What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Συντονιστής-Μoderator

Status
Not open for further replies.

tjo

life gardener
Veteran
Το φορουμ χρειαζεται ενα συντονιστη ακομα..Δεν εχω πλεον
τοσο χρονο να ασχοληθω και + τοις αλλοις δεν ειμαι και ο
καλυτερος στα εγγλεζικα γι αυτο θελω ενα καλο και προθυμο παιδι
με γνωσεις στα αγγλικα και φυσικα πανω απ ολα εναν ΔΙΚΑΙΟ ανθρωπο..
Δεν ειναι και πολλοι αυτοι που εχω στο μυαλο μου και γι αυτο θα
προτιμουσα να δω εθελοντες...
 

Crowmax

Well-known member
Veteran
tjo με ενδιαφέρει η θέση του συντονιστή, πλέον έχω παραπάνω χρόνο και κυρίως όρεξη :)
 

orfeas

Active member
Veteran
Για μένα το θέμα δεν είναι ποιος θα συντονίζει--Εντάξει ο Κόραξ είναι παλιά καραβάνα και θα μπορούσε να συντονίσει--αλλά να συντονίσει τι;
Μια βιαστική ματιά που έριξα στα ξένα υπο-φόρα, τα περισσότερα δεν είχαν.
Κι ως απλοϊκά σκεπτόμενος αναρωτιέμαι γιατί. Άντε καλά οι Ιάπωνες, αυτοί είναι τερατωδώς πειθαρχημένοι στα δικά τους ήθη κι έθιμα(που είναι ζόρικα...). Αλλά και πολύ Ευρωπαίοι δεν έχουν συντονιστές.
Κι η απορία μου είναι: Τι να τον κάνουμε τον μοντ; Κανονικά ο κάθε ένας που εγγράφεται ως μέλος θα έπρεπε να διαβάζει πολύ καλά τον TOU και να βαδίζει ανάλογα. Και μη μου πει κανείς "εγώ δεν ξέρω να διαβάζω εγγλέζικα!" γιατί ο γκούγκλης όσο ανεπαρκής κι αν είναι, δίνει το γενικό νόημα.

Αν με ρώταγε λοιπόν κανείς αν προτιμώ να υπάρχει μοντ θα έλεγα όχι ευχαριστώ, αλλά επειδή ο φίλος μας ο Κόραξ έχει και χρόνο και όρεξη, γεννηθείτω το θέλημα του(όχι Του)!
 
Mod του icmag προσπαθεί να συνεφέρει μαστουρομένο ροκά :laughing:
 

Attachments

  • Mods VS Rockers.jpg
    Mods VS Rockers.jpg
    40.6 KB · Views: 13

Gert Lush

Active member
Veteran
ΑΞΙΟΣ ο Crow, στηρίζω..


Και να σου πώ ορφέα, νομίζω οτι χρειάζεται και παραχρειάζεται δευτερος συντονιστής, και με όρεξη μάλιστα. Δεν είναι Ευρώπη εδώ, που λέει κι ο Νιόνιος, είναι Βαλκάνια.


Δεν με απασχολεί τόσο η τήρηση των κανονισμών χρήσης, σε αυτό τουλάχιστον νομίζω οτι ο χώρος έχει πετύχει μια σταθερότητα (νάσαι καλά tjo), αλλά και θέματα αισθητικής του χώρου, νήματα που μπαίνουν σε λάθος ενότητες, με λάθος τίτλους («ΟΕΟΕΟΕΟΕΕΕ ΟΟΟΕΕΕ!!!», ΔΕΝ αποτελεί τίτλο νήματος κατα την ταπεινή μου γνώμη ;) )

Και οι αμέτρητες συνεχείς υπενθυμίσεις που χρειάζονται (μόνος σου το επισήμανες) για να φαίνονται καθαρά τα βασικά και να μη θάβονται από τόνους άσχετα, νομίζω οτι είναι αρκετή δουλειά...
 

Crowmax

Well-known member
Veteran
γεννηθείτω το θέλημα του(όχι Του)!
Λολ , Ορφέα ο τζο ζήτησε εθελοντή.
Γενικα πιστεύω έχεις δίκιο σε αυτά που λες, δεν χρειαζόμαστε κάποιον να συντονίζει/''αστυνομεύει'' τις συζητήσεις στα φορουμ.

Αλλα συμφωνώ και με τον Gert, κυρίως με τα sticky topic μπορεί να γίνει δουλειά, για να αναδειχτεί η χρήσιμη πληροφορία που υπάρχει διάσπαρτα στο Greek forum.
 

tjo

life gardener
Veteran
χαιρομαι ιδιαιτερως παιδες,λοιπον αυριο θα στειλω πμ για κροου..
παρεπιπτώντος ειμαι μεσα με 1000 για κροου,το ξερει καλα να το δουλευει το πραμα του μοντ:)
 

tjo

life gardener
Veteran
ξανα εστειλα μηνυμα στον παγιασο για το θεμα του κροου,
ελπιζω να κανει κατι συντομα.:tiphat:
 
Status
Not open for further replies.
Top