What's new

Kun VITUTTAA!!!!

Hambus

New member
Vituttaa kun kaksi femmattua white widowia otti ja kuoli jostain ihme syystä. Noh, ainakin 1 kasvaa hyvää vauhtia, jokin aloittelijan moka sattunut ilmeisesti.
Kyseessä siis 2 vasemmanpuoleista.

Siis oikeanpuoleista, ja kuvakaan ei näy. Saatana, maanantaisin ei onnistu mikään
 

hamppuu

Member
^Noista virheistä ei voi muutakuin oppia!
Ensiks pitäis vaan tietää syy tapahtumalle..
Mikäs kasvualusta sulla on sielä? Ehkä liian aikasessa vaiheessa menit antamaan liian vahvoja ravinteita?
 

Hambus

New member
^Noista virheistä ei voi muutakuin oppia!
Ensiks pitäis vaan tietää syy tapahtumalle..
Mikäs kasvualusta sulla on sielä? Ehkä liian aikasessa vaiheessa menit antamaan liian vahvoja ravinteita?
Nooh, eka kasvatus joten 2/3 on ihan hyväksyttävissä. Onneksi AK ja Blue Cheese lähtivät tulemaan helvetin nopeasti esiin mullasta niin tuon yhden ei tarvitse yksinään jäädä.
Biolanin mustaa ja kekkilän puutarhasoraa alustana, eihän sitä noin nuorille ravinteita kannata antaa. Uskoisin lehtien epämuodostumisen johtuneen siemenkalvosta joka piti sirkkalehtiä kiinni, olivat vielä 2 pv esiintulon jälkeen tiukasti kiinni vaikka tuo terve yksilö oli jo omansa tiputtanut. Toinen kuolleista lähtikin kasvamaan omituisessa 90 asteen kulmassa pian tämän jälkeen ja nuupahti omia aikojaan.
 

DickSpliff

Member
Vitun imbesillikurapersekotirosvomulkut ja niiden tautiset saatanan sekopäät!

Vittu pitää värkkejä levitellä lasten leikki kentälle ja töhriä jotain vitun veri tippoja kiipeily telineesee! Vittu kun osuis kohdalle.
 

k-grower

Member
vituttaa tyrannimainen kulttuuri jossa kyykytetään köyhää ja ihmisarvo tuntuu rakentuvan pelkän tuottavuuden sijaan - oli täysi yllätys kuulla että esimerkiksi kela tekee jotain arvioita henkilökohtaisesti kuinka paljon yksilö tuottaa elämänsä aikana rahaa valtiolle ja mikä määrittää sitten mahdolliset tukien suuruuden.
esimerkiksi työttömälle lääkärille tuet ovat isompia mitä työttömälle putkimiehelle ja voi saada useamman sataa euroa kuukaudessa pelkästään ammatillisen statuksen siivittelemänä,
toki ymmärrän että ei kaikki voi olla lääkäreitä ja että varmaan ne lääkärit on keskivertoakin fiksumpaakin sakkia, mutta omasta mielestäni se ei siltikään oikeuttaisi eriarvoiseen elämään, monesti näkee ihmisten puolustelevan tätä sillä että lääkärin opintoja suorittavalla on myös opintolainaa paljon ja että se olisi jonkin sortin oikeutus suosia tukien avulla - lääkärin ammatti tässä asiassa vertauksena oli vain pisara meressä kun jokaiselle ammatille he määrittävät kelassa tämän arvon joka käytännössä määrittää sen että tämmöisellä ihmisellä jolla on isompi rahallisempi tuki myös pystyy pitämään huolen paremmin itsestään mm käymällä parturissa, ostamalla vaatteita ja näin ollen pystyy pitämäänkin itsensä tavallaan kehityksessä mukana vaikka olisi työtön eri asia sitten ammattikoulusta valmistuneelle, vaatteet pitää kerjätä erikseen päivärähä saattaa olla kymmenissä euroissa pienempi päivää kohden joten kaikki halpahallit tulee kierrettyä.

samaan aikaan kuitenkin toitotetaan että tämä nykyinen edustus-demokratia ja oikeuslaitos kohtelisi samalla lailla kaikkia ihmisiä ja että suomi olis mailman vähiten korruptoituneiden maiden joukossa joka mielestäni on täyttä valetta ja paskan kiillotusta, toki kuten sanotaan on lotto voitto syntyä suomeen pitää paikkaansa siltä osin että täälle ei sentään kuole nälkään ja yleensä löytyy lämmin paikka nukkua, tosin kaikilla suomalaisilla ei ole asuntoa tai tarpeeksi ruokaa erinäisten byrokraattisten ongelmien takia.

pääpointti kumminkin on tuo tekopyhyys joka paistaa tästä eliitistä ja suomen hallinnosta toiminnasta joka on perin tragi-koomista kun asioita rupee tarkastelemaan tarkemmin, kelan tuista, toimeentulotukiin, poliisin toimintaan
itse kun haluaisi elää mahdollisemman luonnon mukaista elämää, jos suomen hallitus olisi persoona se olisi varmaan luokiteltu psykopaatteihin, levittävät sanomaa väkivallattomuuden puolesta ja sitten itse käyttävät aseita ja tapaavaa keinoa, tiedoksi suomen aseistuneelle joukoille on olemassa aseita jotka ei tapa, jonkinlaista pysäytysvaahtoa on sähkölamauttimia, armejalla on jopa tekniikkaa jolla saa semmoista ääntä että rupee voimaan pahoin, samoin tuo pakkohoito mentaliteetti - omakohtaisesti vaikken hoidossa ole ollutkaan olen jutellut muutaman näiden henkilöiden kanssa jotka toimivat tämmöisssä laitoksissa jotka luulevat tajuavan ihmisten ajatusta ja ongelmia niin hyvin että voivat oikeuttaa itsensä tekemään kaikennäköisiä sähköshokkeja ja huumata näitä ihmisiä niin kauan tahtovat, monesti nämä ihmiset menevät eteenpäin valtavalla egomanialla ja loukattuna vahingoitta niin potilasta kuten muitakin ihmisiä elämässään.
tiedän jopa muutamia ihmisiä jotka jotunut semmoiseen säikäytys myllytykseen jostakin kannabiksen polttelusta, joka on mielestäni todella törkeää aivopesua, ja jos joku virkailija toimiii väärin ja siitä kantelee niin valituksiin tulee yleensä vastaus aikaisintaan muutamassa kuukaudessa, ja monesti voi viedä puolivuotta - siinä ollaanki sormisuussa jos soskuntätä luukulla on päättänyt ettei ota sun hakemusta vastaan eikä ole ruokaa ja vuokraisäntä karttaa vuokraa samalla, näin kävi esimerkiksi minulle ja näitä on minulle tapahtunut paljon - kun joutuu pienemmässä kunnasa kuten alle 50000 ihmisen kunnissa silmätikuksi niin kaikki ne virkailijat yms niiden kaverit kääntyy vastaan tätä henkilöä ja ne rupeavat savustamaan ihmisiä pois kunnista, tästäkin olen kuullut muilta ja itse kokenut - virkamiehet esimerkiksi säveltävät omia sääntöjään eikä niistä puhuta eteenpäin ja valituskin todennäköisesti menisi näiden virkamiesten kavereille ja ainoa paikka onkin suomessa yrittää puhua oikeuskanslerille joka yleensä tekee selvityksen joka teki minullekkin - ainoa vaan että kun tämä selvitys tuli noin 7kk vastauksena oli että virkailija oli saanut huomautuksen, ei mitään korvauksia vaikka soskuntäti pistin elämäni niinku tauolle täysin lain vastaisesti selvisi että he olivat laittaneet jonkun harjoittelijan käymään asunnossanikin ilman lupaani ja ilman että olin itse paikalla, hän kun tuli vastaan kun olin menossa sisään asuntooni - näin ollen hän ei ollu "varsinainen kaupungin työntekijä" eikä heidän vastuullaan - tämmöistä selittivät :tiphat:

eli vituttaahan tässä, köyhä olen ja varmaan tulen olemaan jatkossakin mutta se ei haittaa, lämmittää sydäntä että tietää ei ole osa tätä eliittiä joka kaikessa viisaudessaan määrittää ihmis-arvomme rahassa. sama eliitti ampui viimeuutenavuonna taivaalle sen verran rahaa raketteina jolla olisi ruokkinut puoli syyriaa.
jä nämä tukien muutamalla kympilla kun ruoa hinta on noussut niin paljon että sitä korotusta ei edes huomaa, työttömät hakee vaatteensakki soskusta ku ei ole varaa ostaa muutamaa t paitaa niin joku +20€ ruokarahaa työttömille on pelkkää vittuilua - ymärtäähän sen että niitä vituttaa antaa rahaa jollekki joka ei työtä mutta itse ainakin syytän koko euroa, eu:ta, markan häviämisen kautta näiden eliittien päätöseen tehdä ihmistä huippusuorittajia lisäämällä koulutusta ja vähentämällä vapaa aikaa suoranaisesti eristää vaan ihmisen perheistä ja tuttavista jo siinä määrin että työttömälle työssä käyvät ihmiset tuntuvat jo aika pinnalliselta ja jälkeenjääneiltä henkisellä tasolla mitä tulee vuorovaikutukseen ihmisten kanssa jossa on tavalliset tuntemukset mukana eikä kylmää tiedon vaihtoa kuten töissä tehdään, suoranaisesti vaihdettu se oma aika joka on tärkeää henkilökohtaisella tasapainolle kaiken näköisiin älypuhelimiin yms muovi rojuun. omasta mielestä tämä kilpailutus yhteiskunta vie ihmisiä kehityksessä taaksepäin ja ainoa joka tästä hyötyy on ne pyramidi huijauksen huipulla olevat yritysjohtajat sekä valtion työntekijät, loput ihmiset niiden mielestä on vain täällä käymässä":laughing:

ehdottomasti jokaiselle syntymisoikeutena pitäisi olla maata jota viljellä, tuntuu että tämä eliitti on vain kasa huijareita jotka ei tahdo tehdä mitään ja samalla kritisoi muita - luulen että suurimman osan päivätyö noissa on jotain päänkäyttöä josta ei välttämättä jää mitää käteen eikä edes näin ollen tuota mitään, peukaloiden pyörittömistä - ei niiden otsalla paljon hikipisaroita näy
ja samalla jauhaa muille etää lisää työtä javähemmän palkkaa.

nykyinen työ muistuttaakin enemmän orjuutusta, työvelvoite tehdä työtä vaikka olisi tarvikkeita lopuksi elämää varastossa?
eli tee 8 tuntia päivässä tai viedään rahat ja tuet ja oikeudet vaikka keksisi manna laitteen joka toisi pilkulleen sen verran tuottoa valtiolle kun se on laskunut minun tekevän elämäni aikana ei varmaan auttaisi mitään, sillä siltikin olisin vain se tietty sos numero laskettu tuottamaan ja viettämään elämänsä jossakin tehtaassa jotta joku egomaniaakko voi lentää yksityisjetillä, omistaa kymmeniä taloja - satoja autoa.

tuntuu että meitä 98% kustaan silmään jakuvall syötöllä ja että tämä 2% yritysjohtajia on niitä kusettajia ja jotka tuhlaa kaikkien luonnovaroja pienisieluiseen ego trippiin.
 

Hambus

New member
Poliisi saapui tänään evakuoimaan komeroni parempaan talteen. Sinne menivät 30 cm korkeat White Widow sekä Blue cheese jotka olisivat ylihuomenna lähteneet kukitukseen, ensikasvatukseni. Oli suht päräyttävä kokemus kun puhelin soi kesken koulupäivän ja kutsutaan katsomaan sivusta kun vaivalla kasvattamani raukat katkotaan, ja juuri kun olin ratkonut pahimmat kasvukivut ja tulevaisuus näytti hyvältä.
Pienenä jälkihuomautuksena: Kannabis voi aiheuttaa kodittomuutta! Virkavalta oli pyytänyt asuntolanhoitajaa avaamaan oven, joten tämäkin on etsinnästä tietoinen. Poliisien kadottua tämä ilmoitti topakasti vuokrasopimuksen purkautuvan kuukauden päästä, tämähän myös tarkoittaa käytännössä opiskelupaikan menetystä ( vaikea käydä koulussa jos ei ole asuntoa ) :moon:

Ajattelin huomenna kuulusteluissa vakuuttaa olevani tästälähtien kunnollinen kansalainen ja käyttää ainoastaan viinaa ja bentsodiatsepiinejä unettomuus -ja ahdistusongelmiini
 

k-grower

Member
kuulostaa siltä että et ole täysi-ikäinen, asuntola? vaatekaappi kasvatus?
en usko että voivat millään laillisella keinolla pysäyttää sun opiskelua tai asumista jos sulla ei ole ongelmaa minkää aineen kanssa, on olemassa lakeja
heitteelle jätöstä myös, sinuna soittaisin oikeuskanslerille saman tien ja selittää asia.
http://www.okv.fi/oikeuskansleri/oikeuskansleri_yleista/
en kovin helpolla usko että nuorelta vietäisiin opiskelupaikka (varsinkaan laillisesti)jos sulla nyt ei ole huomattavaa rike-listaa asuntolassa ja huomattavia määriä poissaoloja, kaikki paperit kannattaa käydä pyytämässä kirjallisena näistä päätöksistä ennen kuin soitat kanslerille jotta eivät voi enää pyörtää puheitaan koska monet niistä pahan päivän tullen myös valehtelee virkaveljensä puolesta mikäli he ovat toimineet väärin, ja pelaavat sillä myös jos huomaavat että et tunne oikeuksiasi.

jos et ole myyny etkä jaellut sitä mihinkään ja olet täysi-ikäinen, itse vetoisin myös siihen paksun nipun kanssa tieteellistä tietoa, että heillä ei ole minkäänlaista tieteellistä näyttöä siitä että vahingoitttaisit jotakin/ketään tai itseäsi, ja että heiden rangaistus metodinsa on pelkästään poliittista ajojahtia tiettyä ihmisryhmää kohtaan - henkirikos kun ei koskaan vanhene, ja ihmiset jotka ovet tehneet mielivaltaisia päätöksiä ihan missä virassa tahansa saadaan kiinni lopulta - heitä ei suojaa mikään laki. ja nimikkeitä kuten mielivaltainen virkamiehen paikan väärinkäyttö saa monen kannabis vastaisen kiihkoilja-virkamiehen karvat pystyyn koska tietävät että voivat joutua vastuuseen vielä 40-50 vuoden päästä mikäli ovat vaikuttaneet nuoren tulevaisuuteen ja työn saantiin sekä opiskeluun. joten kaikki kokemukset, virkamiesten nälväisyt . pientenkin oikeuksiesi polkeminen myös voi raukaista koko jutun sinun eduksesi myöhemmin tulevaisuudessa, joten pyydähän kaikki mitä he sanovat paperille ja pyydä kopiot kaikista heidän keräämästään tiedostaan (takavarikko,kuulustelut yms)allekirjoituksineen - sulla on täysi oikeus näihin, sano vaikka käräjöinti syytettä varten tulevaisuudessa.
siinä vaiheessa kun tiede todistaa että hamppu ei ole vitamiinia kummempaa oikein käytettynä - näistä tuomitsijoista tulee kaikkien silmissä eri ihmisiä ja alkaa selvitys minkälaista vahinkoa he ovat tehneet tuomioillaan, kun hekin voivat tehdä rikoksia heidän ammatissaan ja ovat niistä vastuussa niinku kaikki muutkin ihmiset päätöksistään ja niiden lopputuloksista.
älä käytä yleistä oikeusapumiestä, ne kahvittelee päivittäin ja veljeilee hyvin lähellä näitä tuomareita, ja varsinkin pienessä kunnassa on selvää että he tekevät päätöksiä yhdessä tuumin miten jutun menee eteenpäin, suomi ei todellakaan ole korruptoitumaton maa kuten paskapuheillaan väittävät, ehkä eliitille se on sitä - ei meille toisen luokan kansalaisille.
joskus aikoinaan sky(suomen kannabis yhdistys) oli jotain oikeus apua tarjolla, varmaan vieläkin löydettävissä näitä tyyppejä- itse lähinnä olen yrittänyt valmistautua keräämällä kaiken näköistä tutkimustietoa, ja esim hamppuforumilla on tämmöinen topiikki jossa on linkitetty ne tutkimustulokset, kannatta melkein ne käydä lukeen sieltä tai tulostaa niiden lähteet.
jos taas oot kehittyvässä vaiheessa oleva 15-18 vuotias , niin sillon en käyttäisi tuota puolustusta tieteelliseltä näkökulmasta kun se on kumminkin todettu vaikuttavan nopeasti kehittyviin aivoihin juuri siinä teinin-iässä.
 

Hambus

New member
kuulostaa siltä että et ole täysi-ikäinen, asuntola? vaatekaappi kasvatus?
en usko että voivat millään laillisella keinolla pysäyttää sun opiskelua tai asumista jos sulla ei ole ongelmaa minkää aineen kanssa, on olemassa lakeja
heitteelle jätöstä myös, sinuna soittaisin oikeuskanslerille saman tien ja selittää asia.
http://www.okv.fi/oikeuskansleri/oikeuskansleri_yleista/
en kovin helpolla usko että nuorelta vietäisiin opiskelupaikka (varsinkaan laillisesti)jos sulla nyt ei ole huomattavaa rike-listaa asuntolassa ja huomattavia määriä poissaoloja...
Unohtui mainita että olen 26 :biggrin:
Asuntolakämppä ihan vaan sen takia että alle vuoden opiskelujakso vieraalla paikkakunnalla eikä toistaiseksi ole löytynyt kohtuuhintaista kämppää. Kaappikin oli AH suodattimella varustettu eli ei voinut tuoksukaan vieraita ovelle johdattaa.
Tiedän kyllä oikeuteni enkä aio pyytää apua kuulusteluihin, selviän ilmankin. Hauska huomio: Poliisit jättivät täydet pullot TopMaxia, neem öljyä sekä BioGrowia, mutta veivät kaapissa kuivumassa olleen pyyhkeen mukanaan. :biggrin: Varmaankin saunailta ollut tiedossa.
 

non

Active member
Veteran
voi hambus, jaksamisia.

eipä jälkiviisastelu tässä tapauksessa lämmitä mut erittäin vahvasti kehottaisin olemaan kasvattamatta tai edes pitämään hallussa mitään asuntoloissa, sen verran vituttavia kyttäystarinoita niistä saanut kuulla/nähnyt useampaan otteeseen.

jos joku muu vastaavaa harkitseva tätä lukee.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Kyllä ne voi mun mielestä asuntolasta nakkaa menemään, ihan niinkun vuokrakämpästä. Syy: käytit asuntoa muuhun kuin asumiseen. Ja veikkaan, että aika monen asuntolan säännöissä jo erikseen mainitaan tuo kasvatuskielto.. Ainakin jos opiskelet puutarhuriksi. Tiiän kokemuksesta, vaikka en asuntolassa ikinä asunutkaan. Mut siis eihän tommosissa kannata kasvattaa, kun niissä ravaa siivoojaa ja asuntolan muuta henkilökuntaa, tai mahdollisia kämppiksiä.
 

Daanis

Member
Veikkaisin asuntolassa asumisen olevan vaakalaudalla jos kasvatteluista napsahtaa. Ite ainakin muistan että aikoinaan esim. kuningas alkoholi oli tiukasti kielletty, ja potkivat määräajaks pihalle jos käry kävi. Ja nyt on kyse huuumeista... tsemppiä Hambus, toivotaan että pystyt hoitaa opiskelut jatkossa jotenkin. Muista olla varovainen "kunnon kansalainen" liuottimen ja lääketehtaiden tuotteiden kanssa. :huggg:

k-grower: Asiaa kirjoittelit alempana maailman menosta, systeemi kusee ja urakalla. Työkoneiksihan tänne on synnytty, palvelemaan "rikkaampia", hellurei! Järjestelmäkriisiä ja -romahdusta odotellessa...
 

Hambus

New member
Kyllä ne voi mun mielestä asuntolasta nakkaa menemään, ihan niinkun vuokrakämpästä. Syy: käytit asuntoa muuhun kuin asumiseen. Ja veikkaan, että aika monen asuntolan säännöissä jo erikseen mainitaan tuo kasvatuskielto.. Ainakin jos opiskelet puutarhuriksi. Tiiän kokemuksesta, vaikka en asuntolassa ikinä asunutkaan. Mut siis eihän tommosissa kannata kasvattaa, kun niissä ravaa siivoojaa ja asuntolan muuta henkilökuntaa, tai mahdollisia kämppiksiä.
Nooh eipä se nyt kuulusteluiden jälkeen niin pahalta tunnukkaan, kämppä menee jos menee. Tämä asunto on periaatteessa rivari kolmio jossa olen ainoa asukas ja huoneessa on lukko joten arvioin riskin että joku osuu sattumanvaraisesti paikalle olevan pienehkö... On tainneet pikkulinnut laulella.
 

k-grower

Member
noh, on suomessa jotain lakeja heitteelle jätöstäkin, ei ihmistä periaatteessa voi potkia ulos sateeseen jos ei löydy muuta asuntoa - ja tietääkseni kukaan viranomainen ei voi kiertää sitä olettamalla että joku kaveri tai vanhemmat päästää punkkaan luokseen, eli viime kädessä soskun kautta uutta kämppää. kohtelivat kasvattajaa miten vain niin kyllä sulla ihmisoikeudet siltikin on vielä.
suomen viranomaiset ei ehkä kaikkea niitä halua noudattaa ja siinä tapauksessa voi kysellä apua eu-ministeriltä ja kieliä yk:lle, suomelle voi olla yllättävänkin tärkeä pitää mainestaan kiinni maana joka yrittää taata eu:n lupaamaa kansalaisvapautta ja oikeutta sekä törkeistä mahdollisista ihmisoikeusrikkomuksista voi pyytä poliittista turvapaikkaa joltakin puoleettomalta maalta, kuten sveitsiltä.

ainahan on mahdollisuus saada käännettyä koko jutun päälaelleen osottaen että heillä ei ole minkäänlaisia tieteellisiä todisteita siitä että aikuinen ihminen vahingoittaa itseään pysyvästi käyttämällä tätä halutullaan tavallaan, oli se vaikka syöminen tai vapottaminen, ja jos ei ole syyllistynyt myyntiin eikä ostoon niin ei ole varmaankaan myös syyllistynyt vahingoittamaan ketään normi logiikan mukaan vaan pitää kiinni omasta perus- ihmisoikeudesta, käyttää omaa ruumistaan halutullaan tavalla ja tällä tavalla osottaa koko rangaistavuuden naurettavuuden toivoen syyttämisjättämispäätöstä, jos tätä ei tule niin ompahan papereita mikäli jossain vaiheessa todetaanki sen olevan hyväksyttävän haitallista tai ei ollenkaan haitallista, kaikista lieveilmiöistä kun voi pyytää sitte korvausta- esimerkiksi jos työmarkkinoilla on syrjitty ja juttu on levinny poliisin tiedosta alunperin ja näin aiheuttanu kurjuutta ja köyhyyttä sulle pelkästään poliittisten asenteiden vuoksi, ja vaikka korvauksia ei tulis on niissä papereissa aina sitten niiden ihmisten nimet joilla on ollut mahdollisuus ainakin ymmärtää tämä asia, niin ei ainakaan tarvi tehdä jatkossa niille palveluksia kun on nimet muistissa, tai ku niiltä virka loppuu ja ne todettu olevan väärässä voi olla kiva mennä niiden vanhilla päivillä vielä kettuilemaan omasta vaikeuksista hänen takia, jos todellakin on valmis tuomitsemaan jotkut ihmiseniin todellaki mun mielestä niiden pitäisi kantaa vastuu myös päätöksistään, olivat sitte tuomareita tai ketä tahansa - perunat perunoina takas :woohoo:
se kannattaa muistaa jos ei tienny että ne oikeuspöytäkirjat yms voi pyytää itelle jälkeenpäin, niissä on ne nimet sitte
luulen että tiede todistaa jossain vaiheessa että se on käypä myös lääkkeenä moneen muuhunkin tautiin kuin nyt tiedetään, sen jälkeen voi suunnitella joukkohaastetta näille virkamiehille - minusta kun heidän ajojahti pelkkää kannabista polttavia ihmisiä kohtaan on aina ollu poliittinen ilmaisu ennemminkin kuin joku terveyteen liittyvä ongelma, joten yksinkertaisesti aloittaisin oma puheen vuoroni sillä että pyytäisin heidän osoittamaan kiistattomasti sen että vahingoitan itseäni ja tietenkin monistaen nämä viimeisimmät tutkimustulokset mukaan oikeuteen ja jos käyttävät tekosyynä että kannabis tuo lieveilmiönä muuta rikollisuutta niin tietääksen portugalissa on saatu päinvastaisia tuloksia, joten ne varmaan voi esittää ihan loutettavina lähteinä ja tän jälkeen muistuttaa että ne alkuperäiset testit jotka tehtiin kädellisille oli lähinnä överimäärä kaasumaski tyylisen viritelmä ilman korvaavaa happea, periaatteessa häkämyrkytys joten se tutkimustulos nixonin hallinnon teettämänä anna mittän tieteellistä näyttöä vain todistus julmasta eläinrääkkäyksestä ja idiottimaisesta kokeesta jolla mustaanmaalattiin vain vastakkainen poliittisen järjestelmän jäsenet saadakseen kannatusta itselleen ja koka levisi sittemmin suomeen "jonakin totuutena" hipeistä.
 

k-grower

Member
pistin 60€ siemenii(10kpl), tuloksena kolme iti, yks mutantti joka on juuttunu sirkka vaiheeseen ja noista jotka kasvaa normaalisti yks pukkas vege vaiheessa jo parit emi karvat... viimene kerta kun ostan tuolta tyypilta h-forumilta, en halua nyt mainita nimeä kun en ole 100% varma kummassa päässä vika on, vaikka tuntuu että ei ole aikaisemmin näin huonoa tuuria käynyt vaikka siemeniä idättänyt aikaisemminkin ainakin yli 100 kpl kaiken kaikkiaan, ja nyt kyllä meni niin reisille että..
tän lisäks loppu ruoka ja olis ainoat vaihtoehdot joka ottaa lisää pikavippi lainaa tai kerjätä soskulta/vanhemmilta ja mielummin oon sitte syömättä loppukuukauden, välillä miettii että pitäsköhän sitä mennä vale-r.y.ö.s.t.ä.m.ä.ä.n p.a.n.k.k.i niin sais ainaki lämpimät ateriat linnassa, kai sitä ny pystyy paastoamaanki voi olla liian nöyryyttävää mennä johonki linnaa jossa syynätään persereijätki.
kyl kais sitä vois pärjtäkki jos yrittäs leipoo kaikki perusraaka aineista joka vitun ruokailu.
 

Cuffs

Member
iskin tohon pihalle kasvamaan pistot. vituttaahan se jos naapuri hoksaa. 10 viikkoa vielä, jaksaa jaksaa!!
 

Wnbgrower

New member
Pakko kirjotella tähän nyt, että tapauksesta tosiaan ensi maanantaina tasan 3v ja olen toipunut todella hyvin! Hetki sitten meni mm. leukojenvedossa 10 toisoa rikki :). Ihan 100% ei toimi sormet kädessä ja pientä tuntoherkkyyttä on kyynärpäässä, koska ulnarishermon (="kiukkusuoni") päällä on vain ohut kerros ihoa. Tässä 3v. aikana sain pitkäaikaisen tavoitteeni, eli painonpudotuksen toteutettua. n.10kg on ylimääräistä lähtenyt (ja nyt sitä ylimäärästä ei sit ole). Ettei nyt ihan täysin menisi OT, niin tällä hetkellä vituttaa ettei ole duunipaikkaa, vielä.

P.S Nyt tiedän mitä tarkoittaa "Se mikä ei tapa, niin se vahvistaa."


Pitkästä aikaa taas täällä!

Hieman rapeat 7 vuotta sitten päässyt tässä vierähtämään tuosta kolarista ja asiat on tosi hyvällä mallilla!

Neljäs vuosi vakituisena hyvässä firmassa. Duuni on mukavaa, hyvät työkaverit ja lyhyt työmatka (pyörällä kesät talvet töihin).

Kaikki hermoradat eivät loppujen lopuksi toipuneet täysin, joten sormien toiminnassa pientä puutosta ja massiiven (miehekäs) "arpi" kyynärvarressa.

Fyysisesti olen paremmassa kunnossa kuin koskaan elämässäni ja pyrin kehittämään sitä vielä paremmaksi.

Nyt kun miettii jälkeenpäin kuinka raskaita noi alkuvuodet oli, niin loppujen lopuksi tapaturmalla on ollut erittäin suuri positiivinen vaikutus. Nykyään osaa lähestyä ikävempiäkin asioita siltä kantilta, että koskaan ei tiedä ovatko ne niin huonoja asioita ja niistä voi oppia jotain uutta.

Hieman salaa toivon että joku halusikin kuulla tähän tarinaan jatkoa, mutta enemmän toivon että kertomillani asioilla olisi positiivinen vaikutus ihmisiin. Kyllä sitä vaan kaikenlaisesta selviää kun on sisua!

Viimeseistä kasvatuksesta on yli 3 vuotta aikaa ja tässä olen projektin aloittamista kaavaillut ja varmaankin voisi jotain kasvatuspäiväkirjaa duunailla.

Ettei täysin mene OT: Vittu kun tili tulee vasta ensi viikolla, niin ei ole rahaa aloittaa grow boxin rakentamista.

Hyvää syksyä kaikille :tiphat:
 
V

vuuduu

Helvetin hienoa kuulla moista Wnbgrower!

Ei muuta kuin hyvää jatkoa ja lisää positiivisuutta elämään!
 
Top