What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Sau PL-C-uri :biggrin:

Adica unele contin un tub cu o singura indoitura, altele contin 2 tuburi :

PL-C:

LFC-Master-PL-C-26w-840-4P-Philips_1_300.jpeg


PL-L:

100-xl.jpg
 

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Asa, asa, cum ziceti voi. Desi nu le-am inteles rostul niciodata. Cica ideea ar fi ca balastul electronic te tine o viata si schimbi numai tubul :) Sa fi vazut acu vreo 15 ani, cand erau la inceput cfl-urile, cel putin pe la noi, si le crapa la Phillips-uri balastu regulat. Un condensator subdimensionat, mde...
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Rostul e ca le poti pune mai usor in diferite corpuri de iluminat (in general de tip office si se schimba usor.
 

jtm

Some kind of shaman
Veteran
E, desigur, tot ce se vinde e facut pentru ca se vinde, deci exista necesitati, doar ca nu s-a lipit de mine necesitatea asta vreodata. Oricum, odata cu dezvoltarea led-urilor, neoanele cred ca vor dispare. La un moment dat, dar asta e altceva...
 

Geniu$

Member
IMG_20140206_011507.jpg

IMG_20140206_011519.jpg

IMG_20140206_011546.jpg

Salut. Ce parere aveti? ak47 seriouse seeds. Day 18 flower.
 

Attachments

  • IMG_20140206_011934.jpg
    IMG_20140206_011934.jpg
    98.3 KB · Views: 7
  • IMG_20140206_012103.jpg
    IMG_20140206_012103.jpg
    85.9 KB · Views: 6

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
arata bine, dar fara sa spui sub ce lumina le(sau o?) tii, nu putem stii daca e bine rau, sau mai putin bine.
 

Geniu$

Member
Da, ai dreptate, dar ma grabeam sa plec si am omis :D. 7band led 100w full spectrum. Trebuia mai mult timp in veg dar imi era ca nu mai am loc (50cm h este limita)...si nu stiam cum se va comporta, nu ma asteptam sa fie asa compacta.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ma surprinde si pe mine cat e de compacta. AK47-le pe care l-am crescut anul trecut a avut toate topurile de 40-50cm , chiar daca a fost un SCROG, ce-i drept in hidro.
 

Geniu$

Member
Si am scos o gramada de topuri din ea ca nu aveau loc... Sunt 6 ramuri principale, doar o data topping. Ce cant crezi ca va fi la harvest? :-s
 

awy

Member
man cantitatea nu ti o poate spune nimeni, doar o aproximatie care poate fi cu + sau - cu mult peste ce va dicta cantarul la finish:biggrin:
 

Geniu$

Member
Am taiat peste 20 de muguri. Voi pune si o poza din veg.
Normal ca estimativ cu + sau - :) fiind primul grow eu nu pot estima sa-mi fac o idee. De aceea ceream parerea cuiva cu experienta, sa-mi fac o idee :p.
Cool dc esti asa sarcastic? :(
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da cum sa tai topuri omule? de training nu s-a auzit? Iar daca n-aveai alta solutie decat sa le tai, inseamna ca ai vegetat prea mult.
Sa tai un top inseamna sa arunci cel putin cateva grame la gunoi. Nu face deloc bine la yeld.
 

Geniu$

Member
Pai stiu asta dar pur si simplu nu aveau loc, erau foarte ingramadite, nu primeau lumina, se acopereau unele pe celelalte...Distanta intre noduri era foarte mica chiar din primele zile de viata. Am facut lst cat am putut dar era prea mare ingramadeala...
Poate am gresit, doar asa invatam :)
In concluzie, arata bine?
Multumesc pt raspunsuri.
 
Si am scos o gramada de topuri din ea ca nu aveau loc... Sunt 6 ramuri principale, doar o data topping. Ce cant crezi ca va fi la harvest? :-s

Daca le cresti la HPS cam 0,15-0.25/W Indicat ar fi 0.5/w Dar inca nu cunosti soiul si depinde ce nutrienti le dai. BioBizz nu face minuni la ele... in flower, numai in vegetatie. Un Bud factor x sau Big Bud Bloom Powder sau Hammerhead s-ar vedea diferenta in flower.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
HPS: Indicat ar fi 0.9 gpw sau chiar 1+... 0.4-0.5 gpw e cam minimul la hps, care il scoti si ca incepator daca nu faci multe greseli. dupa mine e imposibil sa scoti 0.25 gpw, pentru ca ori supravietuiesc si atunci macar le asiguri un minim necesar si scoti ceva mai mult, ori le omori... si nu mai scoti nimic. sau poate ai citit gresit sau te-ai luat dupa un bec stricat, eu n-am auzit grower sa fie la 0.5 gpw, si de se intampla sa scoti atat se intampla odata sau de 2 ori, ca ori inveti ceva pt viitor, ori te lasi ca esti antitalent.

si un semi-offtopic: Nu te lua dupa maskito :), el nici nu citeste posturile anterioare inainte sa raspunda.. ca altfel vedea ca ai spus ce lumina ai: 7band led 100w full spectrum.
 
Gandaceii aia albi care apar pe solul care e mai umed si care pe net i-am gasit cu numele de springtail ce efect au asupra plantelor? Pe net zice ca nu-s periculosi si arata doar ca plata a fost prea udata.

Am remarcat ca daca solul e uscat deabia gasesc 1-2 iar daca e ud is sufficient de multi sa nu-i pot numara.

Merci.
 

Latest posts

Latest posts

Top