What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Growbox, dinafem critical+ 3x

mSRT

Active member
Salutari tuturor si bine v-am regasit dupa o pauza lunga :D

Strain: Critical+ feminizate de la dinafem seeds
Marime box : 1.50 inaltime, latime 50/40
Lumina: 150w hps si aproximativ 150w cfl
Pamant: Florasol in combinatie cu circa 25-30% perlit
Ghivece: 11l
Sticlutele fermecate: Hesi Supervit, Hesi Powerzyme, Hesi Bloom Complex, Pk 13/14 iar pentru flush vrea sa folosesc Final Flush Strawberry de la Grotek

Plantele au 14 zile de cand au iesit din pamant, le-am transplantat acum 3 zile direct in ghivecele de 11 litri chiar daca ar fii fost indicat in ceva mai mic iar apoi in cele de 11 litri , insa am facut asta pentru ca de ieri le-am trecut pe ciclul de lumina 12/12 Critical+ fiind un hibrid 50/50 are tendinta de a se lungi mult in flowering si de a creste rapid si nu vrea sa intampin probleme datorita spatiului.


 

Drackon

Active member
Salutare si mult noroc cu fetele, deabia acum incepe "greul". Fetele arata bine, sa-ti traiasca, frunza aia nu cred ca e bolnava probabil asa s-a format ea, sau poate un usor overfert . Cum se prezinta devine casanta sau e tot flexibila?

Am vazut ca varfurile la cateva frunze au inceput sa se ingalbeneasca , in rest ce sa zic,ai inceput sa le dai ceva sau le uzi doar cu apa?

Asteptam si noi mai multe detalii!
 

mSRT

Active member
Le-am dat doar Hesi supervit si powerzyme. insa doza pe jumatate si 2 udari cu apa normala intre ele. cea care are frunza ciudata asa a iesit ea si a fost mult inainte sa le dau vitamine si enzime. acestea le-am dat dupa transplant ca am inteles ca supervit este indicat ptr a reduce stresul de la transplant. in legatura cu varfu la frunze este doar la o singura planta si cred ca este din cauza temperaturii ridicate si umiditatii scazute. am ceva probleme cu aerisirea zilele astea rezolv. mai am nevoie neaparat de cel putin 1 cooler.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
E interesant sa mai vedem un jurnal de grow si pe forumul romanesc. Din specificatiile tale nu am inteles de ce suprafata dispui : 50/40 si reusesti sa bagi trei ghivece de 11L ? Cum intentionezi sa modelezi fetele ? Sau le lasi sa creasca natural ?

Mi-am tras un scaunel si privesc de aici din primul rand :lurk:
 

mSRT

Active member
As dorii sa le las natural, dar din ce am citit critical+ se comporta foarte ok la scrog insa nu prea sunt familiar cu tehnica asta si sunt inca indecis ce am sa fac din pct asta de vedere
 

mSRT

Active member
Am rezolvat problema aerisirii, deocamdata am doar un ventilator ptr exhaust dar diferentele se vad clar, au deja 3 saptamani de cand au iesit din pamant dintre care 1 de cand sunt 12/12.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cfl-urile alea trebuie mult mai jos de atat. eu as pune hps-ul in mijloc si cfl-urile pe 2 laterale ale lui, coborate mai jos pe margine.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Asa, arunca-ne 3 poze in ceata si lasa-ne cu ochii in soare ! :biggrin:

Ai uitat sa pui subtitrarea ... :joint:
 

mSRT

Active member
Imi cer scuze vroiam sa revin cu un edit dar am uitat:D Plantele in momentul de fata au 4 saptamani, dintre care 2 de program 12/12 insa nici un semn de pre-flowers. cea mai mare are 27 cm inaltime, una 25 iar cea mai mica 20-21 cm.
 

mSRT

Active member
Plantele au indeplinit 34 zile, am facut ieri la cea mai mica o defoliere totala pentru ca era prea indesata si nu aveau loc ramificatile sa iasa. Am defoliat si la celelalte 2 dar treptat doar fan leaves-urile ce au obstructurat lumina.
Au inceput sa infloreasca, aparand la fiecare firicele de inceput :dance013:

 

coolbud

puffin' the herb
sfatul meu este sa nu mai defoliezi niciuna din ele pana nu trec pragul de stretch (2 saptamani) dupa aceea poti defolia pana la 30% din fan leafurile plantei la fiecare 7-10 zile , nu fi sceptic si asculta-ma , imi vei multumi la harvest.;)
 

mSRT

Active member
Ok, ms de sfat. Singuru motiv pentru care am defoliat a fost cel mentionat. ramificatile pur si simplu nu aveau loc sa iasa de frunzele de deasupra.. si se inghesuiau dedesupt, multe dintre ele au cate o frunza putin mai uniforma ca nu au avut loc sa se dezolve, pe langa asta nu ajungea nici ok lumina la ele. Parerea voastra care este? sunt ok ptr 34 de zile.. au beneficiat doar de 14 de vegetatie.. dupaia 12/12 dar doar de vreo 2 zile iau dat firicelele.
 

mSRT

Active member
Astazi plantele au implinit 40 de zile, au cam 7-8 zile de cand li sau aratat pistili si au inceput si sa se mai innalte, cea mai mare fiind 50 cm. Astazi este deja a 2 udare cu bloom complex in combinatie cu supervit, si enzime. Este a 2 la rand,sper sa se comporte ok desii ratia este injumatatie decat este normal.



Arata putin mai goale pentru ca azi le-am facut o mica defoliere, motivul fiind acelasi ca data trecuta. anumite ramificati nu se puteau dezvolta fiind foarte ingramadite iar frunzele fiind mari le obstructura lumina si nu le dadeau voie sa iasa.
 

mSRT

Active member
Scuze de post dublu, dar nu am voie sa postez mai mult de 5 imagini.
Cam asa arata una din frunzele taiate.

La una din plante la penultimul rand de frunze.. cele 2 prezinta o mica malformatie care arata cam asa

Presupun ca este ceva normal si nu este nimic grav.
 

mSRT

Active member
Fetele au facut azi 10 zile de cand li sau arat pistili, din acel moment ele au inceput sa se inalte putin cate putin si cam au pistili pe fiecare nod de pe principala si de pe ramificatii una fiind mai avansata cea cealalta
Cea mai mica in inaltime este si cea mai lata.. este cea care a fost defoliata in totalitate acum ceva timp.. varfurile fiind cam la acelasi nivel desii unele dintre ramuri sunt putin mai sus decat varful principal insa este cea mai in urma cu flowerul.

Intre celelalte 2 nu este diferenta asa mai mare la flower insa sunt putin diferite.. una are ramificatile putin mai cracite spre exterior si mai inalte iar cealalta sunt mai apropriate dar mai injos de varf.

Planta cea mai avansata in flower:

Iar asta este cea cu ramificatile putin mai departate intre ele:

Poza de grup

La cea din stanga la frunza de jos unde se vede diferenta de culoare.. planta nu are nimic asa a iesit poza.
Ieri au primit si a 3 udare cu bloom complex probleme de overfert sau deficiente inca nu au aparut, insa urmatoarea udare le dau o pauza sa nu exagerez cu el.
Ieri am schimbat si cele 2 cfl-uri de lumina rece cu alte 2 de 30w fiecare. acum am un total de 120w cfl lumina calda + hps 150w
 
Top