What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Micro BOX Grow - Paradise Seeds (Auto) Vertigo

gigi becali

Member
CB ... tot ce am citit eu e fix pwoola pe langa practica ce o dobandesti in timp... mau ajutat mai mult sfaturile batranilor depeaici dar nah din excesul de ego oamenii mai si exagereaza... lasa pozele sa vorbeasca... Bless! PS. mia fost rushine sa postez primul meu grow :))
 
Inca un copil frustrat, nu te-a tras nimeni de urechi ca nu ai avut rabdare sa le mai lasi inca 2 sapt. Daca nu ai nevoie de sfat, ignora-l si fa-l cum te duce pe tine capul.

Da' sa stii ca poate sunt atli oameni ce au un autoflower si le-ar prinde bine sa scoata cat poate de mult de pe planta.

Nu is eu obligat sa iti arat tie poze, poate nu am crescut in viata mea o planta, poate nici nu vreau sa cresc. Iar daca tie ti se pare ca aberam, intreaba-l pe gogu' ce parere are el.

Maria, daca taceai ... aveai -1 la postari :)


Dupa ce ca sunt asa putini care pun poze si mai zic si la sfarshit grmaj etc , eu nam fost in ardeal , dar tu lasi impresia ca oamenii de acolo sunt necivilizati si se baga in seama doar de dragu de a posta si a nu face laba sau stiu eu ce faci tu :)
 

gigi becali

Member
in ardeal oamenii sunt chill (ard dealu toamna intelegi?).... relax si lenti... asta pare a oltean sau moldo :)) cine stie poate la el e ungur
 

Latest posts

Latest posts

Top