What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

60 Day Lemon & Tangelo Rapido ( Medical )

glalizas

Member
Γεια σας Παιδια . Εδω κ 12 μέρες εχουν ερθει στη ζωη τα 4 μικρα μου,5 στην πραγματικότητα αλλα το 5ο ειναι δοκιμαστικό.Εχω παρατηρήσει πως οι κορμοί τους ειναι αδύναμοι κ τα φύλλα τους κοιτάνε προς τα κάτω. Εχω allmix και λίπασμα bioroot plus που εχω ποτισει 3 φορες με αυτο. Φωτισμος MH Powerplant 400w, Lumatek electronic ballst.
Μαχ θερμοκρασια 27,7 Μαχ υγρασια 78%
Μιν θερμοκρασια 24,7 Μιν υγρασια 39%
Σε δυο με τρεις μερες θα κανω μεταφυτευση στις
κανονικες-τελικες τους γλαστρες.
5sdq.jpg


gdvz.jpg


o5ep.jpg


http://www.barneysfarmshop.com/seeds/barneys-farm-tangelo-rapido-af-33371.html

http://dnagenetics.com/dna/60-day-lemon
 

Fou

Member
Γεια σου φιλε!!!Ωραία τα φυτά σου!!
Όταν κανεις την μεταμφύτευση φρόντισε να θάψεις όσο πιο βαθιά μπορείς τον κορμό μέσα,ας βάλεις και τα 1α φυλλαράκια μέσα δεν πειράζει!!!
Καλή συνεχεια!!
 

astrix

Member
μια χαρα ειναι τα φυτακια ο κορμος θα φτιαξει οταν τα βαλεις σε μεγαλυτερη γλαστρα, οσο για τα φυλλα που λες η θελουν νερο η εχεις ριξει παραπανω , με ψεκαστηρι ποτιζε χαλαρα καλη συνεχεια :tiphat:
 

glalizas

Member
Ευχαριστώ παιδια για τα καλα σας λογια! Ποτίζω περίπου ανα μια μέρα. Βασικα ποτιζω οταν η γλαστρα στεγνώσει τελείως.Να τα θαψω τοσο βαθιά ε? Δεν θα χάσω σε yield ?
 

Fou

Member
Ευχαριστώ παιδια για τα καλα σας λογια! Ποτίζω περίπου ανα μια μέρα. Βασικα ποτιζω οταν η γλαστρα στεγνώσει τελείως.Να τα θαψω τοσο βαθιά ε? Δεν θα χάσω σε yield ?
Ναι θάψτα!
Μονο θα κερδίσεις,δεν θα χάσεις τίποτα!!
 

glalizas

Member
Οκ λοιπον αυτο θα κανω , απλα σκέφτηκα πως θα χασει σε nuts και yield γιατι οι ριζες θα ξεκινουν απο πιο βαθια κ τα nuts που ειναι στο χωμα ψηλα δν θα απορροφηθούν.Κ οσο για το yield σκέφτηκα πως αφου θα βγει πιο κοντο το φυτό θα πετάξει κ λιγότερους παπάδες... Μετα βεβαία σκέφτηκα πως δν υπάρχει περίπτωση να βγαλει παπά κατω απο τα cotyledons..Οπότε ναι..θα τα θαψω :biggrin:
 

glalizas

Member
Έγινε η μεταφύτευση νωρίτερα τελικά λόγω του οτι οι ρίζες βγήκαν από τις τρύπες που ειχαν τα γλαστρακια.Μερικες φωτογραφιες !
emw9.jpg

Εδω ειναι τα 60 Day Lemon
4n0d.jpg

Εδω ειναι τα Tangelo Rapido ( Medical )
k6di.jpg

Και εδω ο πεμπτος φιλος μας μετα απο το Uncle's Ben Topping
fv8g.jpg
 

orfeas

Active member
Veteran
Ωραία τα φυντάνια σου!
Ωστόσο, το κορφολόγημα σε τόσο μικρό φυτό θα μπορούσε κάλλιστα να το μετατρέψει σε τραβεστί, κάτι που δεν επιθυμείς, φαντάζομαι. Το μικρότερο κακό θα μπορούσε να είναι καθυστερημένη ανάπτυξη.
 

glalizas

Member
Το γνωρίζω Ορφεα αλλα το εχω δοκιμάσει πολλές φορές. Όταν βγάζει την τρίτη σειρά με φύλα την κόβω κ αφήνω τις δυο. Στο τέλος βγαίνουν 4 μπαστούνια γεμάτα:woohoo: :woohoo:
 

glalizas

Member
Σήμερα είδα τις πρώτες μουνοτριχες στα Lemon πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να βάλω την HPS..Από την άλλη τα Tangelo Rapido δεν έχουν πετάξει ακόμα τρίχες...Τι να κάνω??
 

glalizas

Member
8ucg.jpg


a3s5.jpg


3uys.jpg


0y0a.jpg


Τα tangelo εχουν καει σε μερικά φύλλα λόγο του pH λογικά που δεν μετράω
 

weedolada

Member
είναι λίγο δύσκολο να αλλάξεις το ph του χώματος και να σου δημιουργήσει πρόβλημα..όταν είσαι με χώμα δεν υπάρχει ανάγκη να μετράς ph..το χώμα ισορροπεί μόνο του το ph του αν είχε σταθερό από την αρχή..σε ποια βδομάδα βρίσκεται?και πόσος καιρός του απομένει?
 

glalizas

Member
Ειναι στην 6η βδομάδα .. Κάπου εκει δηλαδή.. Εχει ακομα 2-3 βδομάδες το λιγότερο πιστεύω
 

weedolada

Member
γι αυτό κιτρίνισαν τα κάτω κάτω φύλλα γιατί φτάνει στα τελειώματα του και αρχίζει και "τρώει' τα αποθέματα που έχει αποθηκευμένα..
 

glalizas

Member
Δεν ειναι το κιτρίνισμα που παθαίνουν όταν είναι στα τελευταία τους..Αυτό δεν το έχω ξαναπαθει..Πιάνω τα φύλλα κ σπάνε
 

weedolada

Member
πάντως τα fan leafs είναι τα πρώτα που κιτρινίζουν όταν φτάνει στο τέλος το φυτό..τώρα εσένα σου κάνει εντύπωση,όχι που κιτρινίζουν αλλά που σπάνε τα φύλλα?εμένα πάντως φυσιολογικό μου φαίνεται..
 
Top