What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

despre becuri

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cu un hps de 250 in acel spatiu te poti descurca daca il bagi undeva unde sunt 15 grade. cu conditia sa nu fie ventilatia prea puternica, ca atunci te duci sub 20 grade sau chiar putin sub. cu hps de 150w te-ai putea descurca si la 25 de grade, daca schimbi aerul din cort la fiecare 1-2 minute.
 

Happyescu

New member
Lampa HPS Sylvania SHP-T 150W
e potrivita pentru ambele etape ale dezvoltarii plantei?

ms explo,asta vroiam sa stiu
 
Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si lampa aia.. daca e hps normal sau agro si nu vre-un spectru mai special, e buna, da. ai grija insa prima saptamana sa o tii mai departe putin de seedlinguri.
 

Loky

Member
conteaza. De obicei scrie pe balast daca este mh/hps sau numai una sau alta. gasesti in manual daca nu scri explicit pe el.
 

smokebla

New member
Salut

Salut

Salut baieti. Sunt nou pe aici. Am o singura intrebare . Daca nu este ok ce am postat rog un moderator sa stearga :) . Temperatura de culoare este buna ? Vreau sa achizitionez acest bec, si vreau sa stiu daca este bun. Multumesc
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
este hps, deci este bun. trebuie sa tii insa cont ca iti trebuie si balast si igniter pentru acest bec, asa ca daca ai vre-un gand de upgrade pe viitor la un bec mai mare, ar fi bine sa il iei putin mai mare din prima, ca sa nu platesti de 2 ori aparatajul cand schimbi.

bine ai venit.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sau suni la orice distribuitor de produse de iluminat din zona unde te Afli, vezi daca il au, daca pretul e bun si mergi si le cumperi..

Ai revenit in tara sa traiesti visul american? :D
 

jtm

Some kind of shaman
Veteran
salut ! imi puteti recomanda un magazin bun de unde sa iau luminile ? MH, HPS ?


Daca stai bine cu banii, de ori unde ai lua, ia phillips. Le-am studiat specificatiile, si merita din toate punctele de vedere. Am dat drumul la un lohuis HPS de 20000lm/250W pe langa cfl-urile phillips, 9x60W, care ar trebui sa aiba 45000lm in total. Nu m-a convins, nici pe mine si nici pe luxmetru. Pe langa faptul ca, fara balast electronic, circuitul total consuma cam 500W. Un phillips la aceeasi putere are dublu iluminarea. Si pretul, dar si-l amortizeaza in no time.
 

jtm

Some kind of shaman
Veteran

omgwtf

Member
Un bec bun daca iti place mult galbenul, dar, totusi, de ce nu macar 250W? Desi nu le au pe stoc, le aduc pe comanda. Ai spatiu asa mic?

La 150W, in 6 luni iti amortizezi si balastul electronic, daca vrei ceva bun. la 250W, mai reprede cred. Nu stiu daca la astea electronice ai nevoie si de igniter, nu m-am uitat atent la ele.

Nu prea m-am exprimat bine cu ce am nevoie.. Imi primul rand imi trebuie 1000w si 600w :) In al 2-lea, lumini gasesc, nu prea ma descurc sa dau de reflectoarele + sticla tratata termic,sa pot controla temperatura mai bine.
 

omgwtf

Member
Mersi, jtm. Am mai tot gasit siteuri inclusiv ebay.uk cu 600/1000w, dar cautam unul specializat care sa vanda tot kitul inclusiv cu reflector + sticla aia termica.. o sa am probleme mari cu caldura .

"La ce te referi" era pt exploziv, cine a zis ca am revenit in tara ? :)
 

Latest posts

Latest posts

Top