What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ce fumeaza romanii din toata tara si din afara..

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Mistocareala de "baiat" de Ro ,good guy :)Next time pun si buds sa afle si hempfield ce i ala Harborside
Sa iei in gura o tzara-ntreaga denota ceva tupeu...
Cat zici ca portzi la sutien, Cici?
 

eska

Member
SuperSilverHaze, tot de la o prietena.
picture.php
 

barcode

Active member
total adevarat. dar ca sa poti sa termini treaba intr-un timp decent iti trebuie multi oameni ca sa le faci cand sunt verzi.
am facut trimming-ul pe o masa lucioasa si am strans tot ce a cazut cu un card :D
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
total adevarat. dar ca sa poti sa termini treaba intr-un timp decent iti trebuie multi oameni ca sa le faci cand sunt verzi.
am facut trimming-ul pe o masa lucioasa si am strans tot ce a cazut cu un card :D

Dupa ce m-am vazut in postura culegerii unor plante aproape uscate, mi-am dat seama cat de usor se poate face trimming in conditiile astea, nu cu foarfeca ci cu o simpla pereche de manusi de cauciuc (dar nu din cele chirurgicale, ci un pic mai groase, pentru menaj, cu striatii pe buricele degetelor pentru aderenta sporita). A fost suficient sa tin ramurelele in mana si sa pieptan mugurii cu degetele, fara a strange prea pare.

P.S. Daca planta nu este 100% uscata si trimmingul se face la cald (peste 25 grade Celsius), tricomii nu prea se scutura pentru ca devin destul de moi. Dar daca se scutura pot fi recuperati sub forma de kief.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Piaf

Piaf

Muguri dintr-o clona de Piaf crescuta outdoor, neingrijita :











Desi ii cam place sa mai arunce cate o samanta pe ici pe colo, coloritul ei, efectul foarte relaxant, inaltimea foarte mica, rezistenta sporita la boli , productia generoasa de rasina si mai ales lipsa de miros in flower o fac candidata ideala pentru micro-growuri.

Este la propriu cea mai tare planta pe care am vazut-o vreodata: tulpina e asa de tare incat nu poate fi taiata cu o foarfeca de trimming Fiskars. Atat tulpina cat si ramurile sunt foarte indesate, compacte, dure, foarte greu de rupt.

Distanta dintre noduri este uneori aproape nula, ramurile cu muguri crescand la 5-10mm distanta una de alta, incalecate ca niste solzi.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Deocamdata sa le tinem pumnii clonelor luate din planta asta, ca sa prinda macar una radacini. Ar fi frumos sa o pot revegeta apoi incat sa obtin mai multe clone viabile din ea.

Daca nu reusesc sa o inradacinez voi apela la semintele gasite pe ici pe colo prin muguri (am vazut ca semintele sunt prezente in principal in mugurii care cresc imediat sub topul principal - la planta crescuta indoor saculetii de polen pe care descoperit la inceput de flower se dezvoltasera tot cam in aceasi zona).

Stie cineva daca se poate clona usor prin metoda 'tissue culture' ? Ce medii de crestere sunt necesare ?
 
Top