What's new
  • Happy Birthday ICMag! Been 20 years since Gypsy Nirvana created the forum! We are celebrating with a 4/20 Giveaway and by launching a new Patreon tier called "420club". You can read more here.
  • Important notice: ICMag's T.O.U. has been updated. Please review it here. For your convenience, it is also available in the main forum menu, under 'Quick Links"!

Ulkokasvatus 2013

S

salmon speed

Purple Thyphoon
picture.php

Ehkä tämän kesän paras yksilö.

Automazar
picture.php

picture.php

Todella vankkarakenteinen ja tuntuu tekevän tiivistä nuppua.
 

Piel

Active member
Veteran
Mulla on ainoastaan viisi AAK47 enää hengissä -loput urkkeja- ja kun ne pistettiin ulos liian myöhään niin pituuskasvu on sen mukainen. Tuleehan niistä jotain, onneksi stashi on kunnossa.
 

PunkSteady

Member
Tosi nättii salmon speed :biggrin: Varsinkin tuo purple thyphoon :tiphat: Toivottavasti saavat kukkia loppuun ilman ongelmia homeen tai muiden metsässä liikkujien kanssa.
 

GreaseMonkey*

New member
Pikkusen tuossa kyllä kuva valehtelee, ei se oo ihan noin tiivistä miltä se näyttää. Kaikinpuolin mielestäni ihan onnistunut kasvatus näin ekaa kertaa, suht pienellä vaivalla ja kustannuksilla ihan kelpo määrä polttoa joka varmaan näillä toleilla riittää koko talveks. Ens kesänä varmasti uudestaan paremmilla tiedoilla ja kokemuksella. Mukava huomata että vielä nelikymppisenäkin löytää harrastuksen mistä innostuu :dance013:
 

GreaseMonkey*

New member
Noo, ikä nyt vaan on numeroita paperilla. Kuvittelin kuivattavani nuo tuolla pannuhuoneen lämmössä, parin tunnin päästä kun menin sinne niin tuoksu löi naamaan niinku nyrkillä ja luonnollisesti levis koko alakertaan. Pakko oli siirtää tonne liiteriin roikkumaan, toivottavasti ei oo liian kosteeta.
 

BadTicket

ØG T®ipL3 ØG³
Moderator
Veteran
Onko se ihan tuulettamaton ja lämmötön tila? Meikällä on semmonen sauna, ei siellä oikein kuivu pudit loppuun asti, ja saattaa sisältäpäin alkaa homehtumaan. Melkein kannattaa se pannuhuone haisuttaa, jos ei ole naapureista/jälkikasvusta/sun muista haittaa. Tai ainakin jotain tuuletusta sinne liiteriin, että pääsee kosteus haihtumaan ja ilma liikkumaan ja tollein ja sillein.
 
Top