What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Semmost ja Tämmöst

DickSpliff

Member
Ihanaa ja iloista lauantaita!

Tänään napsahti tuliaisia ystävältä, Moby Dick ja PPP.Henki kulkee ja pärisee.
Pärinä korkeelle kiikuttaa ja yön selkää Moby takas taluttaa siitä hitti tai kaks ja mulla alkaa real relax :D
 

Daanis

Member
Terkkuja ystävälle tätä kautta, et kunhan saan viiskyt viestiä täyteen ni saan yyveet pelaamaan.. yritän aktivoitua pian :huggg:

Ja terkkuja muillekin voorumilaisille! :smoker:

Löytyykö keltään kokemuksia diy-vapon rakentamisesta?
 

urpo

Active member
Terkkuja ystävälle tätä kautta, et kunhan saan viiskyt viestiä täyteen ni saan yyveet pelaamaan.. yritän aktivoitua pian :huggg:

Ja terkkuja muillekin voorumilaisille! :smoker:

Löytyykö keltään kokemuksia diy-vapon rakentamisesta?

En ole ite ikinä vapoa rakentanut mut tietääkseni kuumailmapistooli-bongi viritys on mahdollinen saada toimivaksi. Hiukan hankala saattaa olla käytössä. Vai minkälaista sulla oli mielessä?:tiphat:
 

Daanis

Member
En ole ite ikinä vapoa rakentanut mut tietääkseni kuumailmapistooli-bongi viritys on mahdollinen saada toimivaksi. Hiukan hankala saattaa olla käytössä. Vai minkälaista sulla oli mielessä?:tiphat:

Mielessä jotain kaasuliedellä käytettävä härveli -tyylistä, ei oikein hajuukaan vielä tässä vaiheessa.. tai ehkä on vaan rakennettava jonkinlainen vesipiippu ja alistuttava hengittelemään savua, jos menee liian vaikeeks toi vapotekniikka diy-konstein. Täytyy alkaa söörtsäilee vähän laajemmin, tältä voorumilta taitaa puuttua kokonaan poltteluvälineosasto, tai laajempi keskustelu aiheesta..?

Kiitti ja kuulumisiin :smoke:
 

SirSmokeAlot3

New member
Totanoin, ei varmaan täällä suomes saa ihan helpolla lupia ganjalle kasvatus/käyttö medikaali tarkoituksessa? Alkaa olemaan reilut pari vuotta siitä kun nilkka napsahti rikki kahdesta erikohdasta, paikallisella lääkärin vastaanotolla sitten tekivät hoitovirheen ja siitäpä lähtien nilkka on ollut kipeä ja viimeaikoina kivut ovat voimistuneet huomattavasti.

Alkuun söin panacodeja (500mg) mut nyt niitä saa syödä kuin irtokarkkia jos haluaa et jotain auttaa, kysyin sit lääkäriltä vahvempia raksuja mut eihän ne muuta anna kun buranaa ja panakodia. Lopetin aikoja sitten jo lääkärissä ravaamisen kun ei sieltä kerran apua tunnu saavan eikä kiinnosta myrkyttää kroppaa enempää nuilla lääke myrkyillä.

Jalka on tosiaan luutunutkin aivan outoon asentoon ja näin talvisin kivut ovat todella kovat, muutenkin talvisin sääret on aina ihan kylmät ja särkee 24/7 kun ei vissiin veri kierrä. Kävely on yhtä tuskien taivalta jo 300-500metrin jälkeen ja silloin joutuu jo soittamaan taxia tai jotain muuta kyytiä kun ei yksinkertaisesti voi ottaa enää yhtään askelta. Tutustuin sitten tähän ihmeelliseen kasviin vähän tarkemmin vuosi sitten ja huomasin että auttaa moneenkin vaivaan esim: kivut poistuu nilkasta ja veri alkaa kiertämään säärissä, kärsin myös masennuksesta 15 vuotta ja sekin on kadonnut pois.
Epäilen kyllä vahvasti ettei tule onnistumaan mutta eihän kysyvä tieltä eksy, toinen vaihtoehto on sitten muuttaa pois maasta jos ei täällä onnaa.

Infoa otetaan mielellään vastaan jos joku tietää minne kannattaisi ottaa yhteyttä asian tiimoilta, joku korkea arvoinen lääkäri?
 

Piel

Active member
Veteran
Kyllä määräystä voi saada mutta suurin osa lääkäristä eivät suostu kirjoittamaan. Itse olen pyytänyt neljältä ja he suhtautuivat myönteisesti "periaatteessa" mutta eivät omasta mielestä osaa riittävästi aiheesta. Luulisi että Turusta pitäisi joku tietää kun Turustahan se lääkekannibiksen käyttö on saanut Suomessa alun.

Itse olen luopunut ideasta kun kuulemma se maksaakin aivan pirusti reseptillä.
 

Daanis

Member
SirSmokeAlot3: Hyvä että olet noiden myrkkyjen syönnin lopettanut, se on hyvä ensiaskel. Kokemusta lääkemääräyksestä tämän luonnontuotteen kohdalta ei ole, mutta itse rohkaisen ottamaan oikeuden omiin käsiin ja pitämään itsestään hyvää huolta laeista piittaamatta. First things first..
 

SirSmokeAlot3

New member
Joo nii mäki luulen et voi olla fiksumpaa ja taloudellisempaa kun jatkaa samalla linjalla millä on menty jo tähänki asti ;)

Kotiin kun ei voi laittaa kasvamaan niin pitää ettii joku hyvä spotti tuolta luonnosta :) vielä pitää lueskella noita ulkokasvatus topikkeja lisää täs talven aikana niin tulee oppia sinnekkin alalle :plant grow:

Peace :rasta:
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Häääh, miten ihmeessä jotku saa laitettua tekstiä tuon "did you find this post helpful" namiskan mukana? Eihän tuon pitäis olla mahollista kuin reputationia annettaessa??
 

non

Active member
Veteran
jos antaa repsua ja peukkua samalle postaukselle on se mahdollista. repsut pitää antaa eka.
 
B

BigHit

Nyt 14:15 alkaa kannabis ilta kakkoselta, en tiiä onko uusinta eilisestä, mut kumminki.

Ite katselin sen 10 min. eilistä. Päätin vaihtaa kanavaa kun tiedän mitä on kannabis jnejne.. Suututtaa vaan katella ihmisiä joiden aivot on tiivistetty laatikkoon.
 

non

Active member
Veteran
melko rauhallisesti eteni sinänsä. "vastapuoli" ei tuonut mitään uutta argumenttia esille mikä ei liene suuri yllätys, samaa mussutustahan näissä aina on.

tämän lisäksi näemmä twitterissä jokunen julkimo paljasti jalon luonteensa pilkkaamalla ms-potilasta.
 
Tuotahan pystyy katsomaan myös Yle Areenan kautta, joskin vasta kaksi osaa (50+65min; miten pitkä lähetys mahtoikaan olla?) tullut tarjolle.

Itse en jaksanut aamulla katsoa edes puolta tuntia kun tuntui että molempien puolet argumentit ovat tulleet vastaan viimeisen kymmenen vuoden aikana niin monessa yhteydessä ettei tuntunut tarjoavan mitään uutta. Lisäksi ne muutamat toisten päälle puhumiset alkoivat ärsyttämään.

Ehkä se kuitenkin tulee vielä katsottua...
 

Daanis

Member
Tuota mietinkin että kannattako tuhlata aikaansa tuon pätkän kattomiseen.. tuppaavat vähän olemaan sitä samaa, kyllästyny jo moiseen jaaritteluun. Kiinnostaa vaan tietää onko asiassa edistytty.. :tiphat:
 

Latest posts

Latest posts

Top