What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pana se usuca. Fiind vara s-ar putea la dureze mai putin, mai ales daca e vorba de buzi mai putin compacti, dar in general in jur de o sapt.
 

vladbranco

New member
Salutare!
Imi spune si mie cineva de ce se usuca asta mica?
Are ~7zile
 

Attachments

  • DSCN6874.jpg
    DSCN6874.jpg
    67.3 KB · Views: 9

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pentru inceput zi-ne ce pamant e ala, in ce conditii traieste planta, cu ce ai udat-o... etc.

exista si un chestionar care se poate completa la probleme cu plantuta.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
scrie ceva si de ce cantitate de nutrienti are acel pamant? si nu cumva uzi prea des? lasi pamantul sa se usuce intre udari?
 

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cu cat pretul pamantului este mai accesibil, cu atat mai prost va fi sau indopat cu nutrienti chimici din greu.

Plantuta sta afara sau in spatele unui geam ? Soarele de August nu este tocmai potrivit pentru a face rasaduri. Daca i-ai pune si un dom de umiditate deasupra ar fi mai protejata si nu s-ar mai usca, insa ai grija ca afara, in soare direct, domurile de umiditate sunt o lama cu doua taisuri si te poti trezi cu planta ... fiarta.
 

vladbranco

New member
Sta afara direct in soare. Daca ii pun dom frunzele se ridica ca si cum i-ar fi foarte cald. Cred ca am udat-o si cam des.. Cum pot sa o "resuscitez"? Sa nu o ud cateva zile?
 

Nutriday

New member
Salut am nevoie de putin ajutor !

Salut am nevoie de putin ajutor !

Salut am o plantuta un auto white dwarf ....are cam o luna de cand s-a nascut si a mers fff bn pana acum cu toate ca il mananca niste ganganii cate putin.....acum au aparut niste pete alb-albastruie pe frunze si unele incep sa se usuce pe margine dar cred ca e din cauza insectelor care mananca din frunze. niste poze alaturi sa elucidam misterul. mersi. Au fost sadite in canna seed mix + bio rhizotonic ....canna terra vega de la 4-5 zile.... si aseara am trecut-o pe terra flores ca a intrat flowering. am folosit leaf coat de la bio bizz dar se pare ca nu face fata si ca insecticid ....pentru asta facand un cocktail cu mai toate condimentele si acareturile din casa si stropind imprejurimile, nu direct pe ele. Ph-ul este mentinut in jurul valorii 6.5. Nu are soare direct toata ziua ( astea sunt conditiile Big Grin ). Prezinta si un inceput de toxicitate de azot sau mucegai alb nu stiu exact.
 

Attachments

  • DSCN0258.jpg
    DSCN0258.jpg
    145.5 KB · Views: 8
  • DSCN0259.jpg
    DSCN0259.jpg
    65.8 KB · Views: 9
  • DSCN0260.jpg
    DSCN0260.jpg
    82.2 KB · Views: 6
  • DSCN0261.jpg
    DSCN0261.jpg
    75.2 KB · Views: 4

wouldubreakfree

user b4nn3d
Hi ppl..iar am probleme cu stomacul iar asta inseamna din nou o pauza de fumat... damn

Am o intrebare adresata celor care au oarecum habar in domeniul "medicina"..si anume:

Am probleme la stomac la modul ca sunt operat la stomac, iar dupa o lunga perioada de excese cu mancatul, alcoolul si fumatul am intrat in spital. Mi-a dat sangele in stomac, mi-a ros peretii aia. Oarecum un ulcer.. dar nu ulcer propriu zis pt ca din fericire am ajuns la timp la spital.

Mi s-a interzis alcoolul, fumatul, condimente, ceapa usturoi piper otet hrean ardei iute.. si anumite pastile gen aspirina, diclofenac, ketonal.. etc (lista e oarecum lunga cu pastilele interzise)

Nedumerirea mea este.. Cat de nociv este fumatul la nivel stomacal? Eu ma gandeam ca fumatul fiind strict interzis in momentul de fata, sa fac niste prajiturele? niste unt, cookies ceva.. Daca le mananc, oare e mai putin periculos pt stomac? Va intreb pt ca sunt intr-o mare dilema si mi-e cam greu sa las fumatul, dar, in caz de nevoie o voi face...(nu pt prima oara)

Asadar, baieti si fete, va rog sa ma ajutati in aceasta privinta. ajutati un frate la nevoie
Ce sa fac? Cum sa o folosesc fara sa-mi fie afectat stomacul??

Postez aici si in threadul cu intrebari/raspunsuri pt a avea succes mai mare, in speranta mea..

Multumesc si astept raspunsuri, PLIZ!!!!!!

:tiphat:
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
fumatul modifica aciditatea stomacului. si in conditii acide peretii stomacului sunt mai vulnerabili. daca vei gati cu iarba in loc sa o fumezi, dispare orice risc legat de stomac si plamani.
 
Na'seara!

Niste metode pentru o inflorire cat mai rapida?

Am o Kalashnikova micuta si nu prea da semne sa infloreasca prea curand,si nu vreau deloc sa ma prinda noiembrie ca stiu ce am patit anul trecut.
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
putin azot si mai mult PK in dieta. eventual light deprivation pentru catreva ore in fiecare seara daca vrei sa te asiguri ca termina mai repede.
 
Si inca o intrebare jumate', daca tot te-am prins amabil,din ce pot lua Potasiu,Fosfor?

Micuta are soare cam pana pe la 6 7 seara,dupa e ok sa o bag la 2 3 ore de bezna si dupa sa o descopar?
 

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cenusa de lemn de esenta tare sau biochar.

daca dupa acele 2-3 ore e bezna, e ok, daca nu, posibil sa o dai peste cap mai rau daca simte lumina din nou inainte de a veni noaptea.
 
Salutari, no time, no see.

Am o problema ciudata ce n-am mai avut-o pana acum, Am germinat 3 seminte (fiecare de la alta firma) cu metoda clasica in caserola.

Toate 3 au crapat si si-au aratat codita, una dintre ele a continuat sa se dezvolte (nu de mult a scos capul din pamant) iar celelalte 2 stagneaza.
Una are codita de 2 mm iar celalata de aproximativ jumate de centimetru dar nu a crescut cum cresc in mod normal, s-a curbat in jurul semintei.
Ceva in genu

A trecut aproape o saptamana si tot in stadiu asta stau, ce naiba au?! :thank you:
 

Attachments

  • seed.jpg
    seed.jpg
    40.2 KB · Views: 7
Top