What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Outdoor - 2013

raster

Member
2 Super Lemon Haze

2 Super Lemon Haze

Aceasi istorie , 2 poze pe fata
 

Attachments

  • DSC_0468.jpg
    DSC_0468.jpg
    55.7 KB · Views: 13
  • DSC_0469.jpg
    DSC_0469.jpg
    68.1 KB · Views: 14
  • DSC_0473.jpg
    DSC_0473.jpg
    60.2 KB · Views: 12
  • DSC_0474.jpg
    DSC_0474.jpg
    59.5 KB · Views: 13

raster

Member
Aceasi istorie , toate plantele crescute in pamant All Mix BioBizz , ca fertilizant am folosit Atami B Cuzz Growth C
 

Attachments

  • DSC_0473.jpg
    DSC_0473.jpg
    60.2 KB · Views: 14
  • DSC_0472.jpg
    DSC_0472.jpg
    71.7 KB · Views: 16
Last edited by a moderator:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Frumoase fetele, insa izbitor contrastul intre verdele lor si rozul de pe acoperisul blocului. Nu ti-e teama ca le zareste cineva ?

Ai pornit cu semintele direct in pamant AllMix ? Nu au avut probleme la inceput din cauza EC-ului prea mare ? Le uzi manual sau folosesti ceva automat ?
 

raster

Member
Man in RO as fi fost inconstient sa fac asta , dar sunt intr-un loc unde mai toate balcoanele au cate 2-3 fete si cultivarea pt consum propriu este tolerata.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Atunci de ce ghivece asa mici, si plante germinate asa tarziu? Te-ar fi deranjat o recolta mai bogata, de pe acelasi numar de fete? In locul tau le-as fi vegetat si peste iarna indoor, ca sa scot tot ce pot din aceea limita legala.
 

raster

Member
Pai am pus in ghivecele astea care sunt de 25L si au intrat cate 30 de L in fiecare , nu inteleg de ce s-a lasat asa mult pamantul.
Anul trecut am avut pe aceasi terasa 3 AK47 puse la inceputul lui Mai si crescute in ghivece de 45 L . Am scos foarte bine din punctul meu de vedere cam 350 g si a fost suficient. Crescusera pana la 1,7 m.
Limita legala este ambigua, se spune ca poti pune cam 2-3 plante de persoana si nimeni nu zice nimic. Asta totusi nu inseamna ca poti sa scoti 3 copacei primavara pe terasa , daca vad vecinii asemenea plante se gandesc ca nu mai este pt consum propriu si te trezesti ca fac reclamatie la politie si ramai fara plante si cu o amenda destul de mare.
 

raster

Member
Ai pornit cu semintele direct in pamant AllMix ? Nu au avut probleme la inceput din cauza EC-ului prea mare ? Le uzi manual sau folosesti ceva automat ?[/QUOTE]


Da , am pornit cu All Mix , nu am avut deloc probleme. Le-am udat manual.
 

gigi becali

Member
Ai pornit cu semintele direct in pamant AllMix ? Nu au avut probleme la inceput din cauza EC-ului prea mare ? Le uzi manual sau folosesti ceva automat ?


Da , am pornit cu All Mix , nu am avut deloc probleme. Le-am udat manual.[/QUOTE]

blana ... mi se pare un inceput mai bun direct in pamant.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Pe tine te mananca undeva de le hranesti foliar cand sunt asa de mici. Lasa-le sa se dezvolte si ele cat de cat, sa faca frunze adevarate, si pe urma le dopezi.

Sau vrei sa le prajesti si pe astea ? Doua - trei saptamani cel putin ar trebui sa se hraneasca cu ce au in sol. Daca vrei sa faci o treaba buna, baga niste mycorrhizae in pamant, ca sa se dezvolte radacinile.
 

JaJa_Man

Member
Chiar ca a fost o idee proasta sa le dau foliarul..... m-am luat de pe sticluta de bionat unde scria ca merge aplicat dupa rasarire... :wallbash:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cam nasol, pe majoritatea scrie o doza mai redusa sau deloc pt rasaduri. Data viitoare asteapta si tu pans la 2-3 sapt.
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Tanar si nelinistit, ce sa-i faci ... :joint:

Credeam ca ai invatat ceva din experientele anterioare. Man, tine minte ca intotdeauna cand vine vorba de nutrienti, LESS IS BETTER !

Lasa-le in pace sa creasca in voie, da-le doar apa atunci cand eu nevoie si pune-le intr-un loc luminos, dar preferabil cu dispunere indirecta la soare (sau acopera-le cu o panza fina sau plasa de umbrire).
 

sanducu

Active member
salutare, vin si eu cu un mic update
 

Attachments

  • IMAG0240.jpg
    IMAG0240.jpg
    89.7 KB · Views: 17
  • IMAG0242.jpg
    IMAG0242.jpg
    92.6 KB · Views: 23
  • IMAG0245.jpg
    IMAG0245.jpg
    94.4 KB · Views: 19

sanducu

Active member
thanks :)

@raster: salut, e un cross de purple cu ceva skunk, dar pentru la anul ma gandesc la un auto fiindca e cam "dureros" sa astepti dupa o regulara dinasta tot sezonul... desi iti da ceva filme si sa te ocupi de regular..
 
Top