What's new

Semmost ja Tämmöst

S

scai

Nonni, nythän mä tajuun että Daanis on täällä piilotellut koko ajan ;)
Mokomakin maailmanmatkaaja ;) Onpa kiva kun on yhteys taas. Tuolla kotimaisella foorumilla vaihdoin nimen kun alko tulla epäilyttäviä yhteydenottoja.
Olen sielläkin kyl vielä mut aika paljon vähemmän.
Kun ei siellä tule keskustelua, ei kukaan pohdi mitään oikein tosissaan saati kokeile.
Mutta onpa hauska tappa vanha tuttu!
 

henki

Active member
Mikä teidän mielestänne on vertin määritelmä? Mihin se raja vedetään? Riittääkö että on lamppu pystyssä vai pitääkö olla vielä jotain erikoisempaa?
 
B

BigHit

Tuli tässä mieleen, että en yli 5 vuoden harrastelun jälkeen vieläkään tiedä mitä tarkoittaa korkealentoinen pilvi. Sivistäkääs joku vähän.
 

k-grower

Member
semmoinen sativainen energisöivä pilvi jossa on fiilis lähinnä etulohkoo päässä, ei niin ruumiillisesti euforisoivaa mitä jotkut indicat eli on energiaa touhuta kaiken näköistä silti tasapaino heittää hieman, on hyvällä mielellä ja naureskelee jatkuvasti tyhmemmillekin jutuille jolle ei normaalisti selvinpäin nauraisi, ja yleensä pilvi toimii nopeasti mutta laskee näissä sativoissa todella hitaasti, eli vaikutuksia tuntee vielä useamman tunnin ajan hyvä puoli myös että se tasoittuu sitten normaali realiteetin kanssa aika huomaamattomasti ja jäljelle jää energinen tunne sen sijaan että olisi niinkuin muretettu semmoisella asfaltti jyrällä, joka johtuu lähinnä siitä että cbd:tä on enemmän ja thc on osa kerennyt muuttua thcv:ksi ja muiksi osasiksi jotka tuntuu olevan enempi hyödyllisiä hermokipujen kanssa, siltikään vetämästä ihan sohvanpohjalle - voisin kuvitella tämän olevan yksi syy miksi yleensä nämä vanhan koulukunnan kasvattelijat suosii omaksi poltoksi sativaa kun se ikä alkaa ja tekemään ihan omasta takaa sen vetämättömyyden tunteen, monessa sativassa tullu myös vastaan efektiä tämmöiselle päiväunelmoinnille joka tuntuu että luovuus ja semmoinen ajatusleikki voimistuu varsinkin paikassa jossa tuntee olonsa hyväksi :smoke out:
omalle kohdalle joku vahva indica pohjaine hasis on aina saanut aika saamattomaksi jos sitä on pitkään poltellu, eikä sitä ole kiva tehdä heti aamusta vaikka olisin työtön kun tuntuu että se päivä menee ihan usvassa sitte mutta sativainen sopii hyvin omalle kohdalle lääkityksenä selälle ja tylsyyden poistajana jos ei ole oikein varaa harrastaa mitään.
 

turpek2

New member
Korkealentoinen sana kuvaa hyvin myös hybridi lajikkeiden pilveä, elikkäs nope vaikutus ja suurimmaksi osaksi sativainen. En kyllä ymmärrä itsekkään mitä kirjoitin, ja miksi kirjoitin.
 

Yellowmoon

Active member
Mäkin liitin aluksi tuon korkealentoisuuden johonkin visuaaleihin tai trippaaviin lajikkeisiin, jos sellasesta voi puhua. Toki joskus alkuaikoina sitä puuhasteli vain lowryderien kanssa eikä sen vaikutuksissa ollut mitään korkealentoista. Nykyään mulle korkealentoinen meinaa soppaa, joka saa aivot ikään kuin sativaisen hämmennyksen valtaan.

:dance013:
 

k-grower

Member
no korkealentoinen ja tripauttava on mielestä samaa fiilistä, tosin sativaisessa fillis on virkeämpi, mm kun samalla päiväunelmoi niitä sun näitä jotka hetken päästä kuittaa koomisiksi ja järjettömiksi jutuiksi naurun saattelemana, niin sanoisin että tämä on juuri sitä tripahtavaa efektiä mitä pyritään kuvaamaan korkealentoinen sanalla, varsinkin noissa lajike kuvauksissa siemenpankeissa.
 

GrowKäry

Member
Onko joku tehnyt kasvatustilaa SPU-eristyksellä ja uretaanivaahdolla?
Mielenkiintoisia oireita saivat kasvit tilassa, lehdet veti aivan valkoseks ym...
Oireilu oli selkeesti kiinni jostain muusta kuin lämpö/ravinteet/ph ym perus jutut.
Ylipaineen kera tila toimii ku puskee suoraan ulkoo ilmaa sisään, mutta alipaineistettuna kaikki kasvu pysähtyy ja kasvit kuolee silmissä....
 

Mr Orange

Member
Bubblerikyssäri!

Pysyykö isot kasvit pystyssä omin voimin jossain ~3l verkkoruukussa lekasorassa ilman sen kummempaa murhetta juurimassan voimin vai pitääkö niitä tukea?
 

kalastaja

Member
picture.php

Kuvassa vasemmalla CSG SSSDH ja takana ja oikealla Mandalan Far Outit.
Herkkiä tytyjä ovat typelle. Tosi miedoilla litkuilla tullu kasteltua ja silti meinaa olla ylilannoituksen merkkejä. Viikko oltu 12/12 ja Far outeissa jo pieniä karvoja näkyy.
 

PunkSteady

Member
Löytyskö keltään kokemuksia pk 13/14 käytöstä risuja ja ruusuja ,myös advansed nutrients hammerheadin kokemukset kiinnostaa. Viestiä voi laittaa myös vaikka tuonne mun micro box päivyriinkin ,kun siellä on enemmän aiheestakin. Ja käyttämänne annokset tai hyväksi havaitut omat kaavat kiinnostaa.
 
Kaveri totes että PK 13/14 nostaa ph:ta melko paljon, eli kato ettei pääse lipsahtamaan ikäviin lukemiin. Muuta tietoa ei aineesta olekaan. PS. Söpö kivasti taiteltu pikkupuska sulla. :)

edit: Itselläni ei siis ole kokemusta kyseisestä aineesta.
 

PunkSteady

Member
Tein just testin ph paperilla (liuskoilla) kastoin ph liuskan suoraan vanna pk purkkiin ja tulos oli neutraal. Liuska antoi tuloksen joka oli 6-7 välissä. Olisko jollain tästä ph nosto asiasta parempaa tietoa esim. Ihan mitattua? Digi mittarilla.

Jostain cannan selosteista kyllä luin joskus että voi vaikuttaa epäsuotuisasti kasvualusta suurilla annoksilla tai pitkään jatkuneessa käytössä. Mitä tuo nyt sitten tarkoittaakin?
 

Latest posts

Latest posts

Top