What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Možnost mít 2 moderátory....Prosím přečtěte a hlasujete všichni !!!

Možnost mít 2 moderátory....Prosím přečtěte a hlasujete všichni !!!

  • papaja

    Votes: 0 0.0%
  • PERIPHERY

    Votes: 0 0.0%
  • BURN

    Votes: 2 14.3%
  • Sensi23

    Votes: 12 85.7%
  • Myghtyka

    Votes: 0 0.0%
  • Nechci nic měnit,líbí se mi situace zde

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    14
  • Poll closed .

Kaya-man

Member
Zdar pánové! Tato idea je ve hře již delší dobu... Radva už o tom psal s adminama icmagu. Je dost divný když ted někdo s tímto napřed osloví je dříve než vlastního moda..... Jak taky asi pak před nima vypadá....

Burn: a podle čeho žes vybral kandidáty kteří připadají v úvahu?
 

sensi23

Active member
Veteran
PICO fuska smazat tolik debilit..hosi krotte se ty vole tohle je forum o ganje miru a lasce ke kvetine..Jinak vsem rozumnym co vstupuji do debat s debily doporucuji spis nez se dohadovat pouze ignorovat a hazet linky na ty kretenismy sem do vlakna a ja to budu rovnou dylytovat (S debilem nema cenu diskutovat)..zabranime tak temto dalekosahlym diskuzim,usterime si nervy a hlavne vole mi usetrite spousty prace a udrzime to tu ciste.Takze Vas prosim nereagujte na ty zhovadilosti i kdyz Vas to trebas nasere..jen to sem linkujte..diky moc!
Peace,Ganja and Love
 
Last edited:

BURN

Member
Veteran
Zdar Kaya-man
Abych ti to objasnil,chodím sem dá se říct každý den, RA2 znám osobně nemám nic proti němu.
Oslovoval jsem ho několikrát,když přišla řeč na věci ohledně mazání příspěvků atd. Tak prostě jednoduše přestal psát...Psal jsem mu několikrát jinde kde obvykle probíráme věci i když byl on-line tak bez odezvy...ani čárka nebo ser na to....Tak co jsem měl kurva dělat_?
Bylo mi většinou jedno co tu kdo píše,ať se každý vyjádří,RA2 se dříve nebo později objevil a smazal to tu,ale co se tu dělo poslední dobou už mě opravdu donutilo něco se pokusit udělat,pokud ti to vadí omlouvám se ti,ale vypadá to že jsi jediný.
RA2 modem i nadále zůstal,je to čestný post který si bezesporu zaslouží.
Co to znamená delší dobu s vedením jednal když mě stačil na jednání týden _?Pár PM pár známích.

Měl si možnost se vyjádřit ať už nesouhlas,nebo návrhy na kanditáty... Teď už je pozdě
Když se tu řeší hovna jsi pryč,a když se objeví něco konstruktivního tak máš problém_?

Sensi vyhrál dá se říct 100% hlasů,protože ty 2 hlasy pro mě jsou jen jakoby "do větru" navíc jeden pochází z jiné sekce a to není fér.

Mimochodem jedna s podmínek byla "senior member" což nesplňuji ani já ani dá se říct nikdo kromě Sensiho...Takže tak

Podle mě s tímhle hlasováním a výsledkem nebude mít problém ani RA2,posílal jsem mu link na anketu 2x jinam a jednou přímo na profil...Hádej co mi odpověděl_? NIC
 

Kaya-man

Member
Burn: tyto argumenty by měly smysl kdyby se tu něco dělo.. nějaká aktivita... jeden příspěvek za týden a to bud vtip nebo co mi udělalo radost... Kdyby se tu dělo takový velký hovno a byl bych modem řešil bych dvě možnosti: snažit se to rozhýbat nebo se na to vysrat a těch pár mazanců udělat jednou za čas... Radva se to snažil rozhejbat dost dlouho, ale nic... vpodstatě jediný pěstitelský thready dělal on (až na tropický sativy :) ). tak kdybys raději místo pičování něco udělal.. nojo udělal si - bonzoval si adminům že máme neschopnýho moda.. chapu žes to chtěl pro sebe (jak si sám napsal), ale takto se to nedělá. ps jaktože hlasování dál běží když si ho ukončil? haha to by byl mod :) ps2:hlasoval sem ted pro sensiho, protože vim že to je někdo kdo tomu rozumí a má za sebou výsledky.
 

asfalt420

Active member
Panove stejně mi to ale přijde dost podpasove jednat za zady moda s adminama...

tak černě bych to neviděl, mod se tu už drahnou dobu neukázal a tohle mi přijde jako dobrý řešení, navíc sensi napsal:
,,Hele klidne se toho zhostim a radvu v jeho nepritomnosti zastoupim,jakmile se vrati k akci zase ho necham pracovat az do jeho dalsi nepritomnosti nicmene beton by potreboval promazat
Ovsem jestli se toho hodla zhostit nekdo jinej klidne se toho muze zhostit...,,
 

sensi23

Active member
Veteran
Panove stejně mi to ale přijde dost podpasove jednat za zady moda s adminama...
Ja bych to jako zadnou podpasovku nevidel...Podpasovka by to byla,kdyby Burn Radvu ani nezkousel kontaktovat..Myslim ze kazdy admin pochopi ze proste Ra2 momentalne nema cas a nemuze mu zazlivat ze neni online..A vycistit od flamu bylo treba..jsem ted nechapal kdyz jsem to mazal..Takze ja si docela Burna vazim za to ze to alespon jako jediny resil,protoze situace uz byla neunosna :bump:
jinak Ra2 samozrejme respect nejvic :respect:
 

BURN

Member
Veteran
dle mého lepší než nejednat...je to sekce nás všech ne_? Já si jednání i ve svém životě představuji tak že "dám si cíl" zjistím co se dá dělat popř. se poptám zmapuji situaci a jednám.

Né tak že, "vím co chci" někomu napíšu..........pak dlouhá pauza....pak se objevím (měsíc-dva) zase napíšu...pak ani nepíšu
Tohle podle mě není jednání ať už je to z jakoukoliv omluvou,mám práci,povinnosti,dobře ...Napíšu promiň nemám čas....ale né tak že 2měsíce čekám na 1řádek textu


Takové jednání mě prostě sere ať už v osobním životě nebo jinde..Jak říkám "mám to tu rád".

Napadlo tě jak vypadáme mi všichni a hlavně ra2 když tu každý den přibude 6 příspěvků bez fotek jen s ho*nama potom se objeví někdo kdo si dá do nicku jiné forum(i když je tu reklama dost trestaná a zakázaná) Tohle je jen poslední situace,byla tu podobná už vícekrát...Dle mě je lepší problémům předcházet... Což se povedlo touhle volbou..

Kdyby se tu zítra objevilo 25 FG nicků a 10 G nicků což se klidně může stát..totálně to tu rozjebou a mi budeme jen tiše sedět a čekat třeba 2 měsíce než se objeví pan MOD_?
Možná tobě to vyhovuje ale mě ne.

Dva jsou vždy více než jeden.
Opakuji RA2 je nadále čestným MODEM.
Nechápu o co ti jde
Třeba to sním prober příště na brku a řekni mu ať se vyjádří
 

Kaya-man

Member
ano, Radva bude rád, zvlášť za Sensiho, o tom nepochybuji. Já mluvim o principu... A toto bylo rozjeto dříve než úřadoval nějaký beton, nemám rád falešný argumenty..
 

sensi23

Active member
Veteran
hehe dame brko vsichni :D a poradne macaty..jdu rolovat kua uz mam chut jak svina..bubble ze sour collision a LBK..vecer nahodim fotky prvnich dvou kousku z nove selekce LBK hehe pheno 4 smrdi autenticky jak klon white russian z flowery fields :D :D
 

BURN

Member
Veteran
Taky zopakuji informaci....ani kdybych vyhrál hlasování MODEM jsem být nemohl,věděl jsem od začátku jak to dopadne...Svůj hlas jsem dal taky sensimu.
Co se chystá ti říct nemůžu a ani nechci..Kdo si počká ten se dočká.
Já sem přispíval :)
A delší pauzu jsem proto že můj dred vznikl jinde kde jsem řešil pár věcí

Pokud myslím že jsem bonzoval tak se pleteš,mohu klidně poslat i PMka...
Pár lidí tu dá se říct znám protože nesedím jen u české sekce
 

BURN

Member
Veteran
Co bylo rozjeto dříve než beton_?? Rozjel jsem to až po registraci nějakého FG...Jak říkám mě to trvalo týden domluvit to udělat anketu a regulérně zvolit.
Anketa skončila dříve protože neměla smysl...Výsledek jednoznačný...hrozilo by zavlečení hlasů z jiných sekcí což by tím mohlo nechtěně zamíchat..

Jsi nasraný žes nebyl nominován nebo o co ti jde..Jsem myslel že ty rozum máš_?


Aspoň ,můžeš otestovat mazací tlačítko sensi :)
 

Kaya-man

Member
Chlapi, narovinu... dokud to tu tedy nějaký puboši nezačali zasírat, co se tu dělo? koukněte na přehled threadů... Kolik je jich nových? jak často jsou nějaké příspěvky? Kdy se tu naposled něco opravdu dělo? Možná to bylo jen dobře že to tu ted někdo plevelil, aspoň jsme se probrali.
ps: s Radvou sme o této neaktivitě členů mluvili několikrát. Pokud se nic nedělo, nebylo co modit... Když se nakouklo jednou za týden tak to úplně stačilo jelikož přibyly dva ftipy, tři linky s hudbou a jeden dotaz někoho ze zahraničí.. takto to bylo řadu měsíců...
 

Kaya-man

Member
Sensi: to je slovo do pranice :) už mám srolováno ssh :) jdu na to. ps: dělal si i selekci sour collisionu? jak dopadla? podle mě jeden z šampionů budoucnosti. To oříškový feno co bylo z první selekce byla fakt extra lahůdka!
 

Kaya-man

Member
Burn: oukej promin jestli sem to přehnal, ale prostě první dojem to tak dělalo... jo a máš pravdu, vzhledem k tomu jak velký H se tu dělo sem se pár týdnů nekoukl..
 

sensi23

Active member
Veteran
Sensi: to je slovo do pranice :) už mám srolováno ssh :) jdu na to. ps: dělal si i selekci sour collisionu? jak dopadla? podle mě jeden z šampionů budoucnosti. To oříškový feno co bylo z první selekce byla fakt extra lahůdka!
Selekci jsem delal ale mel jsem jen 5 semen a ne moc stesti..jedno pheno hermilo,druhe strasne nachylne na zimu..jak neni vedro jak svin,hazi to naprosto silene ridoury..v idealnich podminkach vynosne nicmene strasne pomaly rust.u me v booxu to vzdycky zarostly haze a nic moc z toho nebylo..nicmene ani v idealnich podminkach nebyla chut ktera by me uspokojovala..takova jakoby riznejsi zemitejsi a kyselejsi sour collision ale puvodni sour collision ani sour diesel to neprekonalo...sila samozrejme uspokojujici ale jak rikam stesti jsem nemel..Naopak u LBK si myslim jsem mel stesti velke a bude to sampionat vybrat viteze.
 
Last edited:
Top