What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

2nd grow - autoflowers

PedroAK47

Member
Hola,

Salut si la multi ani :D
In sfarsit am gasit timp sa ma mai ocup si de partea asta, sa mai citesc un jurnal sa mai fac un jurnal.
De sarbatori ma plictiseam si in jurul Craciunului m-am gandit sa fac un grow cu autoflower, ceva rapid, niste indica. SSH e buna nu zic dar highul nu e asa complex, iti da energie, vorbesti mult, luciditate, gandesti multe chestii te tine in priza non stop, 0 somn etc, dar parca uneori noaptea tarziu ai fuma ceva uplifting, un high complex, sa simti toate vibratiile prin corp cand faci sex :))

Am vrut sa pun niste plante mici si mai multe, de marimea white widowului de l-am avut. vroiam sa pun 2 de cheese, 2 vertigo, 2 hindu kush, pana la urma era inchis pe undeva, am luat doar de undeva si am ramas cu 5 vertigo si 3 hindu kush dar sa incepem cu inceputul :d

Dupa ce am citit pe net ca 600w ar fi de ajuns pt un spatiu gen 90 pe 90 am zis ca-i ok sa pun mai multe ghivece cu plante mici unul langa altul asadar...

GROW:


Spatiu(tapetat cu folie Mylar): inaltime 260cm/ latime:185cm/80 cm

Seminte:

5 x Vertigo - Paradise Seeds
3 x Hindu Kush - Lowlife
timp total pana la harvest 60 de zile

Astea mi s-au parut cel mai ok din 20,30 de strainuri autoflower despre care am citit oarecum in viteza.
Am pus mai multe la germinat ca pana la final sa raman cumva pe la 6 cu mici erori pe parcurs, herma, male, arsuri etc. Una nu a germinat am ramas cu 7 ghivece iar una arata cam dubios

Lumina:

600W HPS Sunmaster Dual Spectrum - ciclu 20/4
Din ce am citit e acceptabil sa cresti si asa. N-am avut chef sa ma duc sa caut alte lampi pt veg and shit, am vrut ceva simplu si rapid de aceea am ales si autoflower

Pamant:

Compo Sana Universal

Din ce am tot citit e cel mai ok si la jum de pret fata de Bio Bizz. Arata bine, putin mai deschis fata de Bio Bizz care era negru, parea mai fertil


Ghivece:

11L - 25cm x 25cm
Din ce am citit cam minim ar fi 13,14L pt autoflowerurile astea dar nu imi incapeau bine,


Nutrienti:

BioBizz - BioGrow(vegetatie) BioBloom(inflorire), Root Juice

PH Metru Hanna

Kit Extractor RUCK+Filtru+Tub 150 mm/720 m3h

Ventilator cu trepte pt aer proaspat

Umidificator
PH Down


Pe 26 Decembrie le-am pus in pamant acum avand aproape 4 sapt.
Cresc la o viteza ametitoare, nu-mi imaginam asa ceva.
Am facut LST la un Hindu Kush si la un Vertigo de test. Vertigo cu LST a crescut mai incet, e mai mica.
Problema e ca eu credeam ca raman mici, nu stiu de ce credeam asta dar deja sunt uriase.
Au intrat in flower la modul ca si-au aratat sexul.
Timp de 1 sapt jum aproape 2 sapt nu le-am dat nutrienti. Le-am dat de 2 ori 0.5 root juice si bio grow, apa simpla iar acum recent dupa ce am vaz ca si-au aratat sexul iar una din ce am observat are deficienta de potasiu sau nitrogen si m-am gandit ca nu mai au de ajuns in pamant fiindca au crescut mari si le-am dat BioBloom 0.5 ml

Problema e caldura. Nu vreau sa mai cresc niciodata fara cooltube. Visez numai umidificatoare schimbate. Am schimbat non stop la apa din umidificator, trebuie sa-l tii si pe maxim si se consuma f repede gen jum de zi, si practic fara el sunt mort. temperatura in grow abia sta in 30,31 grade iar umiditate pana in 50%, e si super cald in casa si super cald afara. Daca se opreste umidificatorul sare in aer.
E tare cat de repede cresc. imi imaginez ca asa e in hydro, in 2 luni cresti pana la harvest strain normal si orice strain

picture.php

picture.php

picture.php
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
E o adevarata jungla la tine acolo, e interesant ce o sa iasa din plante auto in SOG.

Succes !
 

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Spor. O sa ai pe tot anul, lacomule!



E o adevarata jungla la tine acolo, e interesant ce o sa iasa din plante auto in SOG.

Succes !

Mie mi s-a parut ca nu au avut nici o treaba cu SOG-ul. Asta daca am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mie mi s-a parut ca nu au avut nici o treaba cu SOG-ul. Asta daca am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui.

SOG = Sea Of Green (http://en.wikipedia.org/wiki/Cannabis_cultivation#SOG)

In contrast to the "Screen of Green" method, Sea of Green (or SOG) growing depends on the high density of plants (as high as 60 per square meter) to create uniformity in the crop. In this technique, which is often grown in hydroponic media, only the colas of the plants are harvested. Containers are used to enforce the geometric distribution of flowers and plant material, as well as their exposure to lighting and atmosphere. Sea of green is popular with commercial cultivators, as it minimizes the amount of time a plant spends in vegetative stage, and allows very efficient light distribution, keeping the plants much closer to the lights than when grown to full size.

Asta vroiam sa zic.

Evident ca nu poti face chiar un SOG cu plante auto (din cauza ca se ramifica si se ingramadesc), dar orice cultura in care multe plante din aceeasi specie sunt cultivate in numar pare pe o suprafata poate fi considerata 'sea of green'.
 

jtm

Some kind of shaman
Veteran
SOG = Sea Of Green (http://en.wikipedia.org/wiki/Cannabis_cultivation#SOG)



Asta vroiam sa zic.

Evident ca nu poti face chiar un SOG cu plante auto (din cauza ca se ramifica si se ingramadesc), dar orice cultura in care multe plante din aceeasi specie sunt cultivate in numar pare pe o suprafata poate fi considerata 'sea of green'.

Asadar am inteles bine. Totusi mie mi s-a parut ca merge bine in sog auto, cel putin cele doua pe care le am, desi se ramifica, macar sunt aerisite. Ce e drept, ale mele au mult ruderalis, dupa aspect.
 

PedroAK47

Member
la sog parca trebuie sa le cureti pe jos unde nu ajunge lumina. eu nu m-am atins de ele ca stiu ca astea autoflower sunt sensibile si nu e bine sa le incetinesti ritmul. practic le las sa creasca in voie, nu am vreun fel de asteptare de la grow, just go with the flow, dar imi plac cum cresc foarte repede, asa as vrea sa fie cu strainurile regular. sa astepti 4,5 luni pt cateva plante e urat
 

gigi becali

Member
man super tare padurea ... eu in viatza mea nu ma mai ating de auto ... ca se intind ca dracu ... potenta lor e slaba si plus toleranta super rapid (plus minus 3 sapt tot acolo esti) ....hindu kushu e nice si cum suspectez ca ai gusturi bune o sa iti placa. spor!!!
 

PedroAK47

Member
ms :D
e ok, eu am spatiu pe inaltime deci prefer plante inalte si mai putin stufoase.
pamantul de la compo sana mi se pare cam nasol, parca nu retine apa deloc, cum pun apa cum se goleste instant in farfurie, adevarul e ca nici nu l-am presat cand l-am pus in ghivece, am umplut ghivecele din sac si atat.
asta a fost un test mai mult cu autoflower pt ca toti spun ca e nasoala iarba de autoflower dar trebuie sa testez sa vad cum ma satisface pe mine si in plus n-am growul pus la punct si de aia n-am pornit un grow mai elaborat. am aruncat niste seminte le las in voie.
candva la urmatorul o sa-mi pun totul la punct, cooltube ca m-a exasperat caldura, trebuie sa schimb apa la umidificator non stop altfel sare temp in aer, lampa MH pt veg, etc
as vrea totusi sa ma schimb pe DWC, galeti din alea dar nu stiu daca voi reusi sa pun totul cap la cap sa nu ajung sa fac totul varza, sa fac inundatie etc
e prea tare sa-ti cresti propria iarba, ai la borcan sa fumezi cand vrei si esti mult mai bogat, nu mai dai bani multi afara din casa :))
 

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pamantul de la composana e ok, dar intr-adevar trebuie presat puuuutin, cu bun simt.In ghivecele unde nu l-am presat bine, trece apa ca prin teava, in celelalte nu, se simte diferenta.

O problema la composana, care s-a manifestat trecator, a fost un exces de azot. Cateva plante au facut ghiara, dar, avand in vedera ca am bagat cate doua la ghiveci de 5 litri, ua rezolvat fetele repede problema. Oricum, primele 4-5 saptamani nu am pus decat apa, pana cand strain-urile mai sensibile nu au dat semne de oboseala.

Iaca de ce imi plac CFL-urile, nu ai probleme cu caldura. Plus ca se amortizeaza in timp. Sunt scumpe, dar nu merita luate rahaturi ieftine. Ce e drept, am avut si Philips defecte din fabrica, insa am vazut diferenta intre un Philips si un Lohuis de exemplu.


Eu cred ca o sa iti placa auto-urile tale. Insa nu cred ca ai cum sa obtii enorm de la ele. Ceea ce nu e neaparat o problema.
 

PedroAK47

Member
6 sapt

la autoflowerele astea e ok sa rupi din frunze sa patrunda lumina si mai jos? sau stagneaza, etc nu e recomandat?

10x

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu am crescut autoflowers sa am experienta, dar din ce am citit si discutat cu groweri ce au crescut, orice stres iti mananca din yeld, deoarece nu e ca la un strain normal sa le mai poti lasa o saptamana in veg in plus ca sa isi revina din stres.
 

PedroAK47

Member
da asa stiam si eu din ce am studiat dar nah vroiam si o a2a parere. sunt ok frate astea, le pui si le lasi nu te atingi de ele :))
de exemplu unei plante i-am facut un lst mai ok si s-a cam dus de rapa, adica pare sa nu aiba muguri cam deloc, ori creste mult mai greu, nu stiu exact ce se intampla cu ea, au aparut pistili dar inca nu si-a deschis complet frunzele in capat si pistili cresc acolo ingramaditi cu frunzele inca nedeschise si crescute, nu stiu exact cum sa explic.
 

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ihi, asa si ale mele la care le-am facut defoliere grupa mare. Zici ca au frunzopistili, nu frunze si pistili, insa nu sunt auto.

Zic sa incerci cu una o defoliere usoara, sa vezi cum merge soiul. La Northern Lights Auto Blue al meu, i-au priit cele vreo 3 defolieri de fan leaves, s-au intarit mult cele 4 ramificatii laterale. La Diva insa, nu e prea incantata de la stresul dat de faptul ca am papat-o toata, tot auto fiind si ea. Alte auto nu am.
 

Numaya

Member
e bine

PS
scoate din room planta cu lst/top/ce ai facut tu acolo - ocupi spatiu degeaba si le face triste pe restu

Pamantu asa tre sa fie la auto - sa poata trece cu usurinta radacinile

etc...

e bine :D

Te pup piramidon !!
 
Last edited by a moderator:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
PPS
"Bumbac, fereastra e deschisa, zboara!"
e bine rau de tot... :laughing:
 
Top