sa fac poze ,cu lupa sau ceva de genu desi am in casa lupe nu am luat nici una:( puteti sa imi zicieti ceva de preflowers? cam ,cand apar deobicei? e normal acuma dupa 2 luni?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
preflowers apar la inceput de flower, sau in unele cazuri cand planta se maturizeaza, undeva in jurul saptamanii 4 de veg. In functie de calitatea mediului pe care i-l oferi se poate ca planta sa se maturizeze mai repede sau sa intarzie.
 
G

ganja_ss

update:).....am ajuns spot azi si am revenit cu niste poze,f frumoase si sanatoase toate,uneia i-am facut un fim-ing,sau macar o incercare,daca se prezinta bine saptamana viitoare restul vor avea parte de acelasi tratament sau macar un toping,am mai pun niste granule pt melci in rest totul ok:)
 
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu pot sa inteleg de ce le lasati voi asa sa fie batz. eu cand le scot afara au deja 3-4-5 topuri si inaltime mai mica, decat un singur top si foarte inalte cum le scoateti voi.
Cu cat e ramificatia mai jos, mie mi se pare ca le merge mai bine, de multe ori le ingrop ramificatia, si atunci devin direct boschetzi.
La inaltimea lor mie imi par lungite, pentru ca as fi obisnuit sa aiba vreo 10 topuri pana ajung la aceea inaltime.
 
I

imajestic

man isi face aia o caruta de top-uri stai calm si nu toata lumea isi permita sa faca rasad indoor ca sa faci 15 top-uri ce zici tu acolo..
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
da n-a zis nimeni ca trebuie facut indoor, doar ca toppingul (primul) se face dupa 3-4-5 noduri, nu 20..
 
G

ganja_ss

ce-i drept mi-a fost cumva frica si regret,acuma o sa le fac la toate pt ca una cea mai din spate a fost topuita de un melc,nu se vede clar dar are 2 topuri si este cea mai ramificata ,sunt batz pt ca nu stau fix sub soare ,cumva pica la unghi si sunt boscheti inalti in jur si am mai rupt din varfurile lor sa fac lumina dar daca rup prea mult se duce pe rapa securitatea locului.oricum se fac animale pana la toamne zic eu....
 
G

ganja_ss

pnm sunt incepator si ma bucur ca macar am ajuns pana aici cu ele,macar n-am omorat nici una din vina mea:)
 
G

ganja_ss

ce se poate intampla daca am taiat putin cam mult la fim-ing?,totusi nam luat tot varfu dar mie mi se pare ca am luat cam mult
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca nu mai exista mugurii din care sa dea ramurelele la acel nod, vor da de la nodul de mai jos. daca mai exista.. nu se intampla nimic.. or sa dea normal.
 
G

ganja_ss

deci e ok per total,stiu ca a mai ramas putin gen frunzulitele care urmau sa iasa si ce era in centru nedezvoltat inca ,simt eu ca am ciupti prea mult,cam in o saptamana trebuie sa vad daca am reusit sau nu ,nu? vezi incerc sa le fac boschetoase cat pot eu de bine
 
G

ganja_ss

exploziv poti te rog sa schimbi numele thread-ului in bagseed 2014 sau ceva de genu?
 
G

ganja_ss

ms explo,frate e un jurnal de crestere al unui incepator,al meu , mi se pare normal sa nu ti se para util dar altora ca mine poate li se pare sau macar gasesc 2-3 postari utile ,poate si tu ai fost asa la inceput si ai postat ceva pe vre-un forum si s-au luat oamenii de viata ta fiind incepator,poate ai ramas cu sechele si trebuie sa te iei de altii,nu mai fi hater ca nu ajuta,facem schimb de informatii si experiente,idei de toate feluriile,asta e idee nu?,hai pace:ying:
 
G

ganja_ss

am dat o fuga la fete si fim-ul a esuat cred,sa uscat putin dar este verde inca pare ca nu vrea sa se desfaca sa iasa ramuriile

1.sunt sanse sa isi revina?si daca nu, crestrea va continua ca la toping ,cu 2 ramuri principale?
2.am vazut preflower la cele 3 din 6 plante,calyx-uri cu 2 firicele ,deci fete:D se pot hremafrodi cumva pana la sfarsit? sau cum functioneaza hermafrodirea?

si 2 poze cu fetele ca acuma pot sa le spun fete:) nu prea au mai crescut in inaltime ,dar se ramifica si cele care au ramas in urma:ying:
 
Last edited:
Top