What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ce fumeaza romanii din toata tara si din afara..

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
rasfataule :D .... arata cumva deosebit ... lasa budu asta a tau si urme de admiratie dar si de invidie :p ... cat curring a facut ? arata optim :D
Cred ca se apropie de doua saptamani de curing. Mugurii s-au strans si sunt foarte tari.
Ca prime impresii : AK47 poate fi fumat doar in jointuri mici (daca-s prea mari trebuie pauza sau trebuie dat gata in doua reprize), iar Mazar arde prea repede daca jointul nu e rulat strans. Lasat aprins in scrumiera se consuma singur, la fel ca tigarile inainte de norma UE prin care se impune aditivarea hartiei incat tigarea sa se stinga repede daca nu se trage din ea.

AK47 este foarte potrivita pentru day-smoking, iar Mazar este candidatul ideal pentru a inchia o seara in liniste si meditatie. Pe langa faptul ca AK47 poate da atacuri de panica si excese de paranoia, am observat o tendinta de gandire "agresiva" (nu in sensul violent, ci acela ca oricarei idei receptionate ii gasesc instantaneu un contra-argument sau o replica). Totodata AK47 se face vinovat si de crize de "limbarita" (dupa 4-5 fumuri dintr-un joint baban am ascultat povestirea a 2-3 ani de petreceri studentesti , povestire intrerupta doar de foamea violenta ce a pus stapanire pe povestitor) :biggrin:


PS nu cumva aia e rulata cu aparatu ? ???

Ba da, e rulata cu 'sucitor' din ala cu banda si doua role. Recunosc ca rulatul de mana nu este punctul meu forte si de cele mai multe ori rulez in graba, asa ca n-am timp sa stau dupa ele sa le rulez asa cum imi place mie.
 
Last edited:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Din cauza ca Mazarul cules acum o luna si ceva arde ciudat (foarte repede, ca un fitil), m-am gandit sa fac un amestec 50-50 cu AK47, sa vad ce iese. Rezultatul a fost peste asteptari - s-a rezolvat problema arderii (desi rulat de mana, destul de lejer - a ars perfect) iar efectul a fost de zile mari. Eram in acelasi timp high de la AK47, tot corpul era strabatut de buzz - dar in mai multe straturi - daca ma pot exprima asa , pentru ca o data asezat pe canapea sa ma contopesc total cu ea.

Un cocktail de zile mari - sunt curios daca acelasi efect s-ar obtine incrucisand Mazarul cu AK47 :chin:
 

barcode

Active member
picture.php


:smoweed:

:tiphat:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
A venit si vremea lor : cele trei plante predominant sativa au fost culese dupa aproape 3 luni de flowering.







L:E: Mugurelul de mai jos - 0.75g a fost rulat intr-un singur cui - king size , insa a fost suficient sa ard doar jumatate din el ca sa ma teleportez in lumea visurilor. Si-a meritat pe deplin asteptare. Desi fara curing, fumul a fost perfect, fara a fi deloc aspru, insa inducea un 'deep lung expansion' si usoare accese (controlabile) de tuse.



 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
cam subtire la gramaj dupa 3 luni:joint:

Eu inca nu le-am cantarit, dar daca tu stii deja cat a iesit, e ceva :laughing:

Plantele nu au fost vegetate decat 30 de zile si pe urma bagate la inflorit, in ghiveci cu 2L de pamant. Dupa aproximarile mele fiecare are peste 10g, deci sunt multumit, avand in vedere ca nu le-am acordat o atentie deosebita.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cu scuzele de rigoare pentru lipsa pozelor, as vrea sa povestesc un pic despre Mazar. Aseara am dat cep unui borcan nou (nu le-am mai deschis de aproape 2 luni) si am avut o surpriza extrem de placuta atunci cand narile mi-au fost invadate de un miros de fructe coapte, usor acrisor, insa deloc deranjant. E genul de miros pe care nu te mai saturi sa-l simti - mi-am bagat nasul in borcan si inspiram precum un aurolac din punga lui.

Acum arde si mai bine, cu conditia sa rulez strans. High-ul nu tine foarte mult, insa buzz-ul e placut si in cele din urma te invita politicos la somn (in cadru social e doar o senzatie de lene, insa daca stai singur la televizor incepe sa ti se faca dor de perna).

Terminat. Predau legatura :joint:
 
Am hotarat sa faca o pauza de ICMAG pana termin cu primele mele 3 femele. Acum ca sunt culese si puse la pastrare departe de casa ma simt in siguranta sa scriu iar.

Concluzia growului e ca am scos aprox un 0.5g/w (led combinat cu cfl) insa cu f multi buzzi... 3 borcane pline din alea cu garnitura de plastic si system de inchidere etans (creca is de ~ 1kg)

"Problema" e ca buzzi sunt f aerati... adica dupa uscare/curing de ~4 sapt 1 borcan indesat are vreo 50g de bud.



Aparat foto mai bun pt zoom nu am dar cam asa arata povestea.

Smoke report... nu am facut nici unul pana acum dar voi incerca:

la pipa, dupa 110 zile de flower si 4 sapt de curing senzatia e incredibila. De departe e cea mai potenta folosita de mine. Folosind aproximativ 0.1g de pe un bud de pe vf plantei high-ul dureaza intens vreo 4 ore. Primele 2h sunt greu de descris (specific ca nu ajuns sa am toleranta so far)... high mental metafizic existential mobilizator, in plan secundar apare o senzatie de relaxare fizica nu accentuata sa ma adoarma dar sufficient cat sa plutesc.

Gust mentolat, aromat, ne-inecacios are o usoara nuanta mai grea la final banuiesc ca e de la partea de skunk (plantele sunt niste hibrizi de skunk goodbud si inca cateva).
 

raster

Member
O Indica buna de la o prietena , nu stiu exact ce strain

O Indica buna de la o prietena , nu stiu exact ce strain

.
 

Attachments

  • DSC_0479.jpg
    DSC_0479.jpg
    49.1 KB · Views: 40

C99

Member
Blackberry Kush,Bubba Kush,Harlequin(high CBD)Green Cross,GDP...si ce mai gasesc pe la dispensare .Caut Girls Scout Cookies dar e penurie...
 

Latest posts

Latest posts

Top