What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

presa

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
http://www.youtube.com/watch?v=SyyqjE2MD-0
"sa prizam si sa devenim dependenti"
ai de pula mea...si batranu' ala e prost ca ranga..

Nu este prost, ci doar plin de prejudecati si insuficient informat (pentru un om cu titlu de profesor).

Dar tineti cont ca la parerea de unor astfel de experti se apeleaza si atunci cand se fac legile si este nevoie de consultanta stiintifica.

Noroc cu filmul asta, ca am aflat si eu cu aceasta ocazie ca iarba pe care o fumez zi de zi e plina de otravuri si creaza niste probleme psihice grave. Vai de capul meu ! :tumbleweed:


Numai cand pronuntam numele acestei plante, "marihuana", ne infioram de groaza pentru ca ea este echivalenta cu numele unui drog redutabil care produce o multime de victime si o multime de efecte toxice, uneori cu o gravitate extraordinar de mare...

P.S. Naivul de mine ! Si eu care credeam ca de fapt ma face sa ma simt bine ...
 

Coke

Member
trap.jpg
 

Scoop

Member
Se pare ca legea e introdusa doar ca sa deschida inca o cale pentru firme mari sa scoata un profit. Ca de obicei omul de rand beneficiaza minim.

Macar poate o sa schimbe opinia publica, dar parca tot vad ca o sa zica lumea ca produsele derivate (care nu fac nimic) sunt legale pentru ca planta care a ramas ilegala e daunatoare din cauza ca n-a fost procesata.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran

Si ce-i naspa in toata chestia asta ? Ca l-au prins sau ca o sa-i ia gatul ? E totusi vorba e crystal meth ...

Eu zic ca bine i-au facut (indiferent de ce persoana este vorba) si imi pare rau ca nu mai exista pedeapsa cu moartea si la noi.
 

sznake

jarhead
Mah.. esti un pic prea transant in treaba asta hemp.. e totusi un PUSTI de 21 de ani care a facut O PROSTIE. Merita sa moara?? Amfetamine exista si in multe medicamente.. Nu stiam ca i-au dat moartea pana la urm, auzisem la TV de 7 ani sau ceva parca..

Asta e omu... https://www.facebook.com/Mytelu
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Are you fucking kidding? Pe bune ma...cum plm sa afirmi asa ceva? Smoke a little more bud, poate poate iti revii...

PEACE!

Suntem oricum mult prea multi , mai multi decat ne suporta Pamantul.

Iar in cele din urma toti murim mai devreme sau mai tarziu.

Daca respectivul ar fi fost prins cu cateva grame, pentru consum propriu, mi s-ar fi parut inumana o condamnare, oricare ar fi fost ea.

Dar cand vine vorba de trafic, personal nu am nici cea mai mica toleranta.

Stiu ca o sa starnesc discutii ample , dar din pacate asta este una din trasaturile proaste ale noastre ale romanilor : cum face unul o tampenie (ori cat de mare sau cat de mica e) si e prins, imediat este vazut ca victima si toata lumea cere clementa - lucru pe care il detest si care imi face scarba de fiecare data.

Cand a fost de acord sa tranporte drogurile alea intr-o tara in care legislatia prevede pedeapsa cu moartea pentru asa ceva, si-a asumat un risc, cu buna stiinta.

Si repet : imi pare rau ca nu mai exista pedeapsa cu moartea in tara asta. Am fi cu totii mult mai linistiti.
 

eska

Member
si eu citisem ca i-au dat 8 ani, dar se pare ca e altu :) chiar ma pregatisem sa-i muiesc pe astia din presa noastra.

nu confunda cazul lui Gigi Becali cu restul si nu intra si tu in joc cu "romani". Este vorba de o viata de om care a facut (cu buna stiinta sau nu) ce a facut. Personal l-as gasi mai mult folos dand cu matura pe jos decat mort.

Cum se zice? Dumnzeu iti da, nu-ti baga si-n gura. Tot la nașpa raman.
 

sznake

jarhead
Nu, nu, asta e cel de care ziceau la TV: 1,5 kg amfetamine, in Malayezia.. ar fi o conincidenta cam ciudata nu crezi, sa fie altul, tot cu 1,5kg, tot in Malayezia!
 

sznake

jarhead
Corect! Scuzele de rigoare!

Oricum, nu e ciudat al naibii sa ii dea lu asta 8 ani si cu biciuire cand asta era mai in varsta, 29 de ani si a avut 2,5 kg??? si pe pustiu cu 1,5 kg sa-l kilereze??
 

Mooncircle

Member
E naspa sa mori de la droguri da e si mai naspa sa mori fiindca faci trafic si sa te omoare autoritatile.Pana la urma ce erau metamfetamine sau amfetamine?
 

eska

Member
Judecătorul Datuk Akhtar Tahir a declarat că apărarea nu a reuşit să ofere argumente rezonabile în faţa acuzării.

creca ala cu 2kile jumate a zis mai multe, ca la corigenta :))
bine ba, ia 8 ani de trecere aici ca vad ca te-ai agitat cat de cat :))

E naspa sa mori de la droguri da e si mai naspa sa mori fiindca faci trafic si sa te omoare autoritatile.Pana la urma ce erau metamfetamine sau amfetamine?

Meta cica.

asa e, te omoara ca ai gasit un bug in sistemul lor. au reusit foarte bine sa implementeze realitatea, cum ca tot noi (eu, tu...) suntem de vina..... cumva cu una cu alta.... si uite asa vrem moarte manelistilor. adica eu pe tine sau tu pe mine.
 
Top