What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

2nd grow - autoflowers

PedroAK47

Member
e ok, se dezvolta normal si celelalte care au ramas putin in urma dar sunt f mari frate nu stiu cat de spart eram cand am ales strainurile astea, ma asteptam la niste chestii micute dar deja depasesc SSH-urile :))
 
Ce am observat eu la autofloweru meu, strain necunoscut.
Foarta sensibila la pamant bogat in nutrienti se arde. Un suppercrop stagneaza 1 saptamana si la topping 2 saptamani. Nu a vrut sa mai creasca, cu toate ca i-am dat numai apa 30 de zile, dupa un topping mi-o facut burn fert :)) si dupa 1 saptamana mi-o intarat in floare cu toate ca aveam MH pe 18/6. Interesant strainu.

Eu am crescut pentru seminte. Highul e fain g cam putine a dat. 15-20.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ce am observat eu la autofloweru meu, strain necunoscut.
Foarta sensibila la pamant bogat in nutrienti se arde. Un suppercrop stagneaza 1 saptamana si la topping 2 saptamani. Nu a vrut sa mai creasca, cu toate ca i-am dat numai apa 30 de zile, dupa un topping mi-o facut burn fert :)) si dupa 1 saptamana mi-o intarat in floare cu toate ca aveam MH pe 18/6. Interesant strainu.

Eu am crescut pentru seminte. Highul e fain g cam putine a dat. 15-20.

In ce limba vorbesti tu aici ?

Cum vine asta 'autoflower. strain necunoscut' ? Daca e necunoscut, de unde stii ca e autoflower ?

P.S. O auto incepe sa infloreasca cand ajunge la o anumita maturitate, nu conditionata de programul de lumina.
 

PedroAK47

Member
Hola,

Am fost destul de ocupat, n-am mai avut timp sa rasfoiesc forumuri sa ma ocup mai intens, din pacate, dar autoflowerele astea au picat la fix pt ca nu m-am ocupat absolut deloc de ele, n-am avut ce sa le fac decat sa le las sa creasca.

Le-am dat root juice, cateva udari am pus si bio grow ca am vazut la coolbud(parca la el) ca i-a iesit bine, bloom pana la 4ml si putin peste, totul ok fara reactii urate la vreuna, au crescut in viteza.

Am vazut/invatat mai multe chestii de-a lungul growului asta, le voi spune la final.

Acum au 60,61 de zile de la germinare in servetel. Au crescut f mari, ma asteptam la niste plantute, o muscata acolo, de unde, ca au ajuns mai mari ca Super Silver Haze.
plantele Vertigo au niste muguri grasi, densi, mari nu ma asteptam la asemenea muguri.
plantele Hindu Kush au muguri mai mititei, mai aerati, dar arata delicios.
Nici un tricom amber pana acum, sunt cloudy, milky majoritatea, deci le mai las putin...

picture.php

picture.php


Vertigo:
picture.php


Hindu Kush:
picture.php


picture.php
 

fenomeno_djo

Active member
Ce roade invidia asta .. :biggrin:
Smechere automaticele, bafta in continuare! :)

Ps: Intentionezi sa faci un smoke report la Vertigo?
 

PedroAK47

Member
ms ms :D
O sa fac smoke report bineinteles si eu sunt super curios cum sta treaba cu ele :D, plusuri, minusuri, ce am mai invatat nou, totul la final
nu gasesc tricomi amber, ele par destul de coapte, asa se intampla la astea auto, sunt genul la care nu apar tricomi amber niciodata? ma mira ca am 7 plante si la nici una nu gasesc desi ele arata ca sunt cumva gata..
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
N-au cum sa nu apara amber niciodata, pentru ca amberul indica un proces de degradare, care e inevitabil dupa terminarea procesului de productie.
Dar e foarte posibil ca daca culegi auto-urile dupa culoarea tricomilor, sa nu se incadreze in termenul de pe pachet nicicum. Adica ar trebui sa culegi early, ca sa fie cum spun ei perioada de flower.
 
:joint:
When to harvest autos? Your leaves will tell you.

One of the most frequently asked questions is how do I know when my autos are ready to pick? The convention wisdom from growing photo period plants was to watch for color change in the trichomes, or crystals. For an uplifting high, harvest when the trichomes are all cloudy, for more of a stone, wait till a percentage have turned amber. Sound advice, for photos. But autos are a little different. While some strains have shown amber trics, many do not.

So how do I know when they are ready? I watch the the fan leaves. Over the past several years of growing autos I started taking samples at various stages of growth to evaluate the high. I tend to prefer my smoke with a little stone so began to leave them longer than the 8-9 weeks that are advertised. I find that around 11-12 weeks the plants are ripe for me. I also began to see a correlation between the color of the fan leaves, the color of the trics and the high/stone quality of the smoke at the various sample intervals. It seemed that the greener the fan leaves, the more clear trics the buds had. As the fan leaves started to yellow and die off, the trics became less clear and more milky. By the time that all the fan leaves had died off and the bud leaves were starting to yellow, I got the quality of smoke I wanted. At that time most of the trics were now milky with no, or only a few, clear ones
I've found this to be a very reliable method. It takes about 3 weeks for the fan leaves to die off. During that time the buds will continue to fatten up as the plant uses the energy stored in the fan leaves. So when I see my leaves start to yellow, I wait a week, then begin cleansing them. Two weeks later they will be well cleansed and read to harvest.

Of course there will be other factors such as genetics, lighting, nutrients, pot size, etc. that will effect how long a plant takes. But as a general guide for when to pick, just watch your leaves.
 

Heruvim

Member
...referitor la intrebarea ta despre defoliere la auto....



nuuuuuu!!!! niciodata sa nu rupi frunze la un auto...iti va stopa cresterea plantei,iar cum perioada lor de crestere este scurta si rapida iti va afecta dramatic rezultatul.
In mod normal frunzele se vor ingalbeni in mod natural spre sfarsitul infloririi ca efect al incercarii plantei de a folosi toate resursele disponibile pentru formarea mugurilor si a clusterelor seminale.
 

PedroAK47

Member
din cauza timpului si plantelor multe mi-a luat mult cu trimmingul si am facut pe bucati cand am avut timp.
am bagat totul la borcan, cantitate finala 240gr
o sa revin azi maine cu poze cu pareri si cu tot ce am de zis despre acest grow. am tot fumat din ele deci o sa-mi dau cu parerea si la smoke report :D
 

PedroAK47

Member
am revenit. scuze.

In concluzie, au fost usor de crescut le-am tinut numai sub hps 18/4, n-ai nici o treaba cu auto le pui apa si adio nu le faci nimic. Le-am dat nutrienti pana la 4ml/L dar se putea si mai mult, apa direct de la robinet fara sa o mai las 24h, au viteza mare deci cred ca trebuiau indopate bine de tot.
Ghivecele care le-am folosit mi sau parut cam mici, trebuiau udate mult mai des, la ghivecele mari ai avantajul ca le lasi mai multe zile.
Ce am observat pe parcurs a fost ca in ghivecele unde am bagat mai mult pamant si l-am si presat bine au fost plante mai mari, muguri mai mari mai solizi, probabil pamantul inghesuit retinea bine apa nutrienti etc.
Alta chestie care am observat-o a fost ca plantele care au fost la 3,4 cm de ventilator in plin vant au crescut mult mai solide, mari si muguri foarte mari, se vedea diferenta totala intre cele din fata de langa ventilator si cele din spate, nota pt viitor sa bag ventilatie puternica din mai multe parti.

Mirosul e foarte frumos, chiar mi-a placut, pe durata growului nu au emanat un miros foarte puternic dar cand le-am taiat si le-am facut trim mirosul a fost minunat.

Le-am uscat cu totul, pe stemuri mari sau planta cu totul si le-am tinut in grow fara ventilatie, doar intakeul pasiv pe unde probabil mai intra ceva aer, (nu vroiam sa patesc ca data trecuta sa se usuce blana in 2 zile) + ca mai porneam extractorul 15 min pe zi gen sau 1 data la 2 zile sa se mai aeriseasca bine incaperea. Au iesit ok, mi-a luat 100 de ani sa le fac trim, la unele le-am rupt frunzele mari si le-am pus asa cu totul, le-am facut trim dupa ce sau uscat a fost mai usor.

Un lucru nu-l inteleg din toata povestea cu uscatul, peste tot am vazut ca sunt uscati mugurii atunci trosneste stemul, dar mugurii pot fii crispy dinainte ca stemul sa pocneasca deci pt mine nu va mai fi un indicator, prefer sa inspectez bine mugurii.

Hindu Kush nu are un yield asa mare are muguri mititei dar full de resina, arata delicios.
Vertigo yield f mare, are niste muguri mai mari decat Super Silver Haze.

La final am bagat ghivecele in cada si le-am bagat sub dus, am bagat apa la greu pana nu se mai scurgea inchisa, le-am mai lasat 1,2 zile si le-am taiat. Au iesit bine, gustul e bun, nu racaie pe gat nu gust amar, nimic.


Smoke Report:

Hindu Kush e super buna, te relaxeaza intens, simti fiori si vibratii in tot corpul, un high mai complex, te baga bine la somn, e pt seara.
Vertigo - e relaxanta, are un efect puternic, te lipeste de canapea, un high mai brut, highul tine mult

Eu unu n-am facut diferenta intre o iarba top class si astea auto, am fumat 5 luni zilnic si cand am fumat prima oara Vertigo am crezut ca nu e posibil, era mai tare decat anumite soiuri unknown care le-am fumat, aduse din spania gen.
Am dat si anumitor fumatori fara sa le spun ce e care pot sa se planga daca nu e la un anumit standard si nu a zis nimeni nimic ca e slaba ca e nu stiu cum. Ca fumator ocazional si grower daca vrei sa ai iarba in casa sa fumezi cand vezi un film sau mai stiu eu ce sunt perfecte, cresc repede, no hassle, yield mare tot ce vrei.

ms pt tot !
 

Latest posts

Latest posts

Top