What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Apua! Resossa ui ötökät

wattsonfat

New member
Kasvit toista päivää huuhtelussa, eilen vaihdoin vedet enkä huomannu mitään ötököitä, tänään vaihdoin huvikseni uudestaan jos olisi nft:n juurimatosta irronnut vähän lisää ravinnetta niin ämpärin pinta oli täynnä uivia ötököitä.

Nyt kuumottaa että ne kehittyy lentäviksi ja alkaa levittämään kaaosta koko asuntoon. Pienimmät, joista ei saa mitään selvää, tavallaan hyppivät veden pinnalla, isommat selkeästi ötökän näköiset uivat. Ne ovat vähän pitkulaisia. Koitin laittaa 30 litraan vettä 60-70 ml 70% vetyperoksidia, mutta ei mitään. Vesien vaihtokaan ei auttanut.

Paniikki alkaa iskemään, jos ne on springtaileja ei pitäisi olla haittaa mutta silti, en oo suuri ötököiden ystävä. Ehkä pitäisi kaataa ja uhrata keuhkokudoksia?
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Meikällä oli resossa joskus kanssa tommosia, oli orgaanista ravinnetta sillon käytössä. Onneksi ihan loppupeleissä tulivat, kun kukaan ei oikein tietänyt mitä ne perkeleet oli. Ei auttanu viileämmät vedet, eikä vesien päivittäinen vaihtokaan, aina tulivat takasin pienen tauon jälkeen. En tiedä kehittyivätkö lentäviksi, kun samalla kerralla oli niitä nk. banaanikärpäsiä niin perkeleesti.. Viimonen organic hydro kokeilu meikällä. Haisikin ihan paskalle. Mut losse oli ihan jees, niin eipä tuo niin. Mutta kyllä ne jotenkin kuvottavan fiiliksen aina jätti, perkeleen öttiäiset.
 

wattsonfat

New member
Jep, ahh:n bloom mitälie boosterii ja enzyymii käytetty, purkeis lukee organic. Sinänsä ton ei pitäis kuumottaa koska ei montaa päivää jäljellä, ja toisessa resossa ei jälkeäkään kavereista. Rehellisesti vaan vituttaa kaikki ötökät, ehkä siinä suhteessa vähän rasisti. Pitää vaa luuppailla reilusti, antaa vaa noi kaverit painajaisii sata kertaa suurennettuna.
:peek:
 

amaThor

Active member
Onko noi vähän pitkulaiset madon näköisiä?

Akvaariota harrastaessa noita pinnalla pomppivia öttiäisiä ja matosia ilmaantui lähes jokaiseen akvaarioon -- ainoa haitta akvaariossa oli kosmeettinen.
 
V

vuuduu

Onkos ne sellaisia "läpinäkyviä" ? Ja niin perkeleesti? Jos on niin kuulostaa juurikirvoilta. Root aphids check check. Jos ovat niin erittäin vittumaisia mulla mennyt pari vuotta niiden takia sadot alle puoleen ja tuote on ollut ala arvoista.
 

Latest posts

Latest posts

Top