What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Η κλούβα με τις τρελλές...

όχι αλλά δοκίμασα χρησιμοποιημένη άμμο για γάτες :laughing: , δε γίνεται πράμα :biggrin:.
φίλε το νεγράκι μου έχει πάρει τα μυαλά...ότι εχει απομείνει εν πάσει περιπτώσει...:tiphat:
 
Λοιπόν μάγκες όπως παρατηρεί και ο πιο γκάου, το καμουφλάζ με τις λυγαριές πάσχει αρκετά οπότε κάντε και για μένα καμιά προσευχή πριν κοιμηθείτε...Το νεγράκι και οι νάνοι μάλλον για πρώτη βδομάδα Οκτώβρη και το μπαμπλ αργότερα.
Οι νάνοι είχαν μερικά καψίματα αλλά φουσκώνουν αρκετά ακόμα[ειδικά εάν όντως είναι λεμόνι,δεν είμαι και 100% βέβαιος].Ο νέγρος ρίχνει σιγά σιγά τα φύλλα του και φτιάχνει χρώμα :laughing: . Παρατηρώ ότι και 5 μέρες απότιστα, δεν έδειξαν σημάδια δίψας.Χθες βράδυ, τους έβαλα μια τελευταία δόση overdrive και κάμποσο μέλι θυμαρίσιο.
 

Attachments

  • IMG_7554.jpg
    IMG_7554.jpg
    161.7 KB · Views: 15
  • IMG_7556.jpg
    IMG_7556.jpg
    134.4 KB · Views: 16
  • IMG_7557.jpg
    IMG_7557.jpg
    142.2 KB · Views: 14
O

orfeas

Ετοιμόγεννοι οι νάνοι!
Παλιοχαμούρα, μου φαίνεται έπεσες στον καλό φαινότυπο του Γουίλι του μαύρου θερμαστή από το Τζιμπουτί!

Οι λυγαριές όντως δε λένε για καμουφλάζ, αλλά ξέρεις γιατί;
Γιατί τις έφαγε η ξεραΐλα! Θα έπρεπε να ποτίζεις κι αυτές!:woohoo:
 
Φίλε το σκέφτηκα το παράπλευρο πότισμα αλλά αργά :laughing:. μη το γελάς,είχα τη δυνατότητα[λάστιχο] αλλά έπρεπε να το είχα κάνει στην ώρα του. Ο Γουίλη είναι σούπερ ανθεκτικός και βέβαια υπάρχει και ένας μικρότερος γουίλης κάπου αλλού...σε άλλη καβάτζα.εκεί δεν επιτρέπονται φωτογραφίες ...εκεί είναι πιο κόμπακτ και πιο ιντικα από τον άλλον.

Κρίμα που δε μπορώ να βγάλω φωτογραφίες από την άλλη καβάτζα... θα σας άρεσαν :toohot:
 

tjo

life gardener
Veteran
αντε να πανε ολα καλα μεχρι το τελος, σου ευχομαι.-μιας και εισαι αγιος ανθρωπος-:comfort:
..και πολυ ωραια φυτα ..φτου φτου
 

astrix

Member
ρε αγιε τουμπανο τα δεντρα πως το κανεις και τα εχεις το ενα απο εδω και το αλλο απο εκει αυτοποτιζομενες γλαστρες ? γιατι και εγω κατι τετοιο θα κανω κλεφτοκοταδες παντου βρε παιδακι μου
 
οι γλάστρες δεν είναι αυτοποτιζόμενες ,πρέπει να πηγαίνω [όχι πολύ μακριά] να ποτίζω. τώρα βέβαια έχουν αραιώσει αρκετά τα ποτίσματα, απλώς πάω και επιβλέπω το πρήξιμο ...
η άλλη καβάτζα είναι αυτοποτιζόμενη.τουτέστιν, βρήκα μέρος που τρέχουν νερά το χειμώνα και μέσα στο καλοκαίρι στερεύουν αλλά το έδαφος κρατά αρκετή υγρασία για να ολοκληρώσουν το κύκλο τους τα φυτά.
Όσιο σκέφτομαι τα "γυμνάσια" που πέρναγα παλιότερα....
 
O

orfeas

Μήπως η παρακάτω φωτό σου θυμίζει τίποτα;
Αδελφάκι του μαυρή, ας πούμε;
 

Attachments

  • P1060435.jpg
    P1060435.jpg
    205.1 KB · Views: 11
και που να δείτε την Αφγάνα... Φοβήθηκα να βγάλω φωτό στο μέρος που μεγάλωσε αλλά θα ανεβάσω μερικές από το μέρος που κρεμάστηκε,υπομονή...
Ορφέα ,que pasa?
 
Top