What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2014

johnny depp

Member
Olis tarkotuksena viedä muutama auto luontoon ja löysinkin yhden aivan täydellisen spotin. Tosin kun kävin paikkaa katsastamassa, vastaan tuli pikku bambi ja ilmeisesti alue on muutenkin melko suosittu peurojen keskuudessa. Uskaltaisikohan tonne jotain laittaa vai menevatkö heti ateriaksi?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Siinä ja siinä, kyllä ne niitä vetää, mut uskoisin että niille on jo lempiruokia tarjolla luonnon puolesta. Meikältä lähti 2007 lowryder farmi peurojen suihin, mutta se oli tosi aikasin keväällä. Laita aidat jos pystyt? Ja kuseksi sinne mestoille, villieläinten pitäis karttaa tuommosia hajuja. Jos löytyy niin kissakarvoja, partaa ja hiuksia, sun muuta voi kanssa kokeilla torjuntaan.
 

KiefRichards

Active member
Eipä ollu noussu aakoot pintaan mitkä iskin suoraan multaan pari viikkoo sitte. Kuiva oli spotti vaikka satanutkin on...
No 3 ovelaa ratsua samaan kuopaan jos niistä ees yks nousis...
 

johnny depp

Member
Aitaaminen voi mennä vähän haastavaksi joten kokeillaan erinäisiä hajuja.
Tuo tuoksupallo näyttäs kyllä aika asialliselta.
 

turpek2

New member
Moroo kaikki. Uskotteko että mun 1 viikon vanhat daamit kuolee nyt kun on 4 astetta yöllä ja kylmä sää.. ?
En usko että kuolevat, kasvu kyllä pysähtyy/hidastuu. Itse varatoimena kannoin sisälle kuin 2astetta oli ainoastaan lämpöjä. Eiköhän ne ensiviikolla lähde taas kasvamaan, turhaan hätäilet :comfort:
 

Robertson228

Active member
Kävin spotilla tänään, 1 planttu oli poissa, toinen oli heitetty metri sen paikasta ja iso kolo mullassa.. Tietääkö joku mikä eläin se voisi olla?`
0WE7ury.jpg
 

KiefRichards

Active member
Kävin spotilla tänään, 1 planttu oli poissa, toinen oli heitetty metri sen paikasta ja iso kolo mullassa.. Tietääkö joku mikä eläin se voisi olla?`View Image

Tää on kyl ihmejuttu!! Kettua on veikkailtu et ettis kananpaskan hajun takia mut tiedä sitte. Ketulla on tietty reviiri ja jos se vaan ihmettelee et mikä kuoppa ja kaivaa vaan ihan huvikseen? Hämärää...
 
S

scai

picture.php

picture.php


Nyt sitten tehtiin meikäläisestäkin väkisell' ulkokasvattaja.
Nää siidut on itäneet viimekesän Sour60 ja White Widow af sekstailun tuloksena...
 

Juke

Member
Kävin spotilla tänään, 1 planttu oli poissa, toinen oli heitetty metri sen paikasta ja iso kolo mullassa.. Tietääkö joku mikä eläin se voisi olla?`View Image

Et vissiin kerennyt etsiä kyseisen elukan jälkiä? Helposti näkyy tassujen jäljet pehmeessä käännetyssä/kaivetussa maassa. Jopa lähimetrien sisällä plantuista saattaa löytyä joitain jälkiä. Kannattaa vielä vaikka tsekkailla lähiympäristöä jos olet spotin alueen jo siistinyt..
 

JuissiJ

Member
Tuttu erämies kertoi, et supi kaivaa sellaisia n. 20cm syviä ja n. 15cm leveitä kuoppia ympäriinsä. Etsii ilmeisesti jotain syötävää.
 

Robertson228

Active member
Aijaa tänään vein ulos 1 pieni daami metsään. Muut daamit näyttivät hyvältä paitsi se yks joka eläin kaivoi ja heitti maalle, se toinen voi huonosti kun oli niin kylmät säät mä luulen + huono strain. Tuli postilaatikossa 10 femmattuja tänään, ja nyt ne on vedessä. Mä ajattelin laittaa ne mummolan takapihalle isoon multakasaan missä kasvaa paljon nokkosia ja hyvää multaa.
PSVTcw9.jpg

gWhdt3b.jpg

4zZ8reE.jpg
automazar oikealla, ehkä isoin tällä hetkellä
 

johnny depp

Member
Puhuvat jostakin helleaallosta. Juuri sopivasti kun tytöt näyttävät siltä, että ovat alkamassa kunnolla vegeilemään.
 

Juke

Member
Itse kävin tänään viemässä 6 Vision Seedsin Lowryderii niityn reunaan. Ulkokasvatusta en juurikaan harrasta, mutta ilmaisia simppuja, niin mielellään kävikin laittamassa.

Spotin kävin muutama päivä sitten tsekkaamassa ja pari päivää sitten vein sinne n. 35l multaa, sekä kaivoin ja naamion spotin valmiiksi. Itä-Etelä aurinko paistaa vähintään 6 tuntia tuohon suoraan ja hajavaloa tulee myös lounaasta iltapäivän loppuun saakka.

Sadolla tosin ei ole itselleni merkitystä, mutta kunhan nyt saisivat rauhassa kasvaa oman syklinsä.

picture.php


picture.php


picture.php


Onnea kaikille ulko prokkiksiin!

P.S. Miten kuvat saa viesteihin pienemmällä koolla?
 
Top