What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

manutd

New member
:)) ieftin fata de astea cu nume.oricum,acum ca am scapat de probleme,nu ma mai gandesc la pamant ci la scrog si cum sa fac sa scot cat mai mult din ele!abia astept sa le vad la 4 sapt in flower :D
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cauta putin in urma pe threadul de offtopic si o sa vezi un post de-al lui coolbud care te invata ce sa faci. trebuie sa activezi un script care e blocat de browser.
 

growcase

Member
intrebare: cum pot extrage mai bine BHO'ul ?
ma refer la faptul ca are putin aroma de gaz ...
de altfel, de unde se poate cumpara etanol din Romenia?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
intrebare: cum pot extrage mai bine BHO'ul ?
ma refer la faptul ca are putin aroma de gaz ...

E gazul prost si/sau nu ai facut purge suficient. Folosind gaz bun nu ar trebui sa ramana nici un compus ce poate fi mirosit in bho dupa un purge minim.

Iar etanolul din Romania este colorat in albastru, tocmai ca sa nu poata fi folosit in locul alcoolului alimentar. Tie iti trebuie alimentar daca vrei un produs final pur.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Etanol-ul este un alcool si nu poate fi folosit ca si butanul (unul este solvent polar, altul nepolar) pentru ca va extrage si mare parte din clorofila (cu cat e mai verde materialul si mai fin maruntit, cu atat mai multa clorofila va fi extrasa).

Daca ai facut BHO si miroase a gaz, il poti purifica prin dizolvare ulterioara in alcool etilic alimentar (gasesti la hypermarket alcool de 97 de grade, dar e cam scump), filtrare prin hartie de filtru pt laborato (merg chiar si filtrele de hartie de cagea) si apoi evaporarea fortata a acloolului (pe pat de apa fierbinte sau cu o pompa de vacum).

Explo, parca metanolul era colorat in albastru (si pe afara ii spune alcool denaturat) , ca este toxic si sa stie omu ce trebuie sa strecoare prin paine :biggrin:
 
Sal,sal. Tocmai am terminat de gatit niste unt prin metoda "Bain Marine". L-am tinut arpoximativ 8 ore (+/- juma de ora) pe foc. Rezultatul final are un miros foarte fint si gust usor mentolat...

O intrebare am, trebuie obligatoriu sa gatesc cu untul rezultat? Sau pot sa il manac pe paine cu dulceta/miere/etc.. ?
 
Ideea e sa se reincalzeasca iar la o anumita temperatura pentru cat timp sa fie full option ?
Ma gandeam sa il folosesc in ceva sos de paste, daca zici tu ca e mai activ asa :joint:
 

Latest posts

Latest posts

Top