What's new

Ulkokasvatus 2014

Hellou vaan kaikille, ensimmäinen postaus tälle foorumille.. :tiphat:

Ulkohommat ovat tuttuja jo useamman vuoden ajalta, mutta tänä vuonna päätin sitten pistää esikasvatusmetodit kokonaan uusiksi tämän samaisen forumin vinkkien pohjalta.

Eli 2,5dl kertakäyttökuppeja, alustana kookosta + Cannan coco -ravinteet, ja valoina Airam jokavaloja 3kpl. Valorytminä olen pitänyt 20/4.

Sitten seuraakin ongelma, johon ajattelin vastausta kysyä. Eli tarkoituksena oli saada sukupuolet näkyviin, ja pudotella kasveja sitä mukaa luontoon. Lajikkeita on useita ja kaikkien pitäisi olla earlyja (mm. HFH:n tuotantoa, Royal Nepal, Pehkuruder, Kallen's Chronik, Pehkutyphoon x Pehkuruder ym ym.). Nyt olen siirtänyt yhteensä 22 naarasta luontoon karvojen näyttämisen jälkeen, ja pisimpään olleet ovat viettäneet ulkona 6 päivää. Mistäköhän johtuu, että suurin osa näistä ulos viedyistä, eli 18, tuntuu puskevan karvaa kokoajan vain vauhdikkaammin. Eli aivan kuin olisivat jo alkamassa kukkimaan. Eihän siinä muuten mitään, mutta kun tätä menoa jäävät Lowryderin kokoisiksi. Tietävätkö siis viisaammat, että kääntyvätkö takaisin vegeen vai olenko kenties onnistunut tyrimään jotain hyvin radikaalisti? Vai voisiko olla vain näin satumaisen huono tuuri fenojen kanssa... :badday:

Neuvoja kaivataan loppuja kasveja silmälläpitäen!
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Juu, se o hiinä ja hiinä. Osa voi autoflowskii, mut veikkaisin ettei kaikki. Jostain syystä ne tekee välillä karvaa aika rutkasti kun kerran alottavat, mutta vegeevät kyllä siinä vielä. Meikä testas tänä vuonna puolen litran purnuissa, mutta eipä nuo juuri eroa. Vähän näyttävät ehkä seksinsä myöhemmin, mut onpahan tuhdimpi juuritila ainakin. Kokeile topata pari planttua, jos sillä vaikka tokenisi.
 
Täytyypä testata tuota toppausta. Pistin myös typpeä rutkasti, jos sillä saisi manipuloitua. Prosentit ovat kyllä kohdallaan sukupuolissa n. 75% tyttöjä kaikista.
 

afgan11

Active member
öörli pistot kans kerkes ruveta karvanalkua tekemään sisällä, pienissä kookoskupeissa olivat esarisa. vois tuopa toppausta ainaki yhdelle hujopille kokeilla. ei ole vielä kiire kukkimaan. :)

itäneet gambian af,:bow: DR x peruvian & Dieselryderiä lähtee tänään möksälle saareen kohopenkkiin. medical gom pari viikkoa esikasvatettu parvekkeella, seksin näytti tänään jo, ulos joutaa!

survivor siidut talvehtineet ja kasvu alkanut, uusia nuijapäitä nousee kokoajan.

hyvää kasvukautta kaikille 2014, kuvat kertoo jatkossa enemmän.
mmm 5kk kukkinutta landrace sativaa ja istutushommia, ei oo talvea ikävä.
 

Cuffs

Member
Moro sakki. pitkästä aikaa täällä.
ilmeisesti tutut kaikonneet jo, osa mullan alle osa kukkii vieläkin.

saako täällä siemenkauppaa tehä vai kuuluuko se toiselle palstalle.
h-foorumi ei välttämättä ole paras paikka.

Kesiä kaikille!
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Cuffs, kahlittu P? Hommaa ne 50 postia niin saat vähän undergroundimpaa informaatiota privalla :)

Jummijammi, vie heti vaan sitten ulos, kun seksit näyttää. Mutta täytä spotti kerralla, muuten tuppaavat myöhemmin viedyt jäämään aikasempien varjoon. Vanhoissa ulkokasvatuslangoissa on varmaan paljon semmosta juttua, mille on keksitty paremmat vaihtoehdot, tai sitten vaan ihan huonoa informaatiota. Kaikkea sitä oppii, kun muutaman vuoden tekee. Pitäs varmaan tehdä joku ohjekirjanen omista teeseistä, mutta kun ei millään jaksa, eikä siitä kukaan edes maksa :D
 

turpek2

New member
picture.php

picture.php

Mitenhän meneistyisi astioissaan jos leikkelis vain pohjan irti kunhan juuritila vähissä?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Kyllä noi voi tuolt vielä varovasti koulia maahan. Eli siin otat syvältä kiinni ja mahdollisimman hellävaroen taimi taimelta laitat maihin. Tulee aika tiivistä, jos noista on vaikka 50% eukkoja muuten. Tai no näin itte tekisin ainakkii.
 

Tuco Ramirez

Active member
Noniin meikäpojallakin on kesä jo kovassa vauhdissa. Muutama vegekuva

autohaze x pehkutyphoon
GHbLhf7.jpg


c99 x oo x nepal ja 2 pehkuruderia
spOoppl.jpg


pari thaipassionia vasemmalla, keskellä finx, oikealla c99 x 00 x nepal
iYjDdmH.jpg


autot lähdössä tänä viikonloppuna mehtään, sitten onki kaikki jo tulilla
LRS0C1Z.jpg


etanan raiskaama planttu
P0xkdiT.jpg



Lisäks lähdössä diesel ryderia, double funia ja vielä siemennykseen easyryder x white russiania.

Helvetin hyvä toukokuu ollu täälläpäin. Ainoo vaan et noita perkeleen etanoita pukkaa joka lävestä. 3 kasvia jo "missing in action" niiden paskiaisten takia. Muistaakseni idättelin vasta viime vuonna tähän aikaan. Ja saishan tuota vettäkin sataa silloin tällöin.. nyt ollut pari viikkoa jo pilvetön taivas. Ettei tarttis nii paljoo roudata!!
 
Last edited:

Cuffs

Member
Cuffs, kahlittu P? Hommaa ne 50 postia niin saat vähän undergroundimpaa informaatiota privalla :)


pitääpä toimia näin, umat lähti jo pihalle ulkoilemaan. kerkeekös 2 satoa vetää samassa paikassa jos pakkasiin asti antaa olla.

pellolle olis tarvetta.. hoho:peacock:
 

Tuco Ramirez

Active member
[pitääpä toimia näin, umat lähti jo pihalle ulkoilemaan. kerkeekös 2 satoa vetää samassa paikassa jos pakkasiin asti antaa olla.[/quote]

Ei ne ole ne pakkaset mitkä kasvit korjaa pois.. home se on. Ehkä ihan ideaalikesänä vois saada nopeista autoista kaks satoo, ja saa olla kyllä todella kuiva syksy kanssa. Parin viikon esari huhtikuun lopusta ja kuiva spotti etelä-suomessa.
 
Kyl tuo säkkien kantaminen sellasta hommaa on, että vähän pelleillen pitää aina välil pistää jotta jaksaa. :tongue:

Nyt tänä vuona tullut painittua kahteen pekkaan kolme 25 säkin satsia. Yhden kun vielä ens vkl jaksais niin olis tavoite täytetty ja vanhoilla spoteilla vähän tuoretta multaa. :plant grow:
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Juu, eilen kanssa vedettiin niin pitkä päivä, että meinas huumori ja virta loppua viimosilla. Mut kummasti sitä jaksaa vielä. Nyt on suurimmat hommat tehty ja voi kohta makoilla ja tuijottaa, kun plantut kasvaa :) Toivotaan toivotaan.
 
Top