What's new

fm4 auto kush (auto variety)

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pistilii pot avea forme diferite, iar aspectul lor este dat de cele mai multe ori de densitatea si lungimea perilor si tricomilor care ii acopera.

Dar atata timp cat planta se dezvolta nu e nici o problema, pistilii transformandu-se si ei pe toata durata procesului de inflorire.

Nu vreau sa acaparez threadul omului, dar am observat si eu la SuperSkunk o abundenta deosebita de pistili - cel mai mult am numarat 20 iesind dintr-un singur calix (de fapt probabil ca este o teaca in care sunt 10 calixuri miniaturale), toti fiind in prima faza indoiti de la mijloc, pentru ca 2-3 zile mai tarziu sa se indrepte si sa se transforme intr-un adevarat ciuf.
 

awy

Member
salutare salutare :biggrin:
as vrea sa va intreb: voi cam prin ce saptamana de flower incepeti sa gustati de prin fructele interzise:peacock:
marturisesc ca mi am pierdut rabdarea pentru cateva momente si am taiat cativa mugurasi de prin josul fetelor :dance013:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Microscopul sau lupa iti spun cand e momentul propice. Inainte sa apara tricomi laptosi nu prea are rost sa o ciopartesti, ca high-ul nu e asa intens.

Dar tine cont ca plantele astea se coc de sus in jos , sau mai bine spus incepand de la extremitatile cele mai apropiate de lumina. Mugurii de jos sunt mai slab dezvoltati si mai putin potenti, iar daca planta inca nu e gata nu o sa iti dea o imagine foarte clara de cum va fi materialul final.
 
A

Avaible

Hai ca nu e rau, e chiar bine di tat :)) :D Sa vedem mai incolo:) :D Ai ceva sa miste aerul prin incaperea aia in poza nu se vede nimica ?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Daca nu vrei sa te trezesti cu mucegai sau tot felul de insecte baga ventilatie in box. La mine e un curent de mi se usuca ochii.
 

awy

Member
gata, am pus ventilator in box. il aveam deja de cand am inceput cu autourile, dar nu am avut impulsul pentru montarea lui.
in cateva ore am si observat cateva diferente :
-temperatura la nivelul ghivecelor mai mare cu 2 grade
-temperatura mai mica la topuri, permitandu mi sa cobor becul vreo 3-4 cm ( distanta care consider ca este destul de importanta)
-mirosul.....:woohoo: pana acum nu prea se simtea miros de weed aproximativ aproape deloc, dar de cand cu vendilatorul ala cam incepe sa se imputa treaba :biggrin:
am o oarecare nedumerire cu directionarea jetului de aer, tinand cont ca este un ventilator fix, nu prea stiu cum ar fi mai bine:
-sa fie montat sus, sa bata spre jos, sa aduca aer cald spre plante ( randul asta sigur e scris degeaba )
-sa fie montat la baza boxului, sa bata spre sus
-sau sa fie perpendicular pe axa plantelor, exact asa este montat in prezent, la o inaltime suficienta cat sa se ,,dea uta`` cam fiecare top
,,,,,uitasem un lucru destul de important :)))))) , plantele nu arata bine, sunt doar fotogenice:tiphat:
 
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
dinspre intake catre exhaust, sau oarecum sa faca un vortex intre acestea ar trebui pus.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Sa incerci sa pozitionezi ventilatorul incat sa nu bata foarte tare spre plante (vei observa o degradare mult mai rapida a pistililor). Poti sa il dirijezi sa sufle aerul oarecum tangential pe un perete al cortului.

Oricum atata timp cat ventilatorul functioneaza aerul se va omogeniza si vei avea un curent de aer printre plante, ceea ce este benefic pentru ele.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Posibil overwatering sau deficienta Mg. Uda cu ceva micronutrienti si lasa pamantul sa se usuce intre udari.
 

awy

Member
exista o foarte mare probabilitate sa fie deficienta de magneziu asa cum spui, am verificat ambalajele nutrientilor si nu contin acea substanta. pot remedia chestia asta cu solutia aceea din apa si sare ?
 
Top