What's new

Αυτόματες Λεμονόκουπες των 60 ημερών-DNA Genetics

locoezon

Member
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΕΔΩ;;;;;

τσουπ, κάποια θέλει να βρει το φως της!!


και κάποια άλλη ψάχνει τον ήλιο!

Η ξανθιά μηχανόβια βγάζει αργά κι ηδονικά το κράνος της για να καυλώσει τους κάγκουρες που λιγουρεύονται τις εξατμίσεις της!


Στο ψάξιμο σήμερα η Πριγκίπισα του Σαλέρνο, μετά τις νυχτερινές της δόξες!

Αλλά η Μεσσαλίνα δεν κρατιέται να δει τη Ρώμη μαζί της να Καίγεται!

:laughing:

Ωραία περιγραφή ρε συ Tron! :biggrin:

Άντε και επίσημος άρχισε το γλέντι!
Πρώτο τραπέζι πιστα με 2 μπουκάλια jack παρακαλώ!

:dance013:
 

LegacyTron

Member
εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

diagonismos-dwro-limited_edition_jacksdaniels-jackdaniels.jpg
 

orfeas

Active member
Veteran
Κι ο Τρον είπε: "Γεννηθήτω φυντάνι!"
Και ω του θαύματος! Φυντάνια εγεννήθησαν!
 

LegacyTron

Member
22η ημέρα συνολικά

22η ημέρα συνολικά

Ε λοιπόν, καιρό είχα να κάνω ανανέωση στο νήμα, δεν είχα και χρόνο γιατί έχω φαγωθεί με τρεχάματα...Λοιπόν.... Τα πράγματα έχουν ως εξής: 22η ημέρα συνολικά, συνεχίζουμε 18/6 φωτισμό, πρόβλημα με θερμοκρασίες αρχίζω να αντιμετωπίζω γιατί 2 μέρες έχει κάνει καλό καιρό οπότε ανεβαίνει το κοντέρ δυστυχώς...Σε 10 μέρες βέβαια θα βάλω την HPS αν και το σκέφτομαι να την βάλω από αύριο... 2 λελουδικά έχουν βγάλει ήδη τρίχες εδώ και κανα δυο-τρεις μέρες! Εβίβες!
IMAG1210_zpsc322af92.jpg
IMAG1211_zpsa793d9c7.jpg
IMAG1212_zps5f4eab60.jpg
IMAG1213_zps41a6e216.jpg
Τα ποτίζω κάθε μέρα 2 λεπτά, δηλαδή 4 λίτρα νερό και κλασσικά λόγω κρουτονίων στραγγίζει κομπλέ. Σήμερα θα αλλάξω νερά, οπότε από το αυριανό πότισμα δεν θα έχει πια Νέκταρ στο διάλυμα και μπαίνουμε με φουλ φλάουερ λιπαντικό στον κινητήρα μας.
 

antartist

Member
Viva bro! Που είσαι; Ανοίγει ο καιρός και σιγα-σιγά όλοι θα λακίζουμε..!
Ωραίες οι τσούπρες και πολύ περιποιημένα όλα.
Τα κρουτόνια κάνουν την διαφορά!!! :p
 

LegacyTron

Member
Ναι φίλε ανταρτοτεχνίτη όλα δείχνουν πως τα κρουτόνια κάνουν διαφορά. Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω ακόμα περισσότερα στο ενδιάμεσο μίγμα αλλά μετά θα πότιζα 2 φορές την ημέρα. Ίσως στο επόμενο γκρόου, Αν και τώρα έχω βολευτεί με το παρόν θέμα, γιατί το αφήνω το ΡΗ στο 5,5 και μετά από 3 μέρες είναι στο 6,2 οπότε το ξανακατεβάζω και έτσι πάει λέγοντας, γεγονός που μου εξασφαλίζει περισσότερο χρόνο μακριά από τα νερο-τσεκαρίσματα. Έχω μπλέξει με τρεχάματα και δουλειές μπας κι εξασφαλίσω τόσο χρόνο όσο κ κανα φράγκο για να κατέβω στην πατρίδα για καμια βδομάδα. Σκεφτόμουν να παίξω καλοκαιρινό γκρόου με 400άρα λάμπα, να τα κάνω ανάπτυξη στην 100άρα στην μικρή ντουλάπα και να τα χώσω κάτω από την 400άρα για ανθοφορία στην μεγάλη τον ιούλιο , μόλις κόψω τα λεμόνια. Τα λεμόνια τσιτώνουν τώρα με τις θερμοκρασίες γιατί έχω το 600άρι μέσα και παίζω με την ΜΗ ακόμα. Να την αλλάξω και να βάλω την HPS αύριο ή σε καμιά 10αριά μέρες που ουσιαστικά κλείνει ο 1ος μήνας ύπαρξής τους;;;;
 

Destroy

Member
Ωραίες οι κούκλες σου, με την θερμοκρασία θα έχεις θέμα σίγουρα γιατί είμαστε ήδη στους 30,.. απ'ότι βλέπω, με την HPS υπολόγισε 5-6 C +.
Καλό θέρισμα !
 

LegacyTron

Member
37 μέρες συνολικά part 1

37 μέρες συνολικά part 1

37 μέρες όλες κι όλες αλλά οι φωτό είναι 3 μέρες πριν που τις τράβηξα. Παίζω με EC 0,8 κι έβαλα σήμερα 5 ml Bloombastic καλά ανακατεμένα - διαλυμένα σε ένα ποτήρι νερό γιατί είναι "λασπο-υγρό" σε υψηλότατη συμπύκνωση. 3/5 παπαδιάζουν, τα 2 ακόμα προχωρούν , αν κι έχουν βγάλει τρίχες. Φωτός από παραπροχτές λοιπόν...
IMAG1224_zpse3c3edb1.jpg
IMAG1223_zps4251eecc.jpg
IMAG1222_zpsc4b699e8.jpg
 

orfeas

Active member
Veteran
Τελικά κάποιο σκάλωμα έχεις εσύ με το ανισοϋψές canopy!:biggrin:

Οι κούκλες σου, όμως, πάνε σφεντόνα!
:tiphat:
 

locoezon

Member
Περιφημα πανε οι λεμονοκουπες σου αγορινα,ευγε!! Απο περσυ λεω να προσπαθησω με λεμονι εξω γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα λογια και ολο το παρατεινω,θα δουμε του χρονου!
 

LegacyTron

Member
Καλό φαίνεται το αυτοματάκι και μυρωδιά μπόλικη. Τα 3 ανθοφορούν κάργα , τα 2 ακολουθούν και σιγά σιγά σχηματίζουν τα άνθη τους. Τhx παίδες για τα καλά σας λόγια!

Ορφέα , το ανομοιογενές canopy προκύπτει από το γεγονός ότι 4 από τα 5 είναι στο ίδιο ύψος ενώ το τελευταίο είναι κοντό και πολύ θαμνώδες. Έδειξε φύλο και τώρα αρχίζει να ψηλώνει. Τα 3 τα έχω βάλει στα "πατάκια" της βίλμας, εκεί που διαχωρίζονται και καλά οι γλάστρες, έτσι ώστε να μην μπλέκει το ένα στα φύλλα ή τα άνθη του άλλου. Αλλιώς θα ήταν όλα καθισμένα στο ίδιο ύψος, με το θαμνώδες μόνο να υστερεί.

Μου αρέσει να τα βλέπω έτσι να σου πω την αλήθεια, να μην καλύπτει το ένα το άνθος του άλλου. Τους μιλάω και με καταλαβαίνουν μάγκες, με κορόιδευε ο Πάνας, αλλά είδες μαν, τους τα ψιθύρισα στα γρήγορα κ με καταλάβανε ! ΜΠΛΟΥΜΠΑΣΤΙΚ Ρ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 

LegacyTron

Member
Μέρα 49 Συνολικά part 1

Μέρα 49 Συνολικά part 1

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΙΛΑΤΖ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΙ ΣΙ ΜΑΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΝΑΒΒΟΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΤΙΒΑΝΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ

Τα κορίτσια μου κάνανε κάτι νερά γιατί τα άφησα λίγο απρόσεχτα με τις δουλειές που είχα. Από χθες όμως επανερχόμαστε δυναμικά στην προσεκτική στρατηγική με φουλ διατροφή. Τα πότισα 3 καλές φορές σε 2 μέρες και επανήλθαν. Μετράμε 1 EC και ΡΗ από 5,6-5,9 (αρχίνισμα-τελείωμα ποτίσματος - απορροή). Αύριο αλλάζω νερά και θα ποτίζω με 1,2 EC και 20 mL Bloombastic. Ξεκινάω νέο πρότζεκτ όπως θα δείτε με τα κόσερ για καλοκαίρι στο καλοκαιρινό βεγκ ρουμ, αλλά εκεί έχω μια 4άρα βίλμα. Οπότε, το 5ο το έβαλα μαζί με τα λεμόνια , αφού παίζει 18/6 το φως! Τα κρουτόνια στραγγίζουν πολύ, οπότε επειδή στο νέο πρότζεκτ έχω βάλει ΠΟΛΛΑ κρουτόνια, θα ποτίζω πολύ συχνότερα. Θα δούμε πως θα πάει κι αν όντως βγει καλύτερο, θα προχωρήσω έτσι, αλλιώς θα επανέλθω στο "παστίτσιο" με μπεσαμέλ κρουτονίων πάνω κάτω και ενδιάμεσα Canna CoCo Plus με λίγα κρουτόνιανς και περλιτάκιανς.

Στο φλάουερ ρουμ λοιπόν, τα 2 ανθοφορούν κάργα, στις 60 μέρες θα είναι όντως έτοιμα. Από τα άλλα 3, τα 2 είναι σε καλό δρόμο όπως δείχνουν, Το άλλο όμως παρ'όλες τις (λίγες) τρίχες του είναι αρκετά πίσω. Έχει όμως δείξει σημάδια πως όοοοοοοταν με το καλό ανθοφορήσει, θα δώσει αρκετούτσικο για αυτόματοειδές. Τα 2 πρώτα όμως πάνε μπούνια.

Ένα κοψίδι από παπαδάκι Μπαμπλίσιους λίγο πριν την κατανάλωση
IMAG1230_zps0848b230.jpg



Μετά από κάθε πότισμα, αφού στραγγίξουν, τα αλλάζω θέση για να τα βλέπει εξίσου όμορφα το φως. Λείπει από την φωτό το φυτό έκπληξη.
IMAG1231_zps779f75ac.jpg



IMAG1232_zpsf1b3793d.jpg



Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΑΛΕΡΝΟ ΜΑΓΚΕΣ
IMAG1233_zpsdfb8caf5.jpg


IMAG1234_zpsa94cc06f.jpg
 
Last edited:

LegacyTron

Member
Μέρα 49 Συνολικά part 2

Μέρα 49 Συνολικά part 2

Το παραγωγικό μεν, με τρίχες ναι ΟΚ, αλλά απαπάδιαστο δε
IMAG1235_zps60eeb254.jpg



Το άλλο που προχωράει με την αράδα του
IMAG1236_zps24d003f8.jpg



Κι εδώ πάνω κάτω τα ίδια

IMAG1237_zps9f560cc3.jpg
 

LegacyTron

Member
Μέρα 49 Συνολικά part 3

Μέρα 49 Συνολικά part 3

ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ! Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΣΣΑΛΙΝΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!! ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ 49 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ! Σαν την άλλη τη φιλενάδα της!


IMAG1238_zps229f253c.jpg


IMAG1239_zps30b5852e.jpg


Για να μην ξεχνιόμαστε ~!
IMAG1240_zps44648ad2.jpg


IMAG1241_zps84dc001c.jpg
 

petougia

Member
ΘΕΛΩ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΟΥ! Ελα εφτιαξα σκηνικο για παρτυ σου να γουσταρεις dressing code ( attitude ftw )
 

LegacyTron

Member
είσαι μεγάλο λαμόγιο! η RD μπλουζίτσα είναι τελείως ινκόγκνιτο!!!! ΧΑΧΑ!!! Ωραίος ~! θα σου φτιάξω και τα δικά μου μόλις τελειώσω το μαγείρεμα γιατί δεν ανοίγω το ρουμ τώρα, θα μπουκάρει η κοτοπουλίλα μέσα! χαχαχαχαχαχαχ
 

LegacyTron

Member
ναι αλλά το νου σου θέλουν κανα τεταρτάκι ή δεκάλεπτο ξέπλυμα καλό όταν τα βάλεις στη γλάστρα. Εγώ δηλαδή παίρνω ένα κομμάτι από την μεταλλική απλώστρα, το βάζω πάνω στη λεκάνη και παίρνω το λάστιχο στην φάση που βγάζει "σύννεφο" νερού και το πάω πανω κατω δεξια αριστερα διαγώνια ΤΑΜΤΑΚΟΣ καταλαβες τσιγαράκι στο ένα χέρι , λάστιχο περιφερειακά στο άλλο. και μετά σπόρος στο τζίφυ , μέσα φύτεμα , πότισμα 15 λεπτά με ρυθμισμένο ΡΗ και ΤΖΙ ΤΖΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ !!!
 

petougia

Member
ΧΑΧΑΧΑ Θεος βαλτο και σε κανα αλλο τοπικ το ποστ, περιμενω να δω protest dressing code lol για να μη λενε ατακες του στυλ "Protesters stand for their beliefs" κατι για το οποιο ειμαι επιεικως βλαμενος που κανω πλακα :D
 
Top