What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

E&F 600W Chronic by Tgm

Ted uz je to dobry, ale kdyz to prislo tak to bylo nakrivo fakt brutal, psal sem ti kvuli tomu par mailu a shodli sme se na tom ze to pude opravit doma.
Nakonec sem to srovnal doma ve sveraku do optimalni polohy, stred vybojky malicko rotuje ale ne vic nez 2 cm, to me vubec netrapi.
Kdyz nad tim tak premejslim tak je to vlastne dalsi vykyv vybojky pro kytky :D
 

Elessar

Active member
A kdyz je tu tolik lidi, poradte, daji se tu vubec upravovat prispevky? Obcas sekam dost preklepu atd. ale zatim sem na nic neprisel..?

Zdravím:wave:
dají, zelené edit v pravo dole, klikneš a můžeš upravovat. Kdyžtak sensi nebo radva.
Good Luck
EL
:tiphat:
 
14-18/6, 7-12/12, 21 dní celkem

14-18/6, 7-12/12, 21 dní celkem

Zdarec,
sem tejden po přepnutí a síť se hezky zaplnila, preflowery se ještě moc neukazujou a věřím že to ještě poporoste.
Už teď si myslím že topspin má vidět výsledky, na bocích sem měl vždycky slabší kousky a teď jsou všechny stejně silný. Klony mám celou dobu od kolegy D-K, takže jinej faktor než stínítko se nezměnil, a je to prostě vidět ! Udělám nějaký porovnávací fotky z minulých kol s wingem vs topspin, ale to příště až budou větší a ten rozdíl bude víc vidět.





 

d-k

Active member
Nevím odkud, ale objevilo se u mne pár sviňušek, tak je raději pořádně zkontroluj.
 

Gr@zzl

Member
čuz moc pěkná bush chtěl sem se optat kolikrát denně a jak dlouho tu vanu zaplavuješ? jinak na serious seeds musím říct jen chválu jedna z opravdu stále seriozních
 
Zdarek,
zadnych sem si nevsim, dneska se chystam trochu probrat spodky tak se kouknu poradne z blizka.
WAMP : Od kolegy d-k, driv znamej jako Guerila. Moc kvalitni kousky, ten chlap si reklamu zaslouzi :)
 
14-18/6, 14-12/12, 28 dní celkem

14-18/6, 14-12/12, 28 dní celkem

Čus,
sem 14 dní v květu, všechno jede podle plánu. Holky mají kolem půl metru, trochu džungle ale až pročistím spodky tak to bude ok. Větvičky začínají ukazovat kde budou paličky a růst pomalu končí. Příští hnojky už budou bez grow složky a tak za tejden budu čistit nádrž takže je nechám dožrat co mají a pak už jedem čistě do fosforu :)







 
14-18/6, 21-12/12, 35 dní celkem

14-18/6, 21-12/12, 35 dní celkem

Zdarek,

pěkně mi to narostlo, je to docela džungle ale co by. Paličky se začínají tvarovat, sice ještě nejsou prostříhaný spodky ale to snad přežijou.. Hnojím Ec 1,5, pH klasika 5,8-6. Masa zeleně je neuvěřitelně kompaktní, snad jenom úplně nalevo trošku ztrácí poslední řada trochu na výšce ale nic zásadního, těším se jak to bude pokračovat.

Fotky zatím jenom takový obyč, až se to nafoukne a bude pořádně co fotit tak zkusím něco víc zblízka.





 
14-18/6, 28-12/12, 42 dní celkem

14-18/6, 28-12/12, 42 dní celkem

Cus ve spolek,
konecne sem se dokopal k tomu ocesat spodky, s nima sem vzal i par slahounu co se tahly az nahoru ale byly slaby takze je to ted trochu ridsi ale ono se to zaplni az nakynou :) Hnojim do Ec 1,5, pH klasika, zadny pridavky jako tabletu nebo tak neco nepouzivam. Chronic zacina pekne vonet a lepit, palicky jsou porad malinky ale jeste maj spoustu casu.



 

xpapousek

Member
Pěkně to jede. Doufám že další fotky budou už s lepším rozlišením.
Jo a co ty porovnávací fotky jak si sliboval? Snad si nezapoměl.

Jinak se ozval nějaký maník z Rakouska takže možná bude první zahraniční prodejce topspinů :)

Hezké a klidné svátky přeji všem!
 
Zdarek, nezapomnel neboj, akorat mam ted moc prace a malo casu :( Na tech bokach je to videt dost, tam wing dost ztracel.
Blby je ze diky moji lenosti jsou i trochu horsi kousky na strane nejdal od cerpadla, kdyz si nehlidam kolik mam zivin v zasobniku(kdyz malo) tak obcas na ty nejvic vzadu nezbyde a dostavaji mensi pridely.
A co se tyce rozliseni nevim nevim, jeste mi zbejva 25 prispevku a v galerii je uz necely 1 Mb misto.
 
14-18/6, 42-12/12, 56 dní celkem

14-18/6, 42-12/12, 56 dní celkem

Pic,
sorac ze sem nestihl minulej tyden update ale v praci a vubec vsude kolem toho bylo moc. Dneska po silvestru se lecim a rikam si ze bych Vam mel par kousku ukazat, vzdyt je uz konecne co.

Sem mesic a pul v kvetu, jeste tejden krmeni obyc, potom PK13,14, proplach a jedem do finale. Zatim krmim Ec 1,5 a parada nedostatkem rozhodne netrpi.

Protoze porad nemam nasbirany prispevky tak sem musel promazat neco z galerie abych mohl ukazat 5 (podle me) nejlepsich fotek, v nejhorsi kvalite :(









 
Zdarek, opet nestiham takze fotos dodam bud vecer po praci nebo zejtra. Je mi jasny ze jedna fotka je lepsi nez tisic slov ale zminit sem se musel :)
 
Top