What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

first grow

MouSe^

New member
Mersi avaible.
Fiind la primul grow si neavand experienta si pic de viziualizare cum ar trebui sa iasa,ma gandesc ca poate imi explici cum ar trebui pozitionat ventilatorul,din poza nu prea imi dau seama si banuiesc ca ar trebui pus langa si sa ventileze printr'o gaura
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mdea :( deci proiectul cade ca nu ma incadrez in timp...

Pai te arunci cu capul inainte asa fara nici un pic de planificare ? Inainte de a da drumul la un proiect de genul asta trebuie sa-ti raspunzi la 3 intrebari simple :

Unde ?
Cand ?
Cum ?

Restul sunt detalii (dar foarte importante si ele).
 

MouSe^

New member
Deci,am crezut ca termin pana in prima saptamana din august dar daca tu mi'ai da o speranta de care sa ma agat ar fi ceva extraordinar,semintele sunt la germiat de 1 zi :p
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai poti termina pana atunci, insa trebuie sa studiezi bine problema si sa faci ce trebuie. JH-ul de la ghs termina in 2 luni. ai si o luna pentru veg. te incadrezi perfect. insa trebuie lumina si ventilatie calumea. ballast si igniter ai luat in calcul pentru lampa ta? ca vad ca nu ai zis nimic de ele.
 

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Dak vrei viteza, baga-le la lumina 12/12 de cand ies din samantza si in trei sapt iti arata flocii, plus 8 sapt sau cat au ele inflorire si culegi la sf lui iulie.
 

xXGanjah420Xx

New member
Eu nici nu am comandat semintele pana nu am avut totul ready, lumini, pamant ventilatie etc :D

+
nu cred ca merge sa faci un grow cu halogens, iti trebuie alte becuri. Iati niste CFLuri sau led. Din cate am citit eu este imposibil sa cresti cu becuri halogen

Si daca vrei viteza, cumpara niste autoflowers, un speed devil. In 5-6 saptamani sunt gata :D
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Becul ala e MH. Mai incet cu sfaturile atunci cand n-ati trecut prin ele. Nu inseamna ca ai devenit specialist daca nu reusesti sa recunosti un MH macar dupa poza, daca nu dupa nume.
 

xXGanjah420Xx

New member
Exact din cauza asta am spus "din cate am citit" si nu "din experienta, am invatat ca...".
Oricum, in comparatie cu CFL, am citit :)D) ca sar putea sa aiba probleme cu temperatura in spatiul de crestere. Dar in fine, cu un cool-tube poate se remediaza problema.

Am inceput primul grow acum 3 zile si folosesc numai CFLuri, 2x6400k + 1x2700k pe planta.
the ladie este un autoflower si o cheama Blue Mystic. Sa vedem ce iese (Y) :D
 

Thc21

New member
Salut

Salut

Ascultal pe Piramidom ,direct12/12.spatiul o sa fie prea mic,caldura mare si afara temperatura creste.
 

bebe55

Member
salut,sunt nou pe site si vreau sa imi fac primul mini grow pt o planta,am 3 auto wite widow,va rog sa imi dati niste informatii de cat ar trebui sa il fac,ce lumini sa iau,de unde pot achizitiona un cooler si cum il pun in functiune si ce pamant? deocamdata am un buget cam mic.Asta e!
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
salutare si bine ai venit.
ar fi mai bine sa citesti pe forum si sa stii ce iti trebuie, eventual sa ne intrebi unde nu intelegi.. cred ca e usor sa realizezi ca nu se poate sa luam de la zero fiecare nou user.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
bine zis. nimeni nu misca nimic. nici macar aia care incearca.. trist subforum avem.
 

Latest posts

Latest posts

Top