What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Lithuanian growers

Kyskis

Member
C99xW.W 21d kaip 12/12. ;) Šiaip viskas normaliai? Ta prasme žiedai normalaus dydžio kaip tiek laiko ir auga po 150W CFL? Dar ten kairėje matosi Black Sugar pora galvučių, užguita ji vis dar :/. Gal šiaip kokių patarimų, pirmas kartas man, baisu kažką daryti ir eksperimentuoti :)

 

Kyskis

Member
Nebuvo galimybių naudot hps ir pan... Dežė neatlaikytų :D Bet labai normaliai ir taip augo... Jos netoli 1m aukščio ir baisiai lapingos..
 
zydejimo pabaigoi apkarpyk apatinius "nereikalingus" lapus, kad energija eitu i ziedus o ne i apatinius lapus.

tai va tu man gal pasakysi, dėl tų vėduoklinių lapų? Kirpt, ar ne kirpt? Nes praeitus auginimus skabiau viso augimo metu nuo 3-ios savaitės. Kažkaip tikiu, kad labai didelės įtakos tai neturi, tačiau tvarkingiau growroom'as atrodys.

http://s11.postimg.org/taffp9bj3/20140327_130249.jpg[/img[/url]
[url=http://postimg.org/image/75z3uvp37/][img]http://s29.postimg.org/75z3uvp37/20140327_130255.jpg




Sincerely
Paulauskas aka Balsas
 

Dzaman

Member
Pagal mane kolkas nereikia, kai jau įsivažiuos žydėjimas tai tada nebent, geriau parišk kaip nors, kad šviesos gautu apačia, o šiaip stenkis kuo mažiau stresuot.
 

puteikis

New member
Sveiki,
trumpai: risau namu spintas. Domina lauko salygos.
Pirmas grow lauke. Rinksiuos auto rusis. Kaip ir visada is zalio sortimento. Ka patartumet
pirmam auginimui? Dirvozemis durpe, priesmelis. Pirmas savaites manau paauginti namie, bet neilgiau.
 

cidA

Member
Visi autikai LT spėja. Jei greitučiai autikai per mūsų sezoną galima pasistengus 3 autikų runnus iš eilės padaryti. Galvok ko nori high ar stone ir pagal tai rinkis ;) pasigooglink iš ko susideda greeno hibridai ar greeno perpardavinėjami strainai, pasidomėk ir nuspręsk.
 

Dzaman

Member
Info niekur nerasi, Žalias ateis papasakos plačiau. Pagal mane tai konkursas bus toks "Gaunam seedu, tempiam i outdoora, darom ataskaita(atsparumas, ugis, stiprumas ir t.t.), o uz tai gaunam PATIRTIES kas yra neikainojama". :)
 

Latest posts

Latest posts

Top