What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Hlina,kokos,perlit aneb jak si DIY namichat idealni substrat

S

smallgardener

na matky ten vermikompost super - dám jim cca 30% :) v květu to asi přisolím něčím s nulovým obsahem těžkých kovů (tj důležitější než pure organika stejně tam dycky nacpu alespon grotek monster bloom :D
 

spachal

Well-known member
Veteran
Dotaz: koupil jsem dnes kokos, lisovany kvadrik, staci tedy namocit dle instrukci do vody a pak uz jen promichat s hlinou a perlitem? Nemusi se nejak oddelovat vlakna od sebe nebo neco podobneho?
Jeste jsem to nedelal, proto se mozna ptam zcela blbe, ale znate to, lina huba .. :]
 
S

smallgardener

vlákna se oddělovat fakt nemusí :) existuje briketovej kokos na muškáty (bo tak něco bacha na něj), ten vytvoří pěknou strukturu - jak kdybys oštípal strom sou to prostě kusy . ale ten klasickej vytvoří normální hlínovitou strukturu - můžeš oddělit napůlky až se to namočí, šak uvidíš je to easy. akorát vyždímej tj asi všechno. samozřejmě do vody s upraveným ph to moč

by the way, ze stránek ekovermesu chcou šílený prachy za poštovný, nemá smysl :O
 

spachal

Well-known member
Veteran
Dik za info, ja to dnes koupil v mistni Flore, 900g asi za 40Kc, pro jistotu dve baleni. Toz az budu pripravovat substrat, s diky na rady vzpomenu :] ..
 
S

smallgardener

biozahrada.cz ekovermes věci plus další (symbiom, agro sračky, neudorff nezastakový sračky, včetně substrátu s vermikompostem)
 

Phuuu Ad

Active member
cena za 112 kč za kus je při balení: 1 paleta = 51 ks :) proto ta luxusní cena
koukám, že v roce 2014 budou žížalí kokosáci všude :)

Takze odpoved prisla a je to cena za kus jako takovy. snad to pomohlo

Dobrý den,

ceny na eshopu jsou za jeden kus.

S pozdravem

Jiřina Severová
Vedoucí odbytu
 

Latest posts

Latest posts

Top