What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

E&F 600W Chronic by Tgm

Zdarec vsici,
nikdo nevi jak dlouho bude G offline a tak me tu mate :)

Holky jsou ted 14 dni stare, po zastipu a dneska je posledni rustovej den, pak pride 12/12. Svitim 600Mh, rotacni stinitko od Papouska, naplava s keramzitem a RW kostkou. Zatim hnojim AH+korenak, az dojde tak snad budu muset koupit krystalon :mad: .

Kdyby cokoli bylo nejasnyho tak se klidne ptejte, musim nasbirat 50 na pmky :)
 

benjichaouat1

Active member
Veteran
Zdravim te, taky musim nasbirat prizpevky, takze ti to tady paradne zaseru nesmyslnyma dotazama :). Delam si srandu samozrejme.

Co jedes za genetiku? Asi ji mas vyzkousenou, protoze ja bych treba prepl uz ted v tomhle poctu kousku. To pletivo bych taky dal az v kvetu.
Pufroval jsi nejak ten keramzit?
Samozrejme tvoje thready znam, takze se hooodne tesim na dalsi obrazky.

PS: tak hodne zdaru a at nedojdou hnojky. Ja blbec pred tou velkou akci daroval kamaradovi amaterovi sadu hnojek od bcuzzu a neco od biobizz s tim , ze koupim cannu a ted budu hnojit asi vlastnima vykalama :).
 

benjichaouat1

Active member
Veteran
Promin, nevsiml jsem si toho nazvu threadu. Na chronika se teda tesim dvojnasob a na chvili jsem se rozesmal, protoze jsem si v duchu predstavil finalni fotky pred sklizni....z bezpecnostnich duvodu tenhle thread asi sledovat nebudu :) .
 

papaja

Active member
Veteran
zdar tgm.amster
vítám tě tu!
pěstu zdar a kristalonu se vyhni smrdí v papírku jak bolavá noha
co to stínítko, máš k němu nějaký komentář?
měj se fajnově! :)
 
Zdarec kolegové :)
Genetika je vyzkousena od Guerilly, trochu pozdejsi prepnuti je kvuli tomu zastipu, vzdycky jim chci dat cas na zotavenou po tom stresu a hlavne cas me nikam netlaci takze si stim rad pohraju.
Pletivo je tam uz ted pac sem strasne lenivej a uz se mi parkrat stalo ze sem ho tam daval tak pozde az sem nektery polamal. Nastetsi vzdycky pomohla dlaha, nezarvala zadna :)
Pufr neresim, po proplachu(pred dalsim kolem) to nechal nalozeny par hodin v kyslicniku a ok. Ph vyrovnam kdyz den dva pred zacatkem necham system bezet naprazdno a zadnej problem nikdy nebyl.

S hnojkama je to na vopich, snad z nejakyho zahranicniho eshopu ?

Jinak Pajo, krystalon asi fakt ne, ale nejak se to bude muset poresit.

Stinitko ted pojede premieru tak uvidim jestli budu mit zase na stejnejch mistech slaby nebo silny kousky. Predtim bych si fakt mohl vsadit (a urcite bych vyhral) na kterej pozici bude mit kytka pod 10g nebo naopak nad 20..
Mej se taky a pozdravuj Jacka :)
 

d-k

Active member
Tak tě tu vítám :tiphat:

Hnojky zkouším vykomunikovat odjinud, z Německa se dá, maj tam i rozumné ceny na poštovné, ale holt to vychází dráž i kvůli zkurvénému kurzu. Ale není to takový rozdíl, něco i tak levněji.

Největší rozdíly jsou na technice, třeba pacháče :(

Pěkně to tady za těch cca 14dní domrdali

To Benji:

Kdyby to teď přepnul, bude to tak 2x takové, lepší ho nechat narůst, aby se stihl rozvětvit, odvděčí se.
 

sensi23

Active member
Veteran
zdar tgm.amster
vítám tě tu!
pěstu zdar a kristalonu se vyhni smrdí v papírku jak bolavá noha
co to stínítko, máš k němu nějaký komentář?
měj se fajnově! :)

Stinitko je tusim top spin vyrabi ho clen x.papousek urcite jestli te zajima vic napis jemu da ti veskere info o top spinu
 

papaja

Active member
Veteran
vím o papouškovi i jeho topspinu přeci jen české království je malé :)
šlo mi o zkušenosti tgm co k tomu řekne on , papoušek nebude asi hanět své dílo- viděl jsem tohle stínítko i na cannafestu top spin 2.0 či co.
moc nevěřím, že to má lepší osvit, než třeba vrány...ale třeba má :) vím, že tgm je starej kutil domácí a tak mě nepřekvapuje, že zkouší stínítko top spin
přeju mu , ať všechny pálky ode dneška mají 20 g
 

d-k

Active member
Papaja: já jsem s TS moc spokojený, hlavně tedy s TS 1.0

1. 624g s plísní 16x Pot of Gold
2. 585g s plísní 9x Sweet Killer

Kokos, Canna Coco A+B, PK13/14, kořeňák, enzymy, SuperVit.

Oproti AW lepší rozvržení osvitu - logicky -, i testy vyšly positivně na legalizaci nebo kde to bylo.

Za mne rozhodně palec nahoru
 
S

smallgardener

já se taky přidám k tomu, že topspin osvětluje dobře. měl sem ho teda staticky ... spokojenost !
 

Ruprechto

Member
hojas, hehe s tím kristalonem si pobavil :)) ..některé growshopy furt jedou, např ohromitch v olmiku, ale jinak si můžeš objednat hnoje tady http://www.jungleindabox.cz/cz/

na groweru byli všichni z JIDB hnojkama spokojení, já sám to teď kvedlám do NFT pHáčko drží dobře jak zmrd :)

všecko je lepší než AHáčka! ť se daří! budu sledovat!
 
Pic vsici !
Clovek je v exilu a postu tu ma vic nez na domacim sajtu, parada :)

Ty AH sem uz nejakou dobu chtel vymenit, tak ted dojedu kolo a priste asi to JIDB, to s tim ze vsechno je lepsi nez AH je nejak odpozorovany? Driv sem pouzival Plagron ale co sem presel z hliny na hydro=> aero => E&F tak se toho AH drzim jak hovno kosile :)

Na reflektor sem taky moc zvedavej, zatim se tvari ze vsechno pojede tak jak ma, akorat musim jeste nejak vymyslet posuv nahoru dolu. Ale na to je casu dost.
 
A kdyz je tu tolik lidi, poradte, daji se tu vubec upravovat prispevky? Obcas sekam dost preklepu atd. ale zatim sem na nic neprisel..?
 

papaja

Active member
Veteran
u každého příspěvku jsou tři tlačítka dole
edit quote quickreply
tož ten edit to umožňuje
jestli edit tlačítko nemáš, asi to bude souviset s 50 posty..
 
Last edited by a moderator:

xpapousek

Member
tgm-amster: Čusík, pěkný počin, na ten chronic jsem zvědavej, hlavně po tom záštipu, zrovna jedu od seriousů bubblegum tak uvidím. Hele koukám na tu první fotku, ložisko je nalisováno rovně? Možná se mi to jen zdá že výbojka jakoby trčí trochu do strany...

Budeš s ním točit nebo ho máš na staticko?

GL!
 

d-k

Active member
tgm-amster: Čusík, pěkný počin, na ten chronic jsem zvědavej, hlavně po tom záštipu, zrovna jedu od seriousů bubblegum tak uvidím. Hele koukám na tu první fotku, ložisko je nalisováno rovně? Možná se mi to jen zdá že výbojka jakoby trčí trochu do strany...

Budeš s ním točit nebo ho máš na staticko?

GL!
Papouchu, mně trčí všechny výbojky trochu do strany :D Jak TS 1.0, tak 2.0
 

xpapousek

Member
d-k: guerrilla? :)

no ja je zacal kontrolovat az kdyz se par lidi ozvalo, bohuzel jsou nektera nalisovana nakrivo jiz od vyrobce. k narovnani staci domaci podminky, ale je potreba docela velka paka, metrova tycka je komfortni a jde to s ni v pohode, vyoseni by nemel byt problem, ale schvalne to neni...
 

Latest posts

Latest posts

Top