What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
un vpn setat cum trebuie ar trebui sa redirectioneze toate porturile, ca si cum ai avea efectiv locatia schimbata, dar beneficiind de toate porturile si metodele de conectare pe care hardware-ul si software-ul pc-ului tau le permite. mai umbla la setari.
toti ceilalti, incercati pe chrome, ca-i singurul de care nu am auzit pe nimeni sa se planga ca nu ar merge chatul pe el.
 

distrus-u

Member
Buna dragi grwrz, n-am mai dat de mult pe aici, dar am intampinat o problema, am gasit pe vreo doua plante niste urme negre, ca niste bilute, parca ar fi fecale de ceva creaturi mici. Intrebarea mea e, credeti ca niste gongi au munchiez fix pe treaba mea?? Si dupa aia isi fac si treaba pe treaba mea???
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe el, dar cine stie cand (si daca) iti va raspunde.

Parerea mea e ca il poti face si din 'ochi' , astfel incat sa acopere becul asa cum trebuie si sa prinda ca cat mai mult din lumina raspandita in directia 'gresita' (la urma urmei nu este decat o foaie de tabla indoita si curbata).

Partea mai complicata la astfel de reflectoare este curbura lor, iar pentru asta trebuie ceva operatiuni de fine tunning. Cel mai usor se poate obtine curbura perfecta folosind o sarma litata, cu noduri, care se tensioneaza gradual, pana la obtinerea curburii perfecte.
 
Am un prieten ce lucreaza intr-un atelier mai performant. El mi-ar putea face exact ce ii cer daca ii dau dimensiuni .. Caut de cateva ore bune ceva dimensiuni,unghiuri dar nu gasesc nimic .. :(
 
Ce tare !!! Am nevoie doar de 2 placi de tabla indoite la 45grade si inbinate :)
Daca ai ceva sugesti, le astept cu mare placere :joint:
Pe sfarsitul saptamanii incerc sa vad ce si cum,Sper sa imi iasa ceva

Merci hf
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cu o singura bucata de tabla indoita la mijloc incat sa aiba un unghi de aprox 135 de grade scapi mai lejer. Nu mai trebuie decat sa dai gauri pt soclu, intinzatoare si carlige de atarnat.

Rezolvi toata treaba in 15-30 de minute la un atelier de confectii metalice, in special cele care fac burlane, cutii postale sau galeti (surprinzator dar inca mai exista asemenea ateliere). Le ceri cea mai subtire tabla galvanizata pe care o au ca sa nu fie grea. O bucata de 60x80cm e suficienta cred si pt un bec de 1000W. Daca vrei sa fie un pic mai profi, le ceri sa iti indoaie si marginile exterioare laterale (adica cele de care agati sarmele intinzatoare) la 180 de grade, incat sa se formeze o buza cu dublu rol : de intarire si cu protectie impotriva eventualelor zgarieturi/taieturi accidentale.

P.S. Alea comerciale sunt din doua bucati ca sa fie pachetul mai mic si sa justifice pretul. La urma urmei nu este altceva decat o bucata de tabla.
 
Last edited:

eska

Member
Frunze frumoase de sativa si cu un miros putermic si frumos de lamaita. Din pacate e plina de seminte . . . vedem ce zice. Dati un pronostic favorabil?
 

Attachments

  • v.jpg
    v.jpg
    69.3 KB · Views: 9

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai noi sa zicem din poza ce nu poti sa ne spui tu dupa ce ai vazut-o in fata ta? :D
testeaza si vezi ce iese! daca nu, baga-o la hash.. :joint:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
O sa te loveasca la genunchi. O usuci un pic mai tare ca sa poti sa scoti semintele usor si pe urma o reumezesti la loc cu niste frunze verzi.
 

eska

Member
pai noi sa zicem din poza ce nu poti sa ne spui tu dupa ce ai vazut-o in fata ta? :D
testeaza si vezi ce iese! daca nu, baga-o la hash.. :joint:

este posibil sa fie potenta, chiar daca are seminte ? este lipicioasa si candeste bine.

pana o testez mai mananc 5 mamaligi.

e bine daca o da si la genunchi :)
 
Top