What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Maroc (Female Seeds) Out ! + Unknown

Status
Not open for further replies.

SunnyDays

Member
Salutare ! incep anul asta cu 6x Maroc de la Female Seeds , le-am pus doar acum respectand indicatiile de pe site (The best sowing time is mid April to mid May. We wouldn't recommend pre-growing them indoors, because they are semi-auto-flowering and this would cause them to start flowering in May outdoors.) Cealalta planta e necunoscuta , samanta fiind luata dintr-un bud si am sa o las in acelasi ghiveci sa nu creasca mare pt ca nici nu stiu ce va fi.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Bine ai venit si succes cu grow-ul! :wave:

Si daca ai posibilitatea sa pui si ghivecele negre undeva unde nu e beton, o sa constati ca le va merge mult mai bine. Unde e beton caldura este insuportabila, si umiditatea este lipsa.
 

SunnyDays

Member
Nu o sa le mai tin pe-acolo , cum ar fi mai bine sa le mut in ghivece mai mari si sa le las un pic sa creasca mai mari sau direct in pamant .. ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
direct in pamant, si adaugi acolo in groapa pamantul de planuiai sa il pui in ghivecele mai mari.
 

SunnyDays

Member
Am facut si eu prostia sa le scot prea devreme out , si am pus niste protectii oarecum impotriva melcilor , cu toate ca am aruncat granule albastre tot mai gasesc pe peretele sticlelor melci si ii mai omor . Asta nu e boala grea , am sa am grija pana cresc mai mari .

Ideea e ca nu am vrut sa le stresez si sa le scot din paharele de plastic asa ca le-am taiat fundul si le-am pus cu totul pana se fac mai mari si le scot paharul , am facut o prostie ? sau sa le scot de pe-acum ... ?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sticla ca sticla, da ghivecelele alea de plastic ce mai cauta acolo? cum ai vrea sa isi imprastie ele radacinile in sticlele de plastic, prin gaurelele de la ghivece? eu zic ca o sa iti fie mai greu sa le scoti mai tarziu, asta daca mai poti sa o faci si acum. poate ar fi mai bine sa le lasi asa si sa inveti pe viitor ca nu asa se face.
 
I

imajestic

ideea este ca tu trebuie sa le scoti din ''ghivecele anlea negre' si sa le ingropi in pamant, ploile de acuma o sa le faca sa explodeze
 
G

ganja_ss

mare grija cu melci sunny mie mi-au ras 3 plante de tot,numa tulpina ramasese si erau de 3 ori mai mare ca ale tale,mi-am cumparat si eu granule albastre sper sa ii tina la distanta ca tot ciupeau cate o frunza ici colo si acuma ca au inceput sa se ramifice daca imi manca ramuriile a-si muri de nervi,oamenii de pe aici mi-au zis sa pun sarma de cupru pe ghiveci,tu poti sa o infasori pe peturiile alea + granulele cred ca n-o sa ai probleme ca mine
 

SunnyDays

Member
Ganja_SS ai grija ca alea nu tin melcii la distanta , alea sunt atractive si ii omoara , am urmarit un melc , le mananca si dupa mor , dar au timp sa-ti mance plantele pana mor ... si mie mi-a mancat una , dar cred ca aia incet isi revine ca a facut inca 2 frunzulite mici .
 
G

ganja_ss

nu stiam ca asa functioneaza,pe ambalaj scria parca ca ii omoara cand intra in contact direct cu granulele,oricum sunt prea mari acuma sa le mai rada de tot dar nu imi place sa le vad fara o frunza colo,fara alta colo si mai ales ramificatiile sa nu le roada ,o sa ma duc sapt viiitoare sa vad ce si cum
 

SunnyDays

Member
Tocmai urmaream un melc si de amuzament am pus o bobita in fata lui , a papat-o si a mers mai departe :) ca pe bombonica ... cand o sa moara habar n-am

Intre timp am scos ghivecele alea negre si am declarat razboi , am pus si cupru sa vedem cat de eficient e ...
 
G

ganja_ss

ai pus ceva sarma nu gluma,ia sa imi zici cand moare dupa gustarea aia ca sunt curios
 
G

ganja_ss

ca masura suplimentara de protectie mai poti pune plasa deasupra si asa chiar nu au cum sa intre,cand erau asa de mici eu le-am avut intr-o mini sera improvizata pana s-au facut cam cat o doza de bere,dupa aceea le-am scos out si 3 au fost distruse de melci din prima saptamana:(
 

SunnyDays

Member
nu stiu cand mor Ganja_ss , ca se duc si nu ii mai vad :) , probabil sunt ca indienii , cauta un loc bun unde sa moara , apoi o intalnesc pe floare de colt ! ...
 
Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts

Top