What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Help

pepe4

Member
Kαλησπερα παιδια.Ξεκινησα με 5 σπορους απο Green house εκανα germination και τα σπορακια εβγαλαν ουριτσες.4 απο τα 5 το αλλο δεν ξερω για ποιον λογο δεν εσκασε..Σημερα τα εβαλα στο χωμα σε μικρες γλαστρες για αρχη με χωμα Platinium light Mix 20 lt.Η θερμοκρασια του χωρου ειναι 24-25 βαθμους.Επισης θα ηθελα να ρωτησω για τα Χαλίκια αργυλου εαν πρεπει να βαζω και μεσα στην γλαστρα η μονο επανω? Θα ηθελα να μου πειτε εαν το χωμα ειναι οκ και τι πρεπει να προσεξω για να τα μεγαλωσω σωστα χωρις να μου καουνε οπως παθαινα το καλοκαιρι..Η λαμπα στην αρχη θα ειναι mh 250 και λεω να την εχω στην αρχη στα 50 με 60 εκατοστα μην παθουν κανα σοκ τα μωρα.:thank you:
 

Gert Lush

Active member
Veteran
Η λαμπα στην αρχη θα ειναι mh 250 και λεω να την εχω στην αρχη στα 50 με 60 εκατοστα μην παθουν κανα σοκ τα μωρα.
Και περισσότερο, στην αρχή, αν μπορείς. 1μ+. Η ΜΗ βγάζει πολύ ζεστη, περισσότερο απο HPS. Δεν θες να τα κάψεις, τώρα που είναι ευάλωτα. Εγώ δεν βάζω την ΜΗ αν δεν περάσουν τρεις βδομάδες με την CFL.

Χαλίκια αργύλου είναι για hydro, δεν τάχεις ανάγκη στο χώμα.
Η πιο καλή συμβουλή είναι να βάζεις όσο πιο λίγο λίπασμα γίνεται :D και να τα αφήνεις στην ησυχία τους.

«Το πολύ το Κύριε Ελέησον, κι οι παππάδες δεν το θέλουν»
 

antartist

Member
Καλή αρχή Πέπε4.
Το χώμα δεν το ξέρω και μάλιστα ούτε το βρήκα στο διαδύκτιο.
Είναι το ίδιο χώμα που έκαψε τα μωρά σου στο παρελθόν;
Αν όχι, ποιό χώμα ήταν αυτό που χρησιμοποιούσες τότε;
 

pepe4

Member
Παιδια μετα απο μια 8 μερες τα μωρα μου φενονται σε εξαιρετικη κατασταση.Τελικα το χωμα και το οτι κατεβασα την θερμοκρασια στους 24-28 βαθμους εκανε καλη δουλεια..Το χωμα antarist ειναι αυτο..http://www.organic-growshop.gr/Χώματα-Υποστρωματα/Platinium-light-Mix-20-lt/flypage.tpl.html.To χωμα που μου εκαιγε τα φυτα ηταν αγοραστο απ το σουπερ μαρκετ...Ξεκινησα πολυ καλα και μελλοντικα θα τραβηξω και φωτογραφιες..Τα λεμε παιδια.
 

pepe4

Member
flypage.tpl.html
 

pepe4

Member
Καλή αρχή Πέπε4.
Το χώμα δεν το ξέρω και μάλιστα ούτε το βρήκα στο διαδύκτιο.
Είναι το ίδιο χώμα που έκαψε τα μωρά σου στο παρελθόν;
Αν όχι, ποιό χώμα ήταν αυτό που χρησιμοποιούσες τότε;

Αntarist δεν ξερω γιατι δεν μπορω να βαλω το λινκ του χωματος..Αλλα για να το δεις μπες στην http://www.organic-growshop.gr/ και πηγαινε στα χωματα και θα δεις το δεις ειναι το Platinium light Mix 20 lt:tiphat:
 

pepe4

Member
Αν θεωρειτε πως πρεπει να προσεξω καποια πραγματα στην αρχη πειτε μου οτι επιθυμειτε..Ευχαριστω.
 
Top