What's new

Περί αυτομάτων ο λόγος...

tjo

life gardener
Veteran
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας..η φίλη απ ότι
κατάλαβα αποφάσισε,τι διάλεξε ακριβώς δε ξέρω αλλά μάζι με τα
δικά της θα παραγγείλω κι έγω μερικά mohan r@m,μιας και ο Gert μ έπεισε
 

LegacyTron

Member
πολύ δυνατό που καλλιέργησα ο ίδιος tjo είναι το afghan kush ryder..δυνατό και καλή ποσότητα..επίσης ωραίο ήταν και το jack herrer auto που καλλιέργησα..γι'αυτά τα 2 έχω άποψη γιατί τα καλλιέργησα και τα ξέρω.


ΑΦΓΑΝΟΣ ΚΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ από ΟΚΟΣΜΟΣΤΩΝΣΠΟΡΩΝ.ΕΥΡΩΠΗ; και Αυτόματος ΤΖΑΚ από ΚΟΥΡΤ ΚΟΥΜΠΈϊΝ;? πες μου πλζ γιατί ενδιαφέρομαι για τον αφγανό περισσότερο! πόσες μέρες από σπόρι σε κόψιμο indoor 20/4 ?
 

Gert Lush

Active member
Veteran
ΑΦΓΑΝΟΣ ΚΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ από ΟΚΟΣΜΟΣΤΩΝΣΠΟΡΩΝ.ΕΥΡΩΠΗ; και Αυτόματος ΤΖΑΚ από ΚΟΥΡΤ ΚΟΥΜΠΈϊΝ;? πες μου πλζ γιατί ενδιαφέρομαι για τον αφγανό περισσότερο! πόσες μέρες από σπόρι σε κόψιμο indoor 20/4 ?

Όλα αυτα του τύπου «Αφγανός x χι», υπολόγιζε 90 μέρες από σπόρι ως συγκομιδή. Μπορεί να γίνει και λίγο πιο γρήγορα, λίγο όμως. Αν είσαι λιγότερο από 20/4 μπορεί να κάνουν και κάτι παραπάνω. Για ποικιλίες Τζακ δεν γνωρίζω.

Tjo πιστεύω οτι το Mohan Ram θα σου αρέσει, ελπίζω μόνο να μην έχεις τις μανούρες με germination που είχα. Καντα προσεκτικά, με pre-soak, πετσέτες και τέτοια.
 

Gert Lush

Active member
Veteran
60 μέρες από σπόρι δεν έχει τίποτα δηλαδή;;;;;

Πώς δεν έχει;; έχει... Lowryder! :moon:
(Αν και ακόμα κι αυτές οι μπουρού κάτι παραπάνω θέλουν)

Φίλε μην ακούς τα νούμερα που δίνουν. Κάποιος, αν θυμάμαι, έλεγε οτι είχε επιτυχια στις 75 μέρες με σπόρι της Dutch Passion νομίζω (δεν κόβω κι όλας το κεφάλι μου) αλλά από ο,τι προσωπικά έχω δει, τα ποιοτικά δεν βγαίνουν με λιγότερο από 85.

Σκέψου το. 5 μέρες δεν θέλει το σπόρι να σκάσει καλά; άλλες 15 να δείξει φύλλο (που είναι μικρό ακόμα). Έ, με όλη την καλή διάθεση στον κόσμο, πότε θα προλάβει σε 40 μέρες να ανθοφορήσει και να γίνει μεγάλο; Δεν είναι δα και μαγικά σποριά σαν στα παραμύθια....
 

panas1

Member
λένε κάποια οτι ειναι 60 απο σπόρι σε κάτι σιντμπανκς αλλα τα πιο πολλά ακόμα κι απο αυτά παραπάνω πάνε
 

LegacyTron

Member
Ο glalizas εδώ https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=272830 πώς τα έβγαλε σε 60 μέρες στο χώμα τα αυτόματα λεμόνια; Έλεγα να το βάλω έτσι για να το δοκιμάσω το λεμόνι έστω και σε μικρή κλίμακα....Τι φως έβαζε; 20/4 ? 18/6? ? ή 12/12 από την αρχή όπως λέει ο κατασκευαστής και μετά έπαιξε λιγάκι αλλάζοντας ΜΗ με ΗPS?
 

LegacyTron

Member
ναι βρε πάνα κι εγώ αυτό σκέφτομαι όμως.....Ότι με το που μπει η 6η βδομάδα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.....Κι επειδή ναι μεν δεν το εκτιμώ το λεμόνι τόσο, από τη άλλη ήθελα να βγάλω ένα δείγμα του και στα γρήγορα κιόλας, μου φαίνεται σαν μια καλή λύση πριν το καλοκαίρι και να βάλω το κόσερ από σεπτέμβρη που θέλει και 9 βδομάδες ανθοφορίας....Γιατί κι εδώ μην νομίζεις, τον Ιούλιο κ τον Αύγουστο τα βαράει τα 35άρια του μερικές μέρες....Και δεν είναι σαν την Ελλάδα....Είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ λόγω υγρασίας.....Οπότε αν έβαζα τις αυτοματοποιημένες λεμονόκουπες, θα είχα τελειώσει μέχρι τις 15-20 Ιουνίου πιστεύω και θα είχα κάτι αξιοπρεπές σαν καλή παρέα για το πρωινό μου....
 

ganja3

Member
έχω βγάλει καμιά 10αριά λεμόνια . μερικά δέντρα μου έδωσαν ότι καλύτερο έχω καπνίσει , μερικά δεν μου έδωσαν το καλύτερό τους . δεν ξέρω αν έφταιξε ο φαινότυπος ή η τεμπελιά μου . όλα δίνουν λίγο βάρος και είναι το κερασάκι στην τούρτα . τι θέμα είναι όμως να έχεις και την τούρτα και όχι μόνο το κερασάκι . γι αυτό πολλές φορές , αν και δύσκολο φυτό , ήταν μαζί με άλλα . και σηκώνει και 35αρια σαν σατίβα .
και για πρωινό νομίζω είναι το ιδανικό .
 
Μια φίλη θέλει να βάλει μερικά αυτόματα στο κήπο της και
θέλει να της προτείνω ποικιλία..εγώ έχω μείνει στο lr2 ακόμα
και γενικώς δεν έχω ασχοληθεί με αυτόματα.

θα ήθελα γνώμες.:)

Tora to ida afto, ean den ine arga Disel Ryder. me klista matia:tiphat:.. den tha mbo se leptomeries alla axizi ton kopo! Apithano auto!!! Apithano xorto!!!:yay:
 
ganja3;6246061 και σηκώνει και 35αρια σαν σατίβα . και για πρωινό νομίζω είναι το ιδανικό .[/quote said:
Ixe grapsi to thermometro 41c avgouso mesa sto grow me 600w alla den masisan:biggrin:

picture.php
 
L

letis

Tora to ida afto, ean den ine arga Disel Ryder. me klista matia:tiphat:.. den tha mbo se leptomeries alla axizi ton kopo! Apithano auto!!! Apithano xorto!!!:yay:

+111 όντως πολύ καλό χόρτο και με δυνατά γονίδια diesel μέσα..
 
L

letis

72 μέρες κάτω από hps 400 και all mix έκανε εμένα πάντως. και έδωσε περίπου 55 γρμ.

 
Prosopika file letis afto to xorto to exo stin 5ada me ta kalitera xorta pou exo dokimasi :smoker:
An exersis tin 'tholoura' h mastoura thimame itan poli dinati:headbange

Afto pou dixnis ine terastio, [logika den ine auto imho] ta dieselakia mou itan poli pio mikra

picture.php


picture.php


Gert Lush ta aftomata den ine grigora, ke astous na lene 90 meres apo ta trifila ke meta na kitazis gia kala apotelesmata:good:
 
L

letis

αυτόματο είναι... γύρω στους 90 πόντους πήγε σε 18άρα γλάστρα... κάτω από 70 μέρες δεν υπολογίζω ποτέ για αυτόματο...
 
Top