What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

1st grow [Master Kush + Bubbleicious]

un mic update , lucrurile decurg bine zic eu :dance013:
 

Attachments

  • IMG_1500.jpg
    IMG_1500.jpg
    78.7 KB · Views: 23
  • IMG_1508.jpg
    IMG_1508.jpg
    56 KB · Views: 26
am o intrebare legata de defoliere ... am tot citit si parerile sunt impartite, totusi as vrea sa inlatur mai multe frunze deoarece mi se pare ca nu ajunge lumina cum trebuie pe mugurii mai de jos. as putea sa inlatur toate frunzele care nu au legatura cu mugurii sau sa inlatur din ele treptat sa nu fie prea dintr'o data ? stiu ca hempfield a zis sa fac chestia asta dupa ce se opreste stretch`ul si cred ca ar cam fi momentul ca am trecut de ziua 21 de flower. :tiphat:
 
A

Avaible

Pai si ce astepti ,ai om deja pe scaun doar a venit dansa la frizerie :) eu unul as taia mai jos decat sa o rup toata mai bine las jumatate iar pe sus cu mana .
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sa dai la o parte ce umbreste mugurii de jos e ok. sa dai jos toate fan leavesurile nu face bine decat in anumite conditii si cu anumite strainuri. nu as face asta daca nu as stii ca am un astfel de strain si conditii cat mai aproape de perfectiune.
 
am gasit pana la urma alta solutie pt ca nu vreau sa stric ce am muncit pana acum.. m'am gandit sa nu le mai tai frunzele ci sa le leg cumva astfel incat sa patrunda lumina cum vreau eu si sa nu aibe nici fetele de suferit.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mai bine !

Nu neaparat.

Desi poate parea stresant pentru planta, eliminarea frunzelor dupa ce inflorescentele au inceput sa se dezvolte (deci aproximativ dupa a 21-a zi de 12/12) are ca efect stimularea ramificarii, ceea ce se traduce in si mai multe inflorescente. Oricum, cand planta este in floare, mugurii sunt 'hraniti' de frunzele mici care ii inconjoara, nu de frunzele mari.

Se poate folosi cu succes si metoda legarii frunzelor, dar oricum aceste vor muri repede daca sunt private de lumina. Trebuie avut grija ca printre frunzele 'impaturite' aerul nu circula, deci exista sanse mari de aparitie a mucegaiurilor, precum si acomodarea insectelor daunatoare.
 

mSRT

Active member
Si eu la una dintre cele 3 plante care le-am avut acuma, i-am facut 2 defolieri mai mari pentru a lasa ramificatiile sa iasa mai bine afara. desii a ramas putin in urma a devenit planta cea mai rezistenta si cu mugurii cei mai grosi. in plus de asta si varfurile sunt cam la acelasi nivel si au asimilat mai bine lumina.
 
revin cu alta intrebare, stiu ca trebuie sa le dau si topmax(biobizz) in flower incepand cu 1 ml/L. Pana acum nu le'am dat as vrea sa incep de azi intrebarea este sa il amestec cu biobloom sau sa le dau separat ? Maine se implinesc 4 sapt de flower.
 
A

Avaible

Merge si amestecat, eu iti recomand ca sa le amesteci in ceva dupaceea sa le introduci in apa cu care uzi, e mai oki asa din cate am citit !
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Niciodata nu se amesteca intai nutrientii fara apa, asa ca avaiable vorbeste prostii. Iar topmax e recomandat sa-l dai separat de alti nutrienti, dupa ceilalti.
 
Top