What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

presa

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Bravo lor. Vorba unui amic : Uruguay devine acum prima optiune pe lista tarilor in care sa emigram :joint:
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
auzi titlu: GEST INCREDIBIL: Un sucevean a intrat în Poliţia de Frontieră Siret fumând marijuana (tot realitatea ........creca trec pe antene !)


pe site-ul de baza, scrie ca a fost observat si prins, nu ca a intrat fizic in cladirea in care se afla birourile pulitiei de frontiera Siret. Dar sa fiti atenti la firul povestii cu vandam si violenta maxima :))



si musca din varfu cacatului:

Sursa citată a precizat că substanţa respectivă va fi supusă unor expertize de specialitate, pentru a se stabili cu exactitate natura şi provenienţa acesteia, iar bărbatul este cercetat pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Cercetările în acest caz sunt continuate de autorităţile competente în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, a spus Poroch Seriţan.

dati-mi voie sa trag o basina.

Ia sa facem o scurta analiza de text :

fuma dintr-o ţigaretă atipică şi avea un comportament recalcitrant.

Deoarece bărbatul a devenit violent în comportament, poliţistul de frontieră l-a imobilizat, iar acesta a aruncat ţigareta ce conţinea o substanţă de culoare verde

Parerea mea e ca omul ori isi pierduse bricheta, ori il lovise rau de tot foamea.

Cum puii mei sa devi violent dupa ce fumezi un joint ?

O basina si din partea mea ! :moon:
 

FiltruFRATE

Member
Nu va fi nimic mare. Nu va mai exista război așa cum îl știm noi. Dacă dai o bombă printre rebelii sirieni, pe plăcuțele de identificare vei regăsi francezi, britanici și cine știe ce alte nații. La fel este și în tabăra „siriană”: ruși, iranieni și libanezi, poate și câțiva cu ochii mijiți. Este un război al intereselor, veșnica împărțire geopolitică a sferelor de influență. Ca să pornești un război clasic, ai nevoie de foarte mulți bani pentru aparatul de propagandă (Public Relations - PR) care să spele imaginea unei armate și a unei națiuni, care să ridice moralul etc.

Este mult mai avantajos un război neoficial, cu mercenari, fără reguli, în care sunt angrenate mai multe țări, neoficial.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Treaba cu tigarile electronice se stie dinainte sa ajunga "la moda", dar nimeni nu a bagat atunci in seama studiile si avertizarile. Ce trebuie luat in calcul e ca toate cele testate prezinta diferite concentratii de compusi cancerigeni, ceea ce e foarte grav avand in vedere ca din ce am vazut prin magazine, in romania se vand aproape in totalitate modele cheap, chinezesti. Si cu cat e mai prost plasticul si restul materialelor din ele, cu atat creste aceea concentratie.
 

eska

Member

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Caz incredibil: Minoră violată de tată şi abuzată sexual de poliţistul care ancheta cazul

GAFĂ în cazul crimei de la Constanţa: Poliţiştii au reţinut alţi suspecţi

Bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă, în Capitală, prins de poliţişti
Suspectul a fost eliberat din închisoare în urmă cu o lună. El a stat opt ani după gratii tot pentru viol. Mai avea de ispăşit încă trei ani dar a fost eliberat pentu bună purtare.

ALO, POLITIA?

La fiecare link am verificat cu atentie sa nu fie pe timesnewroman.ro , dar cu toate astea parca de acolo ar fi articolele.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Asta parca era un thread cu articole despre iarba... acu a ajuns "Libertatea"..

cred ca omu' a vrut sa se sublinieze ca din suplimentele alimentare disponibile pe piata fara prescriptie medicala se poate muri, iar din iar de la iarba noastra ilegala de toate zilele ... mai greu

altceva era in capul meu. s-a rezolvat !

hai ca ne-am lamurit
 

eska

Member
cred ca omu' a vrut sa se sublinieze ca din suplimentele alimentare disponibile pe piata fara prescriptie medicala se poate muri, iar din iar de la iarba noastra ilegala de toate zilele ... mai greu

da, si nu e prima data cand citesc despre subiectul asta si ma intrebam cand se trezeste la realitate Ministerul Sanatatii

p.s.: suntem primii in Europa la consumul de medicamente antidurere.


hai ca ne-am lamurit

:)
e greu sa ne mai intelegem pe forumuri in ziua de azi. cumva are dreptate, m-am uitat in urma si zici ca sunt de la WOWbiz. :biggrin:
 

Latest posts

Latest posts

Top