What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Stealth kasvatus

DickSpliff

Member
Nonii Nyt voi sanoa että moby rupee kunnol kukkimaa viikko ehkä reilu menty nyt bloomilla ja DR:ki työntää kukkaa kokoajan enenpi ja enenpi.
Tarkotus oli kukittaa jouluks valmiiks mut ans kattoo ny taitaa mennä moby vähän pitkäks jouluu olis vast ollu 5 vk kukassa DR:lle varmaa riittää jos siit ottas juoluset ja mobystä jos hyväs vaihees ni sais vuodenvaihde höyryt.

Mutta ongelmitta kuitenki menny bloomia eka viikko menne 3ml/L ja tokal viikol nostin 6ml/l ja 5ml/l merilevä uutetta ja ei ole viel ainakaa suuttunu mistää tervi pikku pensas.
Vähän scroppailin haaroja ja näytti auttavan hyvin on tullu suht tasain latvusto vaikka verkkoa en nyt laittanukkaa.

Hajuista no nenä kii kukinnoiden aluissa saa hajua muuten ei oikkeesta haise yhtää.
Sit Kyssäri!

Onko porukka tehny mobyja ja onko missää vaihees haissu mitenkää erityisesti? aika mieto tuntus olevan viel.lehtiä ku hieroo sormii ni jää todella mielyttävä tuoksu sormii :p
 

kikkoman66

Member
On ollu pari kertaa moby#1. sama pheno molemmilla kerroilla. Ei puskenu hartsia 250w eslin alla mullassa. Ei sitten yhtään. Mieletön norsun kyrpä siitä tuli, eli puski vaan yhtä toppia ja siihen paljon budia. Ei haissut juuri ja poltto oli heikkoa. Katoin jostain että tarvii suht suuren EC arvon, jotain 2,0 m/S. Pyrinkin tykittämään tokalla kerralla kunnolla sitä lantsaria peliin, mutta ei puskenut silti yhtään trikomia.
Toivottavasti jäbällä käy parempi tuuri phenon kanssa, onnea kasvatukseen.
 

DickSpliff

Member
Joo tehoja tuntuu olevan kyl hyvin mitä lehteä maistelin ni kyllä hakkaa huonon katukukan toi lehti.Hartsia ei näkyvissä ja ei varmaa tulekkaa paljoa vaikuttas siltä mut oishan tos 5-7vk aikaa viel kertyä.

Mut lehden teho jo pelkästee yllätti täs vaihees jossa kaveri ollu jotain 3 viikkoo kukassa ja dr:ssä havaittavissa trikojen alkuja.Juoma halut kasvaa kokoajan.Näillä mennää ja katellaa miltä ens viikol näittää :)
 

DickSpliff

Member
No se prokkis on nyt ohi :(
Kylän villien tapahtumien takia suoritettu kaato ja aineisto tuhottu.(turvallisuus syistä)
Seuraavaks vetästää se NLxNYCD prokkis toivottavasti onnistuneesti läpi.

mut joo ihan hyvin noil pikku ledeil pystyy tekee harmi kun ei loppuu päässy et ois kunnol nähny mihin niis ois ollu.
 

DickSpliff

Member
Tänää lähti 500g ah rakeita tulemaa kohti kotia,jos vaik vkl pääsis rakentaa pc-poksii suodattimen.
2xLr#1 ja yks NYCD noin puolen litran astioissa on kotelossa täl hetkel.
Taaskaan ei oikeestaa haeta rojektista mitää muuta ku kokemusta,harrastusta ja siit pari ketoo kostuu ni riittää mulle :)
tulis nyt edes yks narttu jos oikee mahtavasti kävis ja tulis lousku pariskunta niil vois tehä siemenii ja miks ei vaik pölyttäs jonku pikku nupun nykistäki louskulla.Louskutki tuli laitettua testi mieles ku itävyyttä testasin ja molemmat lähti moitteitta kasvamaa.
Tällästä täällä tälläkertaa niillä,Alea iacta est.
 

DickSpliff

Member
Aika rankan olenen döfäri toi nyki diiseli kyl tuntus olevan,latvonta tehty.
Mutta ei onneks viel kotelon ulkopuolelle haise toivottavasti tulis oikee tuhti diisseli feno.
Tänää pitää hiili rakeet hakee postista ja sit ens viikol viel tiheetä verkkoa ni sit sais ah:nkokonaa valmiiks.
 

juskaliini

New member
Itselläkin on kaksi stealth-projektia ollut meneillään, mutta kuopattu isompien tieltä. Laitatko kuvaa setupista, sitten kun on valmis, arvon vihreenlinjan -toveri?
 

DickSpliff

Member
Mielellää kuvia pistäsin mut kun en omista kameraa,ei o tullu hommattua tosin ei liikaa kyl ole ylimääräsiä rahoja hommatakkaa.Eilen just rakentelin AH:t mut viel joutuu vaihtaa tuulettiimen ja tehä pientä tiivistystä ni sit ois koppi valmis.
 

DickSpliff

Member
Nonii nyki osottautui urokseksi ja kompostoitu.
Ah saatu valmiiks,en ole tyytyväinen joten sitä joutuu viel modailee.
LR:t kopassa taitaa mini fenoja tulla :)
NLxNYCD 4kpl lähti just idätyksee jahka nousevat ni lähtee 12/12 alusta loppuu jos ah toimii moitteitta.
 

DickSpliff

Member
Kun ei lähe onnistuakseen ni sillon se ei onnistu vaikka mitä sadetansseja vetelis :D
3 Nyki x norttii nous ja 3 nyki norttii kuoli,syy ilmeisesti juuripolte/mätä tai jotain, yön aikan kipristy ja kuivu kasaa no muutama af alottelee kuukuulia juuri.

ALS ja LR meiningillä mennää.
Isoin otti överit ja lehdet kipristy alas ja sisään päin kuperiks.2 pv vettä ja rupee taas parantuu.Tulis nyt se kevet/kesä sormet syyhyää!

DIY AH toistaseks toimii vaikka eivät af-kaverit juuri tuoksukkaa.
 

DickSpliff

Member
Herätellääkö tätä taas pitkästä aikaa?

Onkos tänne eksyny uusia mikrottajia?

Ite pitäs alottaa taas pikku hiljaa väkertää ennen huhtikuuta läpi joku pien prokkis.

Vahna iso pc-kotelo, DIY-AH ja nyt jo huiman suuret valotehot 63w lediä juurikin noita vp-lux:n ledejä jotka aikasemmink olen maininnu.

Vois kiinnostaa löytää todella mieto hajunen nopea laji tätä varten,tähän voi heittää hyvin mielipiteitä.
 

DickSpliff

Member
Tollasen Ah:n tos kyhärsin ajan kuluks kun nyt tulo koteloa kateltua. Kuva on vaa suuntaa antava tuuletin on koneen ulkopuolella takaseinässä ja imee tuoksut tuollasen systeemin läpi: http://aijaa.com/MZoVxe

Uskosin että nyt pysyy jo hajut nois microissa kurissa jahka kiinnittää viel tiiviisti ton ettei mistää reunasta falskaa ödööreitä ohi aahoon :D

http://aijaa.com/jT5WAN

Pitää viel vähän heivastusta laittaa ja 1 tellain lediki olis viel nurkissa.
 
Last edited:

moverte

New member
Moro!
Tilana toimii tollanen kaksiovinen tv-taso/kaappi ja mitat on. L 60 S 40 ja K 55 senttimetriä.
Olisiko vinkkejä miten toteuttaisin kasvatuksen tässä kaapissa kun löytyy 125w esli + 2x45 esliä. 150mh3 hiili pitäisi lytätä tilaan myös. Hiili on n. 20 cm pitkä ja 20 cm halkaisijaltaan.
Tuuletinta en ole ostanut vielä ja ajattelin muutamaa tietokone tuuletinta imemään ilmaa hiilen läpi. Toimiiko ollenkaan..?
"Oikeaa" ufoa en voi ostaa melun vuoksi. (hallitus kun antoi selvät ehdot.. hajuton ja äänetön.) Lajikkeena toimii LR2 ja alustana multa. Mahdollisimman matalassa/laakeassa ruukussa. Ehdotuksia tähän? Ankaraa sidontaa tullaan käyttämään ettei latvat pala lamppuhin kiini.
 

DickSpliff

Member
Itte en tiiä pistäsinko tollasta valotusta noin pienee tilaa. Tietty tuuletus kuntoo ni sitte,mutta kannattaa tehä kaikki varman päälle turvallisesti ni saa nukkua yötkii rauhas ku ei tarvi miettii palaako talo herätessä :)

Robinhoodeista sun muista sellasista löytyy 100m3/h puhaltimia eikä ne oo kovin isoja et sellanen saattaa jo imee hyvin hiilen läpi ja ei ne maksa ku jotain 20-30e. Tohon tilaa lähtisin itte varmaa jollain 50-90w ledi uhvolla työstää koriste kasvia :)
 

DickSpliff

Member
Niit on 2 ja ne on kiinteesti tos ylhääl kiinni laitoin vaa väärän astian ku on toinen tollain saman lainen mut se on 4 cm lyhyempi tehty juuri tuon sivu tuulettimen takia mutta menkööt nyt tolla astialla ja noilla etäisyyksillä tämä setti :D saapahan ainaki kaikki tasaseen valoa.

Mut täytyy kyl sanoo et aikas matalana pysyy vaikka on sen noin 35 cm matkaa kasveilla ledeihin. Kaks isointa kasvia latvoin eilen.Pistin tonne mun albumii kuvan day 9 mihin kirjotin mitkä kasvit on mitäki.

http://aijaa.com/FnJsl1
 

DickSpliff

Member
Nonii Day 13 tai jotain.
7 siementä 7/7 iti 6/7 selvis ja näistä 3/7 urkkeja (poistettu) eli nyt on 3 jälellä näyttäs narttuja olevan ellei nyt joku noist viel pallit täräytä.

http://aijaa.com/a3AEMq

Isoin latvottu joskus noin 5 pv sitten ja nyt rupee haara puskemaan.
 

DickSpliff

Member
Tollaselta näyttäs nyt kotelossa,latvottu ei juuri muuta tee ku leveyttä hakee ja haaroja varmaan puskee varmaa lopputulos joku 5 päälatvaa :D Lr#2 vittu.


 

DickSpliff

Member
Nonii 1 enää jäljellä olihan hirvee uros prosentti 5/6 :eek: no eipä tuo mitään jäljellä on LR#2 joka alun perin pitiki olla :D

nyt päivät jotain 20-23 ei oo jaksanu laskee noiden autojen kaa niin tarkkaa kuhan joskus muistaa kastella ja lannottaa.

Tämä paljastui nartuksi ja latvoin sen aikas aikasessa ja nyt näyttää tältä:
ja
 

Latest posts

Latest posts

Top