What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

SLH-SSH-BBCheese-Jack Herer-Nepali

Booker

Member
Λοιπόν...στις 5 Σεπτέμβρη έσκασα τα σπόρια και στις 22 Οκτωβρίου τα γύρισα σε 12/12. Τα κοριτσόπουλα είναι:
2 Super lemon haze
2 Super silver haze
2 Big Buddha Cheese
2 Jack Herer
1 Nepali
χώμα all mix + κοπριά νυχτερίδας
λάμπα 600hps (στο veg 400MH)
λιπάσματα Biobizz

Γενικά δεν αντιμετώπισα κάτι το σοβαρό μέχρι στιγμής, το μόνο που με ανησυχεί είναι το υπερβολικό υπερβολικό τέντωμα που κάνουν η νεπαλέζα και τα 2 silver haze. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου δημιουργεί μια διαφορά ύψους μεταξύ των sativa και των indica κορυφών περίπου 15cm. Γενικά δεν είχα προβλήματα με κιτρίνισμα φύλλων στα χαμηλά όπως συνήθως γίνεται με τα biobizz. Οι Θερμοκρασίες παίζουν από 17 με σβησμένη λάμπα μέχρι 31 αναμμένη. Η απόσταση της λάμπας από τα φυτά είναι 35 cm. Έχω κάποια καψίματα στις άκρες αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι από την θερμοκρασία ή φάγανε παραπάνω. Η ανθοφορία είναι σήμερα στην 32 μέρα. Παραθέτω μερικές φώτο από την αρχή του grow μέχρι τώρα. Αναμένω παρατηρήσεις σας για βελτίωση της κατάστασης.



31 μέρες veg

37 μέρες veg

9 μέρες 12/12

27 μέρες 12/12
https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=49977&pictureid=1167582
 

Crowmax

Well-known member
Veteran
Ζούγκλα έφτιαξες, πολύ δυνατο το grow ...και χώμα..
Εκμεταλλεύτηκες στο έπακρο τον χώρο, δεν πέφτει καρφίτσα.
Η τέντα είναι 1*1 ή 1.2*1.2? Και πόσα λίτρα οι τελικές γλάστες;

το μόνο που με ανησυχεί είναι το υπερβολικό υπερβολικό τέντωμα που κάνουν η νεπαλέζα και τα 2 silver haze
μην σε ανησυχεί, με τόσες ράτσες εκει μεσα καλύτερα δεν γινόταν!

Έχω κάποια καψίματα στις άκρες αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι από την θερμοκρασία ή φάγανε παραπάνω
ίσως και απο τα δύο; Οι άκρες φαίνονται λίγο καμένες..
 

tjo

life gardener
Veteran
καμια παρατηρηση εκτος απ τις πολλες φουντες και τα υπεροχα φυτα..ρισπεκτ φιλος το γκροου λαλαει και γερνει:respect::smoweed:
 

glalizas

Member
Αξίζει να βάλεις 9 φυτά σε 1χ1 ? Δεν θα ήταν καλύτερα να βάλεις 4 φυτά κ να τα μεγαλώσεις περισσότερο?
 

Booker

Member
Το τέντ είναι 1*1 και οι τελικές γλάστρες 25lt.
Glalizas ίσως και να έχεις δίκιο σε αυτό, απλά πειραματίζομαι. Αν τελικά ήξερα πως θα μου πήγαινε έτσι αυτό το grow, θα ήταν καλά και με 6 φυτά + 15 μέρες παραπάνω veg. Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία. Είναι η τρίτη μου προσπάθεια indoor και η πρώτη που δεν είχα κανένα πρόβλημα στο veg, οπότε τώρα κατάλαβα την πραγματική τους ανάπτυξη.
Έναν βούδα και ένα jack τα σήκωσα με τάκους περίπου 7cm για να τα μετριάσω στο ύψος με τα υπόλοιπα, και κάποιες κορυφές από σάτιβες που ξέφευγαν τις έπλεξα λίγο ακόμη στο δίχτυ. Στόχος είναι τα 400γρ. τουλάχιστον, ώστε να καβατζωθώ μέχρι το επόμενο grow γιατί ακόμη δεν έχω καταφέρει να βγάζω το πιώμα μου μόνο με την παραγωγή μου και αναγκάζομαι και αγοράζω.
 

glalizas

Member
Φιλε σου ευχομαι οτι καλυτερο, αν και νομιζω πως τον στοχο σου τον εχεις πιασει ! Καλη συνεχεια !
 
L

letis

σε 1χ1 χώρεσες 9 25 λιτρες??

πολύ ωραίο grow... μπράβο!!
 

ganja3

Member
Στόχος είναι τα 400γρ. τουλάχιστον, ώστε να καβατζωθώ μέχρι το επόμενο grow γιατί ακόμη δεν έχω καταφέρει να βγάζω το πιώμα μου μόνο με την παραγωγή μου και αναγκάζομαι και αγοράζω.
και εγώ εκεί είμαι , αλλά νομίζω ποτέ δεν θα μου φτάνει .

ωραία τα φυτά σου . λίγο την θερμοκρασία να προσέξεις . μεγάλες διαφορές .
και τον αερισμό στα φυτά . θα είναι πολύ πυκνά εκεί μέσα σε λίγο, μην σε πιάσει καμιά μούχλα
:tiphat:
 

Gert Lush

Active member
Veteran
Γαμάτο grow, μπράβο!

(Πράγματι σήκωνε λίγο veg ακὸμα, δεν ξέρω αν με τριαντατόσες μέρες θα σου γέμιζαν οι 25άρες, αλλά όπως λες, έτσι μαθαίνουμε)

Πιστευω οτι θα υπερβείς αρκετά τα 400γρ. Με 6 25αρες, καλό veg (2 μήνες) και την σωστή ποικιλία γκαραντί θα φτάσεις το gram/Watt. Κρατάς κλώνους άραγε; Είναι κρίμα να σου πετύχει κανένα κανόνι-αριστούργημα, και μετα να το κλάις...


ΥΓ. Στις 3 βδομ. / μήνα πάνω βάλε μια στάλα PK 13/14, θα δεις μεγάλη διαφορά!
 

Gert Lush

Active member
Veteran
Για πες τίποτα γι αυτό το Νεπαλέζικο.
Πού το βρήκες, ξέρεις ήδη τίποτα για το high του;
 

Booker

Member
Nai Leti se 1*1 χώρεσαν με λίγο στρίμωγμα.
Gert δεν έχω καμία πληροφορία για την Νεπαλέζα, είναι δώρο τα σπόρια δεν θυμάμαι από ποια τράπεζα.
Το PK 13/14 διευκρίνισε πως τα το χρησιμοποιήσω γιατί δεν το κατάλαβα το "στις 3 βδομ./μηνα" που λες. Όπως και σε τι δόσεις, λέω άυριο να πάρω ένα της Miller από τον γεωπόνο της γειτονιάς μου.
 

antartist

Member
Ωραίο grow, γέμισε ο χώρος σου!!
Αλλά πρέπει να τρως πακέτο όχι μόνο με το στρίμωγμα, αλλά και με τον αριθμό και τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε ποικιλίας.
Full time job!!!
 

Booker

Member
antarti όντως υπάρχει ένα θεματάκι με τις διαφορετικές ποικιλίες και κυρίως στο θέμα ύψους των κορυφών. Από θέμα ταίσματος το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθούσα και αν ήταν μονοποικιλιακά.
Τελειώνει η 6 βδομάδα φλόουερ και παρατηρώ τους βούδες να αρχίζουν να παχαίνουν καθώς και τα λεμόνια. Ειδικά το ένα λεμόνι φουσκώνει μέρα με την μέρα.Τα Jack Herer πάνε ικανοποιητικά αλλά πιθανότατα να δώσουν το λιγότερο yield, το πρόβλημα με τα Jack είναι ότι δεν τεντώσανε πολύ και παρόλα που 2 φορές τα υπερύψωσα με τάκους 7 και 14 cm την φορά, ακόμη υπολείπονται στο ύψος σε σχέση με τις ψηλές και λυγερές σάτιβες.
Τα δύο silver haze και το nepali είναι αυτά που θα μείνουν 2-3 βδομάδες παραπάνω σε 12/12 και αυτό φαίνεται και στο άνθος που ακόμη δεν έχει γίνει συμπαγές. Το άνθισμα σε αυτά πάει ικανοποιητικά, το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι στο nepali βλέπω ελάχιστους κρυστάλλους έως σχεδόν καθόλου. Αν τελικά ο λόγος είναι ότι το nepali μπορεί να θέλει 14 μήνες φλάουερ, την γάμησα, γιατί δεν ξέρω ακριβώς πληροφορίες λόγω του ότι ήταν δώρο από περσινή αγορά σπόρου. Από την άλλη φαίνεταο το μεγαλύτερο και το ποιο καρποφόρο από όλα. Θα έχει ενδιαφέρον σίγουρα, μόνο να μην χρειαστεί να έχω 600w μόνο για πάρτι του 3 βδομάδες, δεν θέλω.
Ξέχασα να πω ότι στο πότισμα συνηθίζω να ρίχνω και γύρη από μέλισσες. Αντί για μελάσα ρίχνω γύρη διαλυμένη στο νερό, περίπου 2 κουταλιές της σούπας σε 10 λίτρα νερό. Την αγόρασα για να την καταναλώσω ο ίδιος αλλά τελικά δεν ήταν όπως την θέλω και σκέφτηκα να την ρίξω στα κοριτσόπουλα μιας και είναι διατροφικός δυναμίτης, οπότε υπέθεσα ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει στο ρόλο αντι-μελασας. Λέτε να κλάνω καμιά μαλακία που βάζω γύρη μέσα στο grow? Αφού δεν είναι από κάνναβη. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα φαίνονται ικανοποιητικά, ίσως θα πρέπει να αυξήσω την ποσότητα του νερού στα ποτίσματα ή να μικρύνω κατά μία μέρα την συχνότητα ποτίσματος δηλαδή από 3 σε 2 μέρες.
PK 13-14 δεν είχε ο γεωπόνος της γειτονιάς και μάλιστα με κοιτούσε και περίεργα, δεν ξαναρωτάω σε παρόμοια-άσχετα μαγαζιά. Αυριo λέω να το παραγγείλω από alegre.
Gert....εννοείς να ταΐσω τα κοριτσόπουλα 3 βδομάδες PK 13-14 και την τέταρτη όχι? Καλά κατάλαβα? Μια στάλα που λες μπορείς να το κάνει πιο συγκεκριμένα μην κάνω καμιά μαλακία και τα κάψω?
Φώτο δεν βάζω γιατί δεν φαίνονται μεγάλες διαφορές με το φλας και χωρίς φλας βγαίνουν σκοτεινές. Θέλει μεσημέρι να ανοίξω παράθυρα και κάθε φορά το αναβάλω.
 

ganja3

Member
το ότι δεν έχει και κάνναβη η γύρη δεν το ξέρεις ,
αλλά σύγουρα δεν είναι καρπερή . δεν αντέχει πολλές μέρες .
για την διατροφική της αξία δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει και αν κάνει .
τά φυτά πάντως δείχνουν ευτυχισμένα αν και λίγο στριμωχτά .
 

tjo

life gardener
Veteran
booker κανε μονοποικιλιακο γκροου να δεις κανα καλο χαιρι:)
 

Booker

Member
Ετσι φαίνεται tjo στο επόμενο σίγουρα θα μειώσω τα strain, αν και για το επόμενο σκέφτομαι να μην βάλω υβρίδια, έχω κάτι σπόρια από Sativa πολύ καλής ποιότητας, μόνο που φυσικά είναι regular.
....και μερικές φώτο προχθεσινές....έφυγε και την 7 βδομάδα ανθοφωρίας.
Τέλος του μήνα θα αρχίσουν οι ψαλιδιές για κάποια.
 

Latest posts

Latest posts

Top