What's new

1st Grow - Super Silver Haze - Indoor

PedroAK47

Member
am gasit un aparat foto prin casa acum ies pozele mai bine.
totul arata bine, am mai rupt ceva frunze mai mari si unele frunze care faceau umbra altor muguri.
alea mici din bagseeds arata rau. semintele aratau handicapate se pare ca asa au iesit si plantele. sunt curios cum evolueaza in continuare.
 

Attachments

  • DSCN2885_cleaned.jpg
    DSCN2885_cleaned.jpg
    92.9 KB · Views: 14
  • DSCN2886_cleaned.jpg
    DSCN2886_cleaned.jpg
    95.5 KB · Views: 13
  • DSCN2892_cleaned.jpg
    DSCN2892_cleaned.jpg
    69.2 KB · Views: 13
  • DSCN2893_cleaned.jpg
    DSCN2893_cleaned.jpg
    75.8 KB · Views: 13
  • DSCN2895_cleaned.jpg
    DSCN2895_cleaned.jpg
    54.4 KB · Views: 15
  • DSCN2897_cleaned.jpg
    DSCN2897_cleaned.jpg
    61.8 KB · Views: 12
  • DSCN2896_cleaned.jpg
    DSCN2896_cleaned.jpg
    65.6 KB · Views: 13

PedroAK47

Member
ma gandeam sa opresc nutrientii cu 2 sapt inainte de perioada de harvest indicata de producator dar cum dureaza mai mult de obicei sa opresc cu 1 sapt inainte?
sauuu ma uit des si cum apare primul tricom amber mai ud 1 sapt cu nutrienti si dupa raman pe apa pana la final?
 

coolbud

puffin' the herb
eu zic ca ti-au fost date raspunsuri peste raspunsuri la aceasta intrebare , iti place sa faci pe prostul ?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pai depinde mult de efectul dorit. Unora le place un efect de couchlock mai profund asa ca le culeg un pic mai tarziu. Altora le place iarba care induce valuri de ras - pentru asta iarba se culege mai devreme, cand sunt multi tricomi cloudy si unii clear.

Asa cum a spus CB, tu esti cel care decide cand. Intotdeauna vei avea dilema asta cand cresti un strain nou.

P.S. Le poti culege si fragmentat: adica topurile de sus le culegi primele si mai lasi apoi mugurii mici inca o saptamana sa se 'coaca'.
 

PedroAK47

Member
una din plantele pt experiment e male. are 3 sapt probabil si-a aratat sexul mai devreme dar nu am fost cu ochii pe ea.
 

Attachments

  • IMG_20131027_102125_cleaned.jpg
    IMG_20131027_102125_cleaned.jpg
    36.7 KB · Views: 12
  • IMG_20131027_102526_cleaned.jpg
    IMG_20131027_102526_cleaned.jpg
    33.1 KB · Views: 15
  • IMG_20131027_102544_cleaned.jpg
    IMG_20131027_102544_cleaned.jpg
    35 KB · Views: 15
  • IMG_20131027_102556_cleaned.jpg
    IMG_20131027_102556_cleaned.jpg
    34.4 KB · Views: 15

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
da-s auto sau le-ai bagat direct in flower?
masculul ala mie imi pare cu cateva flori deja deschis, dar nici urma de polen, din poze pare steril, la fata locului ce ai observat? a apucat sa lase polen?
 

PedroAK47

Member
da direct in 12/12. citisem pe net ca unii au incercat si a fost ok si avand semintele la indemana am zis sa le testez.da nu avea polen, parea steril
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Mie nu mi se pare sa se fi deschis vreun saculet de polen, sau cel putin asa reiese din imaginile alea neclare.

Am avut si eu cativa masculi tinuti la 12/12 cu doar o scurta perioada de veg si intradevar primii saci pareau sterili (in sensul ca polenul nu se desprindea din ei). Dupa aproape 2 saptamani de flower insa, cadea polenul din ei ca din tei.
 

PedroAK47

Member
Am inspectat mai atent ww. Are gen 1 tricom mititel putin amber pe km patrat in rest sunt cam cloudy. Ma exaspereaza lupa asta minuscula, abia bag ochiul pe gaurica. Am nevoie de o lupa cat o tigaie sa vad bine frate.
Dupa ce am mai citit pe net am ajuns la concluzia ca pe la 10 sapt ar fi super potenta si in plus o vad eu ca acum se umfla bine mugurii. Fiindca nu arata semne de stres si vreau sa se mai umfle bine acum pe final in glorie am mai udat-o 1 data cu 2ml/l bio bloom. Are 7 sapt. A halit vreo 2 l si ceva de apa in ghiveci de 6l. Sunt cu ochii pe tricomi, daca apar mai multi amber incep sa-i dau numai apa. Daca nu o mai ud 1 data peste 2,3,4 zile cu 2..2.2ml/l si gata incep sa-i dau apa.

Ssh#2 a primit la ultima udare 1.8/l bio bloom dar a aratat semne de overfert pe 2,3 frunze mai mari. Din ce am studiat pe net arata ca deficienta de calciu, dubios ca i-am dat putin(1.8), la fel cat a primit si ww in ghiveci mult mai mic si planta mai mica, si e groasa, f solida, topuri serioase, avand doar lst si fim nereusit(cred).

Ssh#1 a primit la fel dar nu arata nimic. Le-am udat cu vreo 7l de caciula apa simpla sa se mai duca din saruri chestii. Am udat putin la inceput am asteptat sa se dizolve sarurile, dupa am pus mai multa apa si tot asa. Asa am citit ca se duc sarurile cel mai bine.
E nasol ca ssh1 are crengile subtiri si intr-o zi am gasit-o inclinata, lasata, si a trebuit sa-i leg topurile de perete pt sustinere. Acum nu pot sa o mai scot sa o bag in cada pt flush serios dar daca nu exagerez si sunt atent nu cred ca va fi nevoie sa-i fac vreun flush serios si acolo unde e va mierli in glorie.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pentru situatiile cand crengile se inclina pana la rupere poti folosi cu succes bete de bambus. Gasesti pe la Hornbach manunchiuri de 10 bete la ~4RON.
 

PedroAK47

Member
inca 2 din plantele pt experiment sunt male sau 1 male si 1 hermie. mi se pare f misto cat de rpd isi arata sexul. au sub 7,8cm e o chestie interesanta pe care am invatat-o. ai un proiect mai mare ceva, sau ai multe seminte random si vrei sa cresti, le bagi in 12/12 putin le vezi si dupa inapoi in veg. sau vrei sa tii niste sative mari, mult timp in veg, pai le bagi in 12/12 esti sigur si dupa continui cu veg. m-am uitat si cu lupa la sacii de polen, se vad foarte k lumea.
@rain man stii vreo lupa mare cat o tigaie pe ebay sa mi-o comand, free delivery? 60x+ ma fascineaza cum se vede totul sub microscop
 

eska

Member
multi prefera sa ia clone, e mai putin stresant pentru planta decat metoda asta. hermieul ala ar trebui sa te puna pe ganduri.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
De ce iti trebuie tigaie ? I incercat cu un microscop din ala si nu a fost suficient ? Vezi ca mai sunt si niste miscroscoape USB, cu camera de 2MP si pana in 200x digital. Nu e instrument de laborator insa poti scoate niste imagini interesante daca ai destula lumina.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
multi prefera sa ia clone, e mai putin stresant pentru planta decat metoda asta. hermieul ala ar trebui sa te puna pe ganduri.

O hermie nu e neaparat un lucru rau. Daca nu te deranjeaza asa de tare cateva seminte prin muguri si tendinta de intersening nu este asa de pronuntata, poti obtine rezultate foarte bune si de la o astfel de planta.

Am o planta disponibila doar sub forma de clona (Piaf) care arata tendinte hermie foarte clare, insa imi este asa de draga planta asta incat am ales sa o pastrez ca si mama si sa scot ce e mai bun din ea.
 

PedroAK47

Member
Mi-ar fi placut sa fie mai mare sa vad mai bine.
Din toate semintele puse la germinat(bagseed), tinute in servetel vreo 2 sapt unele nu au germinat desi aratau f bine. le-am pus pe toate, vreo 10 ramase intr-un pahar sa vad daca se intampla ceva dupa ce le bag in pamant. au iesit 3 din acelasi pahar :))
 

PedroAK47

Member
i-am facut(ww) flush acum o zi. nu stiam ca trebuie facut flush inainte de oprirea nutrientilor.
mugurii inca se umfla. in afara de cativa tricomi amber gasiti atunci, nu au mai aparut altii. posibil sa-i fi oprit nutrientii putin prea devreme.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu stiu ce intelegi tu prin flush, dar se face DUPA oprirea nutrientilor. si nu ai cum sa-l faci acum o zi, sau intr-o zi, pentru ca dureaza 2 sapt. minim.
grab a dictionary and study more. :comfort:
 

Latest posts

Latest posts

Top