What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Semmost ja Tämmöst

Daanis

Member
Pakkokeinot käyttöön.. :)

Kyseiselle kaverille tiedoksi, et jos oot kylillä tässä lähitulevaisuudessa kun on tapahtumat käynnissä, niin nähdään siellä.. ;)
 

Zipzap

New member
No jos suhteuttaa sen tuotteen hintaan nii varmasti. Jos vertaa natikka vs led samaan pakettiin saa jo hyvän heijastimen ja muuta tarkiketta. Suurin ongelma on varmaan huono valon läpäisykyky. Onhan tää tosiaan sama kun vertaisi yhtä voimakkaita mersuja uutta taloudellista ja arvokkaan näköstä tai vanhaa toimivaa edullista johon löytyy varaosia ja on todettu vuosia sitten toimivaksi.


Täällä takapajulassa on LEDeistä turha jauhaa yhtään hevon(!)... Tästä lukemaan! Olen 100% spna niinkun varmasti muutkin lukijat, mutta tuon kun lukee sopii pohtia erittäin tarkkaan mitä LEDeistä avautuu. Käännyn LEDiin jos sopiva mahdollisuus tuodaan eteen, mutta älkää hellanjettas missään nimessä puhuko mitään pahaa ledeistä, koska niillä hakataan jo spna:ta mennen tullen.
 

Thule

Dr. Narrowleaf
Veteran
Nyt on kaikki nähty.

Yhdestä siemenestä tuli kaksi kasvia. Tää nyt on vielä ihan normaalia mutta näistä isompi oli uros, joka rupes lopulta kasvattaan karvoja. Tän jälkeen pienempi vasta seksas ja pukkaa pelkkää karvaa :D Wicked!
 

SovietFinland

Active member
Mulla oli jo viime kierroksella 10 riviä, taisi olla hurjat 3 oikein parhaalla rivillä.
Mutta emmää oikeesti lottoa itse, vaan äitimuorille vein kyseisen kupongin. :)
 

GrowKäry

Member
Oisko jotain suosituksia majoituspaikasta amsterdamiin?
-ei halvin, eikä kallein paikka hakusessa
-saa blaadaa huoneessa
-ei mahdottoman kaukana keskustasta

Yleensä vieraillut kesällä, ja ollut zeedburgin leirintäalueella.
Nyt ois tarkotus mennä talvella...
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Tourist inn, hortus, hotel Brian, utopia, the rookies, hemp hotel..
Googleta ihmeessä, löytyy arvosteluita ja tarjouksia, sun muuta. Tuollahan noita on pilvin pimein. Pun.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
That's not really a pun, man :)
Jos meet utopiaan, niin älä vie huoneeseen mitään haisevaa ruokaa tai jätä tähteitä lojumaan mestoille. Muuten hiiret hyökkää, niin on vanha ja reikänen talo :) Aika kuppanen mestahan se on, mut ihan siinä menomestoilla, eikä hinta oo damin luokassa kova. Eikä tuo ny paljoa, jos siellä vaan nukkumassa käy. Ja tuon edellisen vois varmaan sanoo monesta muustakin Damin hotellista/hostellista, niin on reikänen ja vanha stadi.

Ja muista olla loota kii.
GrowGäry on loota kii, BadTici on loota kii, Pertti o Kuopiossaki loota kii, rasras on liika hippi ollakseen loota kii, SF, jos ikinä selvii Amsterdamiin, niin takuuvarmasti on loota kii, polttaa pilivee ja juo kallista konyakkii, nukkumatti keksi olla loota kii, kun aamupalaks menee votkaa ja meskaliinii. Ti di di dyydää, skuubiduubiduudaa, didi dyi dyi.

http://www.youtube.com/watch?v=JStgYiOgFag
http://www.youtube.com/watch?v=k0fqqVexOq8
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Vittu miten ärsyttävää ääntä pitää tuo punatakkinen eukko. :)

Hyvää joulua vaan kaikille. Meikä on pitkästä aikaa Helsingissä, vettä tulee, on synkkää ja tuulista.. Aikamoista talvea taas vietetään, vaikka sähkölaskuissa säästää, niin vähän toivois niitä lumia ja pakkasia. Pääsis hiihtää ja luistelemaan, ja tappais niitä pöpöjä ja öttiäisiä ens kesää silmällä pitäen :) :thanks:
 

hamppuu

Member
Noh, mitäs ihminen vammaisuudelleensa voi.. Voi hän kuitenkin parantaa elämää polttemalla hyvää sativaa mikä saa nauramaaan ;D
Olis kiva tietää kylläkin että mille hän nauro ton koko ajan...

Mut niinhän se on, joskus toisissa ihmisissä ärsyttää jokin...
True old school gänstä ei kuitenkaa anna sille ärsytykselle valtaa.(;


Mut joo, noilla 2heikillä extractejä olis ruokkinu aika monta nälkäistä suuta täällä suomessa.
Kiloja materiaaalia hetkessä savuna ilmaan (Y)

Oikeeen mukavaa joulua bt:lle ja kaikille muille suomalaisille kotihipeille :tiphat:
 
Top