What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

1st Grow - Super Silver Haze - Indoor

coolbud

puffin' the herb
E alegerea ta ce faci mai departe , eu ti-am spus cum ar fi mai bine.Nu am nici un interes sa-ti dau un sfat aiurea ca sa-ti stric iarba , iar daca tu asta consideri eu nu voi mai posta in threadul tau.
 

gigi becali

Member
tipilor ... chill ... nu arzi planta nici daca ii dai 8ml... mai ales in cazul tau ... grija asta sa o ai cand e in vegetatie si e mai mica ... atunci o poti fute usor .... acum ma gandesc ca nu mai conteaza si ar fii mai bine la gust ....depinde ce preferi gust sau cantitate.PACE!!
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca te decizi s-o tai mai curand de 2 sapt de acum incolo, n-are nici un rost sa-i mai dai nutrienti, sau daca ii dai, da-i foarte putini cat sa ii consume pana la taiere. si cel putin cateva udari doar cu apa dupa.
 

PedroAK47

Member
@coolbud ai inteles gresit nu mai fi agresiv. doar am intrebat dc ca sa inteleg si eu mai bine toata situatia, nu am pus la indoaiala cunostiintele tale. vad si eu ca esti membru din 2009 si ai habar despre ce vb

@exploziv sshurile au de la producator 11 sapt. cum toata lumea spune ca sativele dureaza mai mult nu o sa fac greseala ca la ww sa le privez de nutrienti prea devreme mai ales ca deja le-am privat de cateva portii bune. stau pana in 12 sapt pe nutrienti si dupa opresc si le mai ud cu apa 2 sapt. asta in cazul in care pe la 9,10 sapt nu apar tricomi amber si opresc nutrientii. corect?
 

PedroAK47

Member
se mai coloreaza frunzele la loc daca primesc destui nutrienti?
la ww au mai aparut tricomi amber dar nu extraordinar de multi. stau asa cu ea pe apa pana se fac amber majoritatea?
10x
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
O frunza care a inceput sa paleasca nu-si mai revine, insa nu e nici o problema : frunzele alea si-au facut datoria si curand vor pica de la sine. Funzele din muguri sunt cele care sustin planta acum.

In ceea ce priveste recoltarea, tu decizi cand vrei sa le tai. Cu cat mai multi tricomi amber, cu atat mai narcotica va fi.

Ia un sample din ww, testeaza si vezi cum e. Pana ai mugurelul gata de fumat probabil ca se coc si mai bine restul mugurilor.
 

PedroAK47

Member
ww azi are 10 sapt. eu prefer iarba care-ti da head high nu iarba de la care nu poti sa mai faci nimic deci dar unii zic ca e coapta si are potenta maxima cand sunt aproape toti tricomii amber.

unii zic: :)

For years, “K” would harvest once the resin heads began turning from opaque to amber, but he’s recently rethought his timing thanks to a study by Dr. Paul G. Mahlberg who found that the THC in a resin head is at its peak when it’s still clear – not opaque and certainly not amber.
Dr. Mahlberg stuck a tiny syringe into the bulbous head of the trichome and extracted its contents, then analyzed it for THC. The result, without a doubt, THC is at its highest before the trichome turns opaque. This makes sense when you think about it: Who harvests fruit when it’s turning brown?…
“K” now harvests at the first sign of opaque trichomes, when the majority on the plant are still clear.
- Quoted from High Times March 2011 issue from the article “Trichome Tech Inside the Resin Factory”

azi am udat-o cu jum din doza de apa care-i dadeam de obicei ca pe final am inteles ca tre sa aiba o perioada in care sta pe seceta. probabil o mai las pana se usuca bine pamantul gen 4,5 zile si o tai
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Foarte corect de spune doctorul acela. THC-ul incepe degradarea atunci cand tricomii incep sa se faca milky, dar ca si procent de tricomi aflati la peak, cel mai apropiat de momentul perfect esti atunci cand cei mai multi tricomi urmeaza sa faca acest pas, la ceva timp dupa de au aparut primii tricomi amber. Si cum de multe ori acest moment e greu de prevazut, recoltarea imediat dupa observarea lui este cea mai sigura.
 

PedroAK47

Member
am taiat ww dupa 24h intuneric
5 sapt veg
10 sapt flower
tricomi peste 50,60% amber
am pus la uscat toata planta

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cineva o sa fie mut de sarbatori de la atata amber ! :peacock:

Asteptam cu nerabdare un prim smoke report cand s-or usca mugurii, completat de unul mai in detaliu dupa o perioada mai lunga de curing la borcan.

Inca mai ai un pic de lucru cu ea pana sa devina material de fumat de calitate. Acorda toata atentia cuvenita uscarii ca sa te bucuri pe deplin de ea.

Celelalte cum se prezinta ?
 

PedroAK47

Member
:D
i-am luat un mugure mediu acum cateva zile, l-am uscat langa flacara de la aragaz in vreo 2,3 ore. mi-a placut high-ul si m-a spart destul de rau spre f rau :))
inainte sa o bag la 24h intuneric avea mai putini tricomi amber, au aparut mai multi in astea 24h.

celelalte sunt ok. le-am dat 4ml/L, 4.2ml/L
Le mai tin 1 sapt pe nutrienti ca deja pe 27 au 11 sapt. in sapt 12 ma uit mai bine si vad cum se prezinta, daca au tricomi amber. daca gasesc incep sa le dau apa pana in sapt 14.

SSH#1 cea cu topping e mai firava, cu 4 topuri mari si cu f multe crengute, cu f multi muguri peste tot, toate marimile, tricomii mai mici, mai subtirei.

SSH#2 la care nu a reusit FIM, doar LST si ala cam nereusit, are vreo 3,4 topuri uriase, cu niste tricomi masivi peste tot. muguri, lungi cat o sticla de pepsi de 2.5l si grosi cat o sticla de nestea + ceva crengute cu muguri medii printre.
o sa le mai fac niste poze azi, maine.

la sative iti da couch lock daca le lasi sa se faca prea mult amber?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si mai ales la sative e pacat pentru ca couchlock inseamna ca high-ul cerebral produs de THC e mai slab, in favoarea high-ului in corp produs de CBD.
 

PedroAK47

Member
frate eu le umflu si mai devreme dar sa nu gresesc, nu vreau sa le tai cand sunt inca nedezvoltate complet, au prea multi tricomi clear. pe SSH #2 am descoperit tricomi amber sau jum amber jum cloudy pe o frunzulita de langa mugure. e de ajuns sa ii dau decisiva? o bag pe apa o mai tin 2 sapt si gata? sau ii fac un flush in cada de 50,60L la ghiveci de 20 si o mai tin 1 sapt ca sa nu apara prea multi tricomi amber? sau dupa flush o mai tin 4,5 zile pana se usuca bine, trage tot din pamant si o tai?
partea cu harvestul e destul de grea in rest pare usor :)) o uzi si creste n-ai treaba.
10x
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Fi mai relaxat man ca nu moare nimeni daca o culegi mai devreme sau mai tarziu. Dupa cum a spus si explo, e doar pacat sa iti iei couchlock de la o sativa.

Flushul ala in cada nu isi are rostul ...
 

PedroAK47

Member
chiar ar fi. e impotriva planului meu de a avea sativa, energie and shit :D deci actionez nu? deja au 11 sapt. le bag pe apa, se duc in 13 deja e prea mult

11 sapt flower

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php
 
Top