What's new

Lithuanian growers

Pratesiant kurmiarausių temą :)
Drenažas būtinas ! Labai apgalvoti apie žemes ir vazonus. Vos nenuskandinau saviškių. Jau radau pageltusius. Galvojau jei akvariume palei dugną pripilsiu vandens tai ilgai laistyt nereiks :) Bet tos kartoninės dėžutės su durpėmis sutraukė kaip kempinės visą vandenį :) Persodinau šiandien į didelius vazonus atsigaus manau. Nu bet išbandymų nemažai pabiro šitą auginimą:)
 

Kyskis

Member
Na va, jau savaitė kaip 12/12, toks vaizdas, kad per tą savaitę paaugo 2x augaliukai... Dešiniau matosi mažesnė Black Sugar, kairiau išvešėjusi C99xWW. ;) Gaila neturiu galimybiu didesniam boxui, baisiai mažai ten joms vietos. :comfort:

 

Attachments

  • WP_000499.jpg
    WP_000499.jpg
    42.4 KB · Views: 21

zalias

Active member
Na va, jau savaitė kaip 12/12, toks vaizdas, kad per tą savaitę paaugo 2x augaliukai... Dešiniau matosi mažesnė Black Sugar, kairiau išvešėjusi C99xWW. ;) Gaila neturiu galimybiu didesniam boxui, baisiai mažai ten joms vietos. :comfort:

[URL=https://www.icmag.com/ic/attachment.php?attachmentid=259001&thumb=1]View Image[/url]
Sveikutis atrodo neblogai, turiu toki klausima, kaip su daigumu c99xWW nes ziuriu zmones skundziasi. Bet pats testuoju periodiskai visa produkcija man 95% daigumo rodo iki 90% cia skaitosi labai geras rezultatas, ar cia kam rankos ne is tos vietos dygsta ar kas ??? Turint gera ziniu bagaza ir turint bent vidutiniskos kokybes seklu jas galima isdaiginti. Skelbiu outdoor konkursa renku bent 5 dalyvius kurie gaus testerius visi vienodus(NEMOKOMAI),ir sezono pabaigoje galesime palyginti rezultatus vienas laimingas laimetojas kitais metais gales nemokomai apsi-shopinti mano produkcijos kitam sezonui. Ar bus norinciu???
 

cidA

Member
Man c99xWW sėklos dygo kuo puikiausiai. Tiek tarp servetėlių, tiek lauke įkištos į žemę. Norėčiau dalyvaut. Šūdinai sekės mano praeitos vasaros growas. Šiemet planuoju rimtą comeback'a, mėginsiu nuo Danijos thyphoon, nepal, mighty freeze, mielai išbandyčiau ir naujos produkcijos. Norėčiau dar ir cross'u su danais padaryt.
 

Kyskis

Member
Daigumas tai, aš ją vieną daiginau ir sudygo per nepilną parą. ;) Tik va black sugar iš dviejų viena, kita niekaip neišlindo... :/
Kokius testerius, gal gali daugiau apie tai? Gal ir būtų visai įdomu, nes planuoju outdooru užsiimti ;) O dėl jų kvapo, tai man vegetacijos periodu kvapas buvo daug didesnis, aišku ir dabar jaučiasi, bet mažiau, įdomiai kažkaip, aš ištraukime aktyvintos anglies filtrą pasidaręs, tai kolkas kvapais boxo išorėje nesiskundžiu. ;)
 

Kyskis

Member
Ai ir dar klausimas zaliui, turbūt žinosi, kiek C99xW.W savaičių žydėjimo reikia? ;) Nelabai kur radau info apie šitą hibridą :)
 

Kyskis

Member
Panašiai ir galvojau. ;) o kas tas "fen." ?

Ir gal gali daugiau info apie tai, ką anksčiau rasiai, apie testerį kažkokį ar ką ten.. :)
 

Kyskis

Member
Zalias, daiginu viską ką turiu, taigi 36h rezultatai. Moby dick (fem) dinafm - 1/1, autodwarf (green pr.:) ) 2/2, od mix 4/5, black sugar (femaleseeds) 2/2, c99xWW 0/2 (klausei apie jų daigumą) bet dar mažai laiko praėjo, laukiu :)
 

Dzaman

Member
Zalias privet, cia ** is legalaus. Ka pasiulytum is autofloweriu geresnio? Beja praeita sezona buvai atsiuntes testui kryzmintus su NH, berods buvo c99xNH, maroc x nh, ww x nh. Tai galiu pasakyt, kad visai gerai uzaugo ir spejo suzydet, tik nepamenu jau kada pradejo zydet ir kada baige, bet viskas ok buvo be pelesio be salnu. :)
 

cidA

Member
Dzaman, būtų labai šaunu jei pasidalintum detelesne info apie hibridus. Kaip hajus? Gal dar foto turi?
 

Dzaman

Member
Deja foto jau nebeturiu, poveikis buvo kiekvienos skirtingas, vienos labiau stone, kitos labiau high, bet stiprumas buvo didelis.
 

zalias

Active member
hi

hi

Zalias privet, cia Jah is legalaus. Ka pasiulytum is autofloweriu geresnio? Beja praeita sezona buvai atsiuntes testui kryzmintus su NH, berods buvo c99xNH, maroc x nh, ww x nh. Tai galiu pasakyt, kad visai gerai uzaugo ir spejo suzydet, tik nepamenu jau kada pradejo zydet ir kada baige, bet viskas ok buvo be pelesio be salnu. :)
Sveikutis malonu girdeti senus pazystamus :))) dziaugiuos kad praeitais testeriais likai patenkintas taip tas nh 1 kaip as ji pavadinau, buvo geras hibridas tokio greito ir gero hibrido senai neturejas, bet persudetinga buvo islaikyti vegoja ir po 2 metu kankynes jis liko tik kryzmintu hibridu pavidale. Bet tas tuo vertejo :) Kas liecia auto tai kita savaite turesime lentynose nauju kruopu, visos skirtingos ir savaip geros ir idomios, bet mane labai jaudina mano asmeniniai darbai. Naujas LLR-2 hibridukas (LLR-2 x critical mass) surastas automatinis greitas gan dideli derliu nesantis hibridas su indikos dominuojanciu genafondu. Kadangi pats nesu indikos fanatas, nes darbu darimas ir stone head nesiderina, tad nusprendziau pagardinti su sativa ir skoni ir poveiki, tad buvo nuspresta itraukti ji i auto haze projekta ir vualia Auto (LLR-HAZE). Dar neblogas variantas auto kush&haze gera iseiga geras poveikis, bet biskuli ilgesnis zydejime, visi auto bus apie 70-90 dienu. Nusprenziau atskirti auto nuo semi auto nes mano asm nuomone jei augalas virs 100 dienu nuo iki tai jau semi auto, bet ne tikras auto apie kuriuos mes snekame. O del konkurso ir testeriu kreiptis i mano e-maila del isamesnes info.
 
Top