What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

SLH-SSH-BBCheese-Jack Herer-Nepali

Booker

Member
Σήμερα μπήκαν στα βάζα οι πρώτες 4 κυρίες.
Τα 2 Big Buddha Cheese δώσανε 63+53=116γρ.
Τα 2 Jack Herer δώσανε 33+46=79γρ
Το ένα Jack έβγαλε την περισσότερη ανθοφορία με μισολυγισμένη και τσακισμένη κορυφή από το πλέξιμο, δεν το είχα καταλάβει.
Το τυρί πολύ ωραίο στο φτιάξιμο όπως το ήξερα, ο Jack πιο εγκεφαλικός και αραχτός αλλά ακόμη δεν έχω άποψη αντικειμενική. Η γεύση τους ακόμη δεν έχει ωριμάσει, έχουν ακόμη την υγρασία την επιθυμητή για την αργή ωρίμανση,λίγη υπομονή ακόμη.
9 μέρες ήταν κρεμασμένα σε δωμάτιο με θερμοκρασία 17-19 και υγρασία 55-60 μέχρι να μπουν στα βάζα και νομίζω ότι έχουν όση υγρασία χρειάζεται για να ναι φρεσκαδούρ πάντα.
 

Booker

Member
το SLH a ζυγίστηκε 55γρ πριν μπει στα βάζα.
το slh b και το silver haze πλύθηκαν χτες και η αντρίστροφη μέτρηση άρχισε για αυτά.
Παραμένον ακόμη στο τεντ είναι ένα silver haze και η νεπαλέζα που δεν λέει να ωριμάσει. Και τα δυο έχουν φάει αρκετά και φαίνεται καθαρά απο τις καμένες άκρες των φύλλων, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν βλέπω πολλούς κρυστάλλους σε αυτά. Θα έλεγα τους λιγότερους που μου έχει τύχει σε φυτό.

mood of day:
https://www.youtube.com/watch?v=NVT-BokwmWY
 

orfeas

Active member
Veteran
Ωραία τα γούστα σου, Μπούκι, αν και λίγο λιψά!

Οι δε CCR σε φτιάχνουν όποτε κι αν τους ακούσεις...
 

Booker

Member
Η αλήθεια Ορφέα είναι ότι περίμενα καλύτερο Yield, αλλά δεν πειράζει πάμε για τα επόμενα. Η απόδοση σαφώς και δεν είναι η καλύτερη για τόσα φυτά, αλλά και ο λόγος που έβαλα τόσα ήταν για να μην αγχώνομαι με το yield.


...και μιας που τους ανέφερες...
https://www.youtube.com/watch?v=Gu2pVPWGYMQ&hd=1
 

Crowmax

Well-known member
Veteran
Καλόπιοτα Booker :smokeit:
Να είχα και εδώ λίγο SLH καλα θα ήταν! :D Πως είναι καλό;;
Είσαι στα 255γρ τώρα δηλαδή χωρίς 2 φυτά; Οπότε κάπου 350γρ πες στο τέλος, καθόλου άσχημα πιστεύω.
 

Booker

Member
2 (nepali-ssh) + άλλα 2 (slh-ssh) πλυμένα που θα κοπούν σε μια βδομάδα περίπου, οπότε σύνολο 4.
Το ένα λεμόνι που δοκίμασα μου άρεσε πολύ σε όλα του.
Οι βούδες μια από τα ίδια πολύ δυνατοί και ποιοτικοί.
Για το Jack Herer δεν έχω άποψη ακόμη.
 

orfeas

Active member
Veteran
Κοίτα, Μπούκι, το λιψό ήταν καθαρά υποκειμενική άποψη, μιας και τα μάτια μου έχουν συνηθίσει σε άλλα μεγέθη. Η ποσότητα που παίρνεις δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη δεδομένων και των ποικιλιών...
Ωστόσο, αν θες να πάρεις περισσότερο, ο Τζο κι ο Γκερτ σου είπαν τι να κάνεις. Και μη ξεχνάς και την καλλιέργεια με κλώνους όπου μεγιστοποιείται η απόδοση, αν πάλι βέβαια σε ενδιαφέρει η απόδοση...
 
Top