What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

sfeth

Member
da imi cer scuze pentru ca am repetat intrebarea dar sunt nou pe forum nu prea ma pricep si am crezut ca mi s-a sters postul ca nu l-am mai vazut acuma mi-am dat seama ca pe ultima pagina se aplica postul . Am fert bio grow si am vazut ceva tutorial cu un tip care avea un orar de hranire a plantei el facea : ziua 1-hranire,ziua-2 pauza, ziua-3 udare cu apa distilata ziua 4-pauza , ziua 5-hranire. Credeti ca-i recomandat sa fac asa ? Si inca o intrebare am din sticla cu 5l de apa cu nutrient bio grow am luat 0,5 sa hranesc planta credeti cai o doza prea mare sau sai dau mai putin sa vad cum reactioneaza dupa care cresc doza?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
se fierbe o frunza de aloe rapid in putina apa (dar cel putin cat s-o acopere intr-un vas cu o diagonala mai mare decat lungimea frunzei)
dupa strecurare si racire aceasta solutie va avea consistenta cam ca a unui sapun lichid de ala ieftin, mai apos. din acest lichid se foloseste tot cam ca si sapunul lichid, cateva picaturi. sa zicem cam cat curge din o sticlutza de sapun de maini cu pompita la o singura apasare pentru 5 litri. (cam 1 ml pe litru.)
se pastreza la frigider aceasta solutie si se amesteca inainte de folosire. frunzele culese in sezonul cald, cand este surplus se pot pune la congelator si acestea pot fi folosite cand e nevoie de ele.
si peste toate acestea, solutia are si rezultate benefice vizibile cand este folosita pe cont propriu. Ajuta si planta cu micronutrienti, si solul cu enzime.

Si uite asa am scapat de inca o chimicala din growroom. (am uitat sa spun ca-i benefica si pentru oameni, deci surplusul nu e o problema.)
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Recunosc ca mie imi place sucul cu aloe vera, desi are o gramada de zahar in el ;)

E o reteta ce trebuie retinuta !
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca te referi la cel de tip ice tea din comert, n-are nici o treaba cu realitatea. Natural e mai bitter.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Intrebare: de ce s-o numi oare strainul 'Trainwreck' in acest fel ?

Ma asteptam la un efect napraznic, la un couchlock de neinvins,dar e mai degraba va ceva care te leagana asa usurel, ca intr-o plapuma facuta hamac. Nu gasesc nici o legatura intre efect si nume, insa efectul bate numele de data asta.
 

SunnyDays

Member
safety

safety

Salut , cat de sigur e sa postez poze si posturi de pe ip-ul meu , am incercat sa pun poze cu proxy dar nu ma lasa asa ca n-am alta solutie . mersi !
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Daca inca nu ai incredere in serverul ICMAG, poti folosi TOR ca sa iti ascunzi urmele.

Totusi, de fiecare data cand accesezi ICMAG asigura-te ca folosesti protocol HTTPS, ce nu poate fi decodat prea usor in timp real.

Alta solutie nu prea e.
 

cmnbs

Active member
Daca nu cumva esti sub urmarire n-ar trebui sa ai nici cea mai mica problema.

Oke ...sa presupunem ca esti sub urmarire.Daca ti se verifica si 'netu',nu se observa anumite anomalii pe care le prezinta conexiunile tale folosind t.o.r sau chestii de genul asta?
Probabil,initial nu te va incrimina nimic(pe parte de net) dar daca ajung porcii peste tine in casa,iti vor lua hardul si vor vedea toate cacaturile pe care le'ai facut,nu?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
da, trebuie sa fii atent si la ce dovezi lasi pe pc. noroc ca exista stocare remote encryptata. sau si mai simplu si ieftin folositi un pc remote cand faceti treburi necurate. nu lasati dovezi descoperite niciodata, daca se poate.
 

blindd

New member
sunt in perioada de floare cu o planta si din pacate nu am alt spatiu ptr. a tine 2 plantute timp de 2 sapt. pana se mai dezvolta sa le dau afara(outdoor). are ceva daca le tin la o distanta mare de hps(aprox 130 cm) timp de 2 sapt la 12/12 ?
 

blindd

New member
ms ptr. raspunsuri, acum mai am o intrebare..la o planta care e in ziua 57 de floare I-au crescut varfuri noi la muguri de aprox 1 cm in ultima saptamana,e ok ?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Atata timp cat creste ceva nou nu e nici o problema (ma rog, poate deveni o problema daca incep sa-i creasca coaie).

Ce temperaturi sunt in growspace ? Frunzele cum se prezinta ? Sunt verzi ? Varfurile care cresc din muguri seamana un pic la forma cu spicele de grau sau sunt ca niste moturi ?

Mai mult ca sigur ca e vorba de fenomenul numit 'foxtailing', cand din muguri incep sa creasca alti muguri noi, cel mai probabil din cauza unui boost de P si K, dar si de o abundenta de N.

In orice caz, orice creste pe muguri inseamna automat o recolta mai mare.

Mai multe informatii despre 'foxtails' gasesti aici : https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=256813

picture.php
 

blindd

New member
temperatura ajunge la 30 de grade spre finalul programului de lumina(27-29 in rest),frunzele si-au pierdut din culoare destul de mult in ultimul timp iar partile noi crescute arata fix ca niste muguri slab dezvoltati.din ce am citit in acel thread e vorba si la mine de foxtails.thx
 

weed99

Member
am auzit mai de mult pe altii care au fumat coji de banane si ziceau ca fost ok,eram si eu mai mic si nu eram curios sa incerc

dar recent am citit ca , cojile de banane contin serotonina si se recomanda ceaiul pentru relaxare si m-a facut curios
 
Top