What's new

Kun VITUTTAA!!!!

k-grower

Member
"Mikä ihmeen hypetys ja vouhkaus,toinen fiilistelee hyvää kukkaa,ei sen kummempaa."
tämä sanonta, "mailmanparasta" niin fiktiivinen käsitys muutenkin jopa urheilussa, kisathan käydään niitten kesken joita kiinnostaa kilpailla.


"Ihmetyttää miten joku voi noin pahasti pahottaa mielensä,että tarvii mennä henkilökohtasuuksiin ja nimitellä toista narsistiks jne... "
eikai tässä, minä ainakaan ole pahoittanut mieltä.
ensinnäkin sanoin että kuulostaa siltä enkä että kyseinen henkilö on sitä, toiseksi eiköhän se selvinny jo että tyyppi vitsailee - täällä internetissä kun ei näe toisten naamoja niin sitä olettaa että tuommoiset vitsailut saisi hymiön tai jotakin muuta osviittaa että tietää vitasailuksi. :dance013:
 

Yellowmoon

Active member
"Mikä ihmeen hypetys ja vouhkaus,toinen fiilistelee hyvää kukkaa,ei sen kummempaa."
tämä sanonta, "mailmanparasta" niin fiktiivinen käsitys muutenkin jopa urheilussa, kisathan käydään niitten kesken joita kiinnostaa kilpailla.

Toisaalta ketään ei kiinnosta "potentiaaliset huippu-urheilijat" jotka eivät edes yritä. Pelkällä luontaisella lahjakkuudella ei pärjää oikein missään lajissa.
 

Suspect

Active member
Veteran
tumblr_me886uXOAa1qfm2v7o1_500.gif
 

k-grower

Member
Toisaalta ketään ei kiinnosta "potentiaaliset huippu-urheilijat" jotka eivät edes yritä. Pelkällä luontaisella lahjakkuudella ei pärjää oikein missään lajissa.
luulen että pitää olla luontaisesti lahjakas sekä harjoitella että parjää mm otteluissa, en usko että voittaja on välttämättä siltikään mailman paras siinä kun joitakin ei vain kiinnosta kilpailla.
jos tarkasteee väittämääsi niin sen voisi ilmaista että vain harjoittelulla ollaan mailma paras joka kumoisi kaikki väitökset mitä tiede on tehnyt
dna:sta.
esimerkkinä äärimmäisilleen vedettynä kieliposkella voisi jopa sanoa että ihminen on kiistattomasti mailma nopein uimari, eihän siellä altaassa näy delfiinejä eikä ne ole ilmoittautunut kisaan.
asia olisi eri jos esim urheilussa olisi vapaat karsinnat jotka olisi kaikille avoimina ympäri mailman, mutta tietääkseni urheilu on melkoisen kytkeytynyttä seuroihin, liigoihin ja yleensäkki sponsorointiin ja rahaan joka näky jopa junnu liigassa jääkiekossa. lisenssit on monta tonttua vuodessa, varusteet ja rahan meno seurojen yllä pitämiseen on semmosta poliittista shaibaa että loppujen lopuksi köyhällä ei ole edes varaa kilpailla, sillä tavalla se koko mm titteli mielestäni edustaa yhtä paljon mailmanparasta urheilijaa kuin nykyinen edustus-demokratia oikea demokratian perusteita jossa jokaisella oli sananvalta jokaisessa asiassa.
 

kikkoman66

Member
Mua rupes tässä vituttamaan, että poliisin suorittamia kotietsintöjä valtuuttaa niiden oma esimies. Kuinka helppoa on farbrikoida "syytä epäillä" epäily, kilauttaa kaverille ja tulla sorkkimaan toisten rauhaisaa hiljaiseloa?
Vähän sama jos mua kävis vituttamaan jonkun naama, ja kysyisin mun oikealta kädeltä, että saanko vetää tota turpaan....
Oispa mullakin tollanen taikasana millä voin oikeuttaa itselleni yhteisen hyvän nimissä suoritettavan korkeamman asteen korruption toteuttamisen.

Samalla vituttaa se, että alkoholisti on yhteiskunnan silmissä sairas, ja narkomaani on rikollinen. "Sulla on muuten ongelma, rangaistaanpa vähän ni kyllä se siitä" Pudifiili on parempi ku pedofiili....
 
V

vuuduu

joko sen huomasi kikkomanman :D ei ne tarvii mitään lupia. homma jatkunut jo muutaman vuoden.

mutta mitä siitä ei kannata enää uhrata ajatustakaan yhteiskunnan vikoihin. elämä on liian lyhyt nysvätä kikkeliä ja surkutella.

Ei lakeja ole kun oikein mietit. karma ja moraali
 

kikkoman66

Member
Oon mä täs kihissy hitaasti jo pitemmän aikaa, välillä on pakko päästellä ku ei voi ymmärtää. Metaforana vois taas verrata, että neljä miespuolista kyybeliä tulee kämppään sisään, kaks ottaa käsistä kiinni, kolmas riisuu sulta housut, alkaa ottamaan väkisin suihin, neljäs seisoo vieressä ja sanoo "tää on sun omaks parhaaks"
Jonkun ajan panikoinnin ja kiemurtelun jälkeen varmaan smäigä lentää, mutta mikä oli koko homman tarkoitus? Haittojen vähentäminen vai lisääminen?
Oot kyllä siinä oikeessa et ei noilla asioilla parane liikaa päätä pakottaa. :) Pitää vaan jynssätä suihkunurkassa likasuus pois ja jatkaa menoa....
 
V

vuuduu

Hahahahaa ei se smäikyli lennä jos et TYKKÄÄ! :D

Ei niillä paskahousuilla ole mitään väliä. Turha ottaa itseensä, hukkaat vaan hyvää aikaa pohtimalla asioita ja voimalla pahoin.

Ei juma kikkomonn jäpä diggais :D
 

baittis

Member
Huhhuh.

Kylläpä jaksa riepoa. Töissä pitäis käydä että olis varaa käydä töissä.

Saikku meni kelan masseille asti, ja nyt pitäis sit pärjätä 1kk 21d ennen ku eka tili tulee taas. No okei, enää kuukausi, mut kuitenki. Matkat maksaa jo sen 120e kuukaudessa halvimmillaan. Eeipä vituta, eipä. Onneks on kissoille ruokaa ja hiekkaa. Paskapaperit joutuu kyllä varmaan viemään töistä.

Meikä alkaa kohta työhaluttomuuseläkkeelle ja heittää makkarin täyteen planttua. Eipä tartteis samoja asioita ressailla.

MEH.
 

kikkoman66

Member
Saakohan kaveri kuka vetää ittesä jojoon nautintoa siitä kun kroppa antaa periks ja lentää kuset, paskat ja mällit samaan aikaan?:dunno: Ei tietty, jokainenhan on tunnetusti vähän homo..... Omat fantasiat aiheesta liittyy lähinnä tyttömäisten hinttarien raiskaamiseen. Ei se oo kivaa jos mulle tehään väkisin :cry: Lempikoomikon Doug Stanhopen linjoilla, ihan vaan siitä syystä, etten liiemmin arvosta jos alta 5sekunnin sisään kättelystä mun naamalle tungetaan fakta, että tykkääkö kaveri pillusta vai pyllystä. Et josnyt kerran keikistelet siinä ni melaa mekkoon-eiku-perseeseen-vaimitensenyoli? Sama juttu kaikilla muna/pillurehvasteluilla, liian nopeesti liian paljon infoa- Ei kiitos. "Moi, mä oon Jussi, ja mä muuten tykkään pillusta" Vitun hyvä juttu Jussi :yappy::yappy:

Noista töistä sen verran, että monet kerrat on huvittanu jäädä sossun masseille nysväämään, mutta joku kummallinen kunniakäsitys saa aina lähtemään duuniin, vaikka joinain kuukausina palkka jää toimeentulotukea pienemmäksi. Masokismi? Tsemppiä sinne duuniin!

Ootteko koskaan miettineet, että miten onnetonta on "modernin" yhteiskunnallisen hampputietämyksen taso, kun puhutaan aina vaan kannabiksesta?
Sama jos puhuttais koirista aina vaan koirina, ja laitettais vesipelastustehtäviin labradorinnoutajan sijaan chihuahua. Mies hukkuu ja huitoo hädissään vedessä, ja palomiehet viskaa veneestä chihuahuan veteen räpiköimään.
Yleisö rannalla osoittaa sormella, ja kaikki huutaa:" Koira!Koira!Koira!Koira!
Ja sitten vielä sanotaan että kannabis laukaisee psykooseja.... Ohan se ny selvä että jo valmiiksi ylivilkkaan, tai ylianalysoivan tai muuten vaan herkän kotelon ei välttämättä kannata mitään speed-boost sativaa poltella, vaan sopii sitten ihan toiseen tarkotukseen jalostetut lajikkeet....
Kukka on kukkaa on kukkaa koira on koira on koira

Jossain vaiheessa varmaan lopetan vuotamisen, mutta tiristetään ny sit kaikki ulos yhessä klimpissä....

Ainii muuten Vuuduu. Jäbä siis kestäis sen ku sensei? Kyybelit sais lähteä jokainen leukalukossa menee.... Iso Props sulle ja sun kung-fu munalle :biglaugh:
 
V

vuuduu

:D David Carradine ja Michael Hutchence ainakin diggas vetää ittes jojoon niin et mälli lens :D

Saappaat jalassa eli taistellen lähtisin ;) Mut ei se ne on pian kaikki kyypelit linnassa jos sama meno jatkuu :D
 

kikkoman66

Member
:) hahaa
Eikös se oo aina yksittäistapaus, kun meidän miekkamiehien maine on vaarassa tahrautua, ja organisaatio toimii kuin joku nerokas bakteeri. Tiputtaa saastuneen osansa pois, jotta loppumassa voisi jatkaa rauhassa kasvua. Toivottovasti on ulottunut huume(poliisi)pomon suhmuroinnit laajalle omassa organisaatiossa. Ei tietty ei saa olla liian laajalle ulottunut. Nehän lopettaa tutkinnan, hautaa koko jutun ja vapauttaa sällin." Ei meillä Suomessa."

Vituttaa muuten toi Lepomäen tapaus aika monella tasolla, josta hamppuu tuolla ylempänä postailikin. Tollasia puistakkeita, kuin noi kaks kaveria on varmasti aina ollut, mutta eikö huumeet kriminalisoimalla olla vaan annettu valtavat resurssit elämäntapapyrkyripahisten käsiin. Suomen yhteiskunta on ulkoistanut huumekaupan aika osaaville kavereille. On täysin pöyristyttävää väittää, että huumeet tekee ihmisistä tollasia. Olihan nääkin kaverit nyt sitten hampun kotikasvattajia. Vittu kuinka suurta veljeyttä tunnenkaan, kun kerta harrastetaan samaa asiaa. Taidan kyhätä kyltin ja mennä vankilan eteen mellakoimaan..... Free Hasselhoff!
ollaanko kaikki sitten vaan tollasten esiasteita, matkalla näkymättömästä portista paheiden ja moraalittomuuden maailmaan.
UUU!mä taidan tuntea sen! mä lennän mun tuolilla! Tää trippi on häiritsevä. Se turmelee mut, jokapuolella spiguja, spugeja ja fistfakkia. Laskeudun tuolillani takaisin pysyvästi muuttuneeseen omaan todellisuuteen, mutta käteeni on ilmestynyt veitsi. Taidan mennä tappamaan vasikan.......
Ja sitten noi tuomiot toisten ihmisten vahingoittamisesta Suomessa. Hammurabin laki vaan takasin.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Niiden jäbien kuvistakin huokuu semmonen pikkurikollisuus ja nilkkimäisyys. Ja vitun tyhmä se Lilo, käytännössä selvis murhasta ilman juurikaan mitään, ei vaan osaa pitää typerää amisviiksillä kuorrutettua suutaan kiinni. Toisaalta se uhrikaan ei miltään ruudinkeksijältä vaikuttanut valintojensa perusteella. Vaan kyllähän se aika tuhdin määrän nilkkeyttä tarvitsee, että neitoa tollein pulassa käytetään hyväksi.. Vaan tämmösellä pallolla me kaikki eletään.
 

Zipzap

New member
Turha Lepomäellä stressata, ne kaverit ei näe 35v synttäreitään. Tyhmästä päästä valuu veret kun kovilla pelataan. Ja kansa huutaa "vittu mikä vääryys! Puolet ensikertalaisena!", ei se nyt ihan näin mene. Tällaset Lilon kaltaset pellet törmää katukivetykseen aika helvetin äkkiä eikä kukaan tule sitä löytämään. Yks kadonnu pikkunilkki lisää Eurooppalaiseen statistiikkaan. Todennäköisesti lähtö tulee jossain Epsanian tai Italian solmukohdassa tai sitten Belgian sikafarmilla. Ranskan lähiöissä näitä lähtee muutama päivässä eikä siellä vaadita oikeutta.

Parasta keskittyä omaan hyvinvointiin ja haistattaa kintaat 99%:lle prosentille.
 

Zipzap

New member
...pakko lisätä että tää Jennahan ei tosiaan ollu mikään vasikka eikä sen tyhmyyttä pidä ikinä pitää paheena. Jos peliin tuodaan väkisin ihminen, joka ei sinne alunperinkään ole halunnut niin miten sellasta voi vasikaks kutsua? Häh? Tokihan se olis elossa kun olis nielly vaaditut ja käyny jatkamassa ilmiantoa lentokentällä = tyhmyyttä, mutta ei perusjampalta sellast pelivetoa voi odottaa.
 

Zipzap

New member
tuo = tyhmyyttä tarkottaa siis sitä että tappouhkauksista huolimatta sanoo ei kiitos ja vielä päälle sen että soitin muuten kytille. Tyhmyyttä todellakin, mutta ei tuollasen takia pidä kenenkään multaa syödä.
 

Latest posts

Latest posts

Top