What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Mere udsugning

DonB

Member
Hej guys

Efter at jeg har skiftet til et større telt fra 120 x 120 til 150 x 150 vil jeg gerne opgradere min udsugning. Jeg har en 150mm 600m3 udsugning nu men vil gerne have en 200mm 1000m3. Jeg skal op på 810m3 for at jeg får luftudskiftning 3 gang i minuttet. Min reflector er en Magnum XXXL Air-Cooled Reflector 150mm så jeg bliver nød til og reducere den.
Vil det ikke blive bedre selv om at jeg blever nød til og reducere den? Jeg kan nemlig ikke finde nogen på 150mm der suger mere end den jeg har. Det skal os være en der ikke larme så meget. Har selv kigget lidt på dem der hedder S&P Silenced pipe fan.
 

CFP65

Member
du behøver ikke mere udsugning på det setup der, selv kører jeg 185cm x 125cm med en 530m3 udsugning i 12,5 rør og det virker som det skal. du kan dog overveje om du skulle prøve at køre udsugnigne i refletoren direkte gennem teltet fra den ene side tl den anden og blæse den varme luft ud i rummet for deretfer at suge den ind i teltet igen og ude gennem kulfiltret, på den måde sparer man varmeregningen 12 timer i døgnet og kan under tiden også spare varme i resten af huset.
 

DonB

Member
udsugning/indsugning køre for fuld tryk næsten hele tiden, også når lyset er slukket for at holde luft fugtigheden nede. Så jeg tænkte at en med lidt mere sug på vil gøre at den ikke skal køre for fuld power helle tiden. Har soveværelse lige ved siden af, og det er altså begyndt og irretere mig lidt med larmen.
Køre din udsugning også på fuld styrke helle tiden?
 

Latest posts

Latest posts

Top